Re Pattern day trading
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Olen kuulnud et kui on tehtud näiteks 4 päevasisest tehingud 5 päeva jooksul siis konto on märgistatud,aga selle staatust saab läbi maakleri üks kord tühistada. Tahaks saada vastust kompetentse isku käest,kas see on õige või ei? Olen ettetänulik
-
kolle,
5 päeva jooksul saad teha maksimaalselt 3 päevasisest tehingut, rohkem ei lasegi programm Sul neid teha, kui kontol on vähem kui 25000 usd-i -
....ja kui teed rohkem kui 3 päevasisest tehingut läheb konto lukku ja saad ainult likvideerida olemas olevaid positsioone.
Lahti saab läbi maakleri ja kui teist korda lased lukku siis on konto kinni 90 päeva. -
TRX sinu vastusest loeb välja et kui konto läheb lukku, võib ikka läbi maakleri seda üks kord jalle avada. Ma õigesti sain aru? Tänu vastuse eest
-
jah
-
Siiski on võimalik tekitada olukord, kus 4. tehing läbi läheb. Lisaks on tihti probleemiks see, et konto lukustub peale seda kui sealsete vahendite maht on langenud alla 25 000 dollari (kui see juhtub, siis kontrollitakse, kas viimase 5 päeva jooksul on tehtud rohkem kui 3 päevasisest tehingut). Korra on võimalik 90 päeva jooksul konto lukustamine tühistada, selleks tuleks anda märku LHV maakleritele või klienditoele. Protsess võtab aega 1-2 päeva.
-
AloV Üks täpsustav küsimus Pärast lukustamise tühistamist on jalle võimalik teha 3 päevasisest tehingud kui varude maht on alla 25000USD või peab olema üle?
-
Kui alla 25 000 dollari, siis võib teha taas 3 päevasisest tehingut, kui üle selle, siis limiiti ei ole. Ja kõik eelnev kehtib siis otse USA-s kauplemise korral LHV Traderi vahendusel.
-
AloV Suur tänu vatuse eest. Nüüd on kõik selge
-
Lukustamise vältimiseks soovitame jälgida LHV Traderi konto vaates rida "Päevasiseste tehingute jääk"