LHV Trader ja mobiiltelefon
Log in or create an account to leave a comment
-
Tervist,
mul oleks selline küsimus et kas LHV Traderit saab kasutada ja jälgida ka mobiili vahendusel või on see ainult arvutisse allalaadimiseks mõeldud programm? Selles suhtes et ma ise jälgin praegu oma LHV protfelli ning teostan kauplemist mobiiltelefoni internetiühenduse vahendusel. -
Tee asi valmis ja kõppi tuleb.
-
noh millegipärast on mul tunne et see pole siiski mobla jaoks. isegi läpakat jääb väheks.
-
Kui su mobla toetab JavaSE platformi, võiks Trader teoreetiliselt töötada.
-
Valuutapaaride kauplemise programm MT4 näiteks töötab telefonis, aga peab olema telefon, millel on Windows Mobile peal . Seal töötab ta minu meelest ilma Javata. Ma kujutan ette, et ka Traderist saaks samasuguse versiooni teha, aga eks ta vast on kallis ja ju siis pole LHV-d piisavalt pushitud.
-
LHV Traderist mobiiliversioonid nüüd olemas nii Androidi, iOS kui Blackberry telefonidele. Tegemist on tugevalt lihtsustatud versiooniga, kuid esmavajadused katab kenasti ära. Rakendus on leitav nimetus Handy Trader alt
Trader for Android
Trader for iOS
Trader for Blackberry
iPhone’le ja iPod Touchile alates iOS 3.0 (iPadil võimalik kasutada iPhone rakendust), Android 1.6+, BlackBerry OS 4.3+.
LHV Traderi kohta info lehel www.lhv.ee/trader -
Androidi tahvlitele LHV Trader kättesaadav siit.
-
Vana versioon tuleks siis eemaldada ja uuele üle minna või võib vana edasi kasutada?
-
Mõlemad versioonid peaksid olema paralleelselt kasutatavad. Vajadusel saab Alo postituses olevast lingist vana versiooni tagasi panna.
-
Miks see Trader peab olema nagu juudi jõulupuu? Väga vastik kasutada, sellepärast ka loobusin kasutamast.
-
marti, selle pärast, et iga programmeerija tahab teha oma töö hästi ilusa, mitte praktilise.
-
"MSM"
marti, selle pärast, et iga tootejuht tahab teha oma töö hästi ilusa, mitte praktilise.
Parandasin su kirjavea -
India taksojuhtide armatuurlaud on ka ilus.
-
Probleem Traderisse logimisel?
Alguses sisestan Traderisse oma salasõna ja parooli, vajutan Login ja avatud Handy Traderisse telefonis tuleb teade. Sisestan sinna oma parooli ja vajutan Login, aga Traderis on vaikus, jutkui ei saanud Handy Traderist signaali kätte. Kordan uuesti, sama vaikus. Siis leian Handy Traderis sobrades teksti: Handy Trader ei tööta teie seadmega(telefoniga). Kas telefonis on mõni bit kaduma läinud või kuidas Handy Traderit telefonis uuendada. Sama seis IBRK kontole sisse logimisel