Mis arvata etanoolist kaugemas tulevikus..
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Idee poolest peaks selliste suurte ja ka väiksemate etanooli tootjate nagu ADM Archier Daniels aksiad tõusma tulevikus tublisti, kuna kõik riigid hakkavad enam kasutama biokütust ning see tähendaks meeletult suuremat müüki?
R -
Ja ainus, mis seda kustutab, on metanool.
Muuseas tehtiNSVLs ca 1980 vastavad katsed ZIL tüüpi veoautodel. Ei õnnestunud, sest juhid olid kogu aeg täis. See pole nali kusjuures. -
mis siin ikka arvata. laupäeval saavad poed odavat viina täis olema, tuleb varuda. kaugemas tulevikus hea võtta.
-
Vaata filmi Who.Killed.The.Electric.Car.2006.DVDSCR.XviD-PUKKA.[www.torrentfive.com].avi ja müü PEIX maha
-
Kui biokütus muutub naftale alternatiiviks, läheb haritav maa väga-väga hinda. Ja kogu muu põllumajandus peaks siis samamoodi atraktiivseks muutuma, sest praegused üleliigsed ressursid lähevad kütuse tootmiseks ja toidu, puvilla jms. hinnad lähevad ülesse.
Kolmandale maailmale, vihmametsadele jms. elukeskkonnale tõmmatakse sellega kardetavalt veel rohkem vesi peale. -
Mul on pohhui mis see etanool teeb.
Ma ostan pistikuid iga nädal kokku (euro, USA, vene ja nigeeria pistikuid)
Sest Vjatšeslav Leedo ütles intervjuus Eesti Ekspressile: "Ma olen päris kindel, et tuleb see aeg, kui inimene ronib ühest pistikust sisse ja tuleb teisest välja" -
Hea lollakas, ostab ainult pistikuid. Ma olen juba kõik juhtmed kokku ostnud, hakkad oma pistikutega mult magistraalvõrku rentima.
-
damn, kus te olete kavalad. Ise järgisin vana tarkust kullapalaviku ja labidamüüjate teemal ning seega tulevikus võite minu käest kruvikeerajaid ja kaabli tange/näpitsaid soetada kosmilise hinnaga.
-
Imelik kuidas saab pistikusse ronida, pistikuga pistetakse,
ja pistetakse pistikupesasse, sinna võib juba sisse ronida kui oled piisavalt pisike või on pistikupesa piisavalt suur. -
Leedo lubas ju, et pistikusse
-
abesiki, krt koonda oma kommentaarid ühe teema alla, hea lugeda teinekord:)