kes seletaks
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
avastasin et minu aktsiate hinnad hansapangas on odavamad kui näiteks äripäeva investori lehekülel.millest tuleb vahe?palun seletage rohelisele
-
vahe tuleb ilmselt viivitusega ning reaalajas hindade erinevusest. praegu, kus hinnad tõusevad näivad viivitusega lehel hinnad odavamad aga kui langevad siis kallimad :-)
-
kaike12 - oleneb ka sellest, mida vaatasid. turuinfo kohta vastas Ragnar ära, aga juhul kui enda portfellist seal olevate aktsiate hindu vaatasid ("avastasin, et minu aktsiate hinnad...") , siis seal näidatakse eelmise päeva sulgemishindu.
-
Jäi küll silma, et ÄP Investori lehel oli hommikul nt OEG hind 7.56. See vist reaalselt nii olla ei saanud. Minu meelest peaks ÄP lehel ikka reaalajas hinnad olema, kui oled ÄP tellija ja parooliga sees.
-
Kuidas vahet teha, kas oled Äripäeva Investori leheküljele parooliga sisse loginud või mitte?
-
aja02, oled sa nüüd ikka päris kindel, et seal Investori lehel midagi sellest oleneb, kas oled parooliga või mitte? Mina pole kuskilt sellist vahet täheldanud.
-
arrowhead, ma pole ilma paroolita kunagi proovinud... homme vaatan, kas on mingi erinevus.
-
On jah Hansas portfellis hind OEG-l odavam, näitab varasema päeva hinda 7,35 ehk 115 eek-u
-
Tundub, et ÄP puhul pole tõesti vahet, kas oled parooliga sees, või ilma. Huvitav, millalgi oli justkui juttu, et ei tohi mitteklientidele jagada reaalajas infot.
-
mismõttes ei tohi? Kes keelab?
-
ahjaa, ja seda kah, et ega see info nüüd päris reaalajas ka pole. Teinekord jääb asi mingiks 10-15 minutiks seisma ja siis lööb refreshiga kõik vahepealsed tehingud ette.
-
nüüd näiteks on ÄP tabel juba 30 minutit seisnud.
-
Tähelepanek - niipea kui turul midagi huvitavat juhtub, jääb äripäeva investori tabel "seisma".
-
tundub jah, et neil see tasuta versioon on kaasa toonud vaid suured vilkuvad bännerid ja hulga peavalu.