Tulikivi (TULAV)
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
tere,
kas keegi oskaks kommenteerida Tulikivi (TULAV) saatust? Miks aktsia nii palju kukkunud on ja kas on reaalset jõudu veel taastuda?
Tänud
R -
Uuri aruandeid. ÄP Toomasel vist endiselt portus, aga ise aktsiat mitte jälginuna, on kõrvu jäänud, et müük ei lähe, vist Saksa turu nõrkust eraldi esile toodud. Kui suur Lääne-Euroopa osakaal müügis on, ei tea. Bottom line ühesõnaga vilets.
-
Ehk globaalne soojenemine? Möödunud talv oli ju nii soe, et mõtlesin juba, et peaks omale korterisse ahju jagu ruumi juurde tegema :)
-
Tulikivi ahjud hakkasid jälle tõmbama vist, kahe kolme päevaga kõvasti hüpanud, kas keegi põhjust ka teab või lihtsalt eufooria!?
R -
Tulikivi ahjud hakkasid jälle tõmbama vist, kahe kolme päevaga kõvasti hüpanud, kas keegi põhjust ka teab või lihtsalt eufooria!?
R -
Noh, fakte ei tea kuid kui loogiliselt läheneda, siis on alanud hooaeg. Kütteperioodil vaevalt küll, et keegi omal vana ahju välja lõhkuma hakkab, et uhiuus Tulikivi asemele panna.
-
Tavaliselt tuleb see mõte siis, kui sügisel ilmad külmax lähevad. Vähemalt keskkütte paigaldajatel on kevadest sügiseni jõudeelu. Sügisel läheb rabelemisex ning talv sisustataxe avariiremonditöödega.
-
wifebeater, see on ju loomulik - mida lähemal kütteperioodile süsteemi uuendus teha, seda lühemat aega seisab raha niisama süsteemi all kinni :D Raha peab kohe "teenima" hakkama!
-
See tundub olevat ainult eestlaste puue, et kõik viimasele minutile jääb. Eestlastel vaja ju soojal ajal lapiga ümber jeebi kõndida ja GK-dele terasid sööta - alles kui GK-l külm hakkab ja jalad mürtsuga kokku lüüakse, saab tegutsema hakata.
Wifebeaterile aga tahaks küll sitasti öelda, loodetavasti saab seda kunagi otse teha. Küll ta teab, et mis värk kasutajanimega on. See, et ta kirjutamisviis algkooliealiste stiili jälgib, on minu meelest puue ja sellega olen ma teatud kaastundega juba leppinud. Aga kasutajanimi?