Miks Äripäev Musta Reedet ei kajasta ?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Vaatasin huviga Äripäeva ja seal pole reedesest languspäevast sõnagi.
-
Mis see reede siis nüüd nii must oli?
-
See ei ole mitte lihtne kraam...
-
Neid reedeid tuleb veel!
-
...ja veel ja veel ja veel....
ja kui tuleb talv....oi-oi-oi, algavad igasugused sotsiaalsed probleemid ja ja millised pinged toompeal......musta pesu pesemine ning erakorraliste valimiste nõudmine aga see ei päästa..... see oleks ainult rahva rahustamiseks -
Sinist esmaspäeva võiks juba kommenteerida...
-
marko14, õige tähelepanek !
-
Kas teisipäev tuleb helelilla või isegi kergelt roosakas?...nagu ÄPise
-
börsi langus ei ole enam kuum teema, sest see on praegu igapäevane asi :)
nüüd kuum teema on nafta hinnad. -
Ma arvan, et varsti saab kuumaks teemaks roheline reede. Või pigem juba roheline kolmapäev või neljapäev :)
-
Enne seda jõuab ehk nööri hind väikese buumi läbi teha. :)
-
marct
Tänud ette! aga parem oleks ühe soojaga kogu paha veri välja lasta -
Ma arvan küll, et aitaks ehk juba - see üks soe on kestnud täpselt aasta. Aadrit juba paregusekski ülearu lastud ja ega see majandust nii kui nii ei mõjuta, kas börs krahhib veel pool aastat või läheb juba homsest tõusule. :)
-
Täna saaks teemat jätkata...
-
krt, mai tea mis värk on aga millegipärast täna viskas kopa ette. Kuidagi väsitav on juba see langus, võiks hakata tõusule minema. Võibolla on selles süüdi ka eilne Baltika ilus roheline, mis andis maitse suhu...Lisaks sellele on veel viimaste päevadega võrreldes kuidagi passiivne õhkkond. Krt, ei tea mis mul hinge roninud on, ehk läheb ikka üle :)
-
Ma ei viitsi Tallinna börsi enam isegi jälgida. Kuigi mul nii mõnigi positsioon sees, on teema juba nii igavaks läinud, et naudin juba mõnda aega selle asemel suve ja nöögin niisama :)
-
Viimaseid postitusi arvestades võiks öelda, et kapitulatsioonifaasini ei ole enam palju jäänud.
-
:) loodetavasti
-
Ouna Antsu postitust vaadates on maksimaalne negatiivsus saavutatud ja peaks varsti tõusule minema. Bitch on see börsi tagurpidi loogika....
-
See, et "maksimaalne negatiivsus" on saavutatud, ei tähenda veel automaatselt, et kohe pöörab ümber ja läheb tõusule. Võib vabalt ka vinduda mitu aastat. Jätkusuutlikuks tõusuks peaks ikka olema ka mingi põhjus.
-
Aga tegelikult on üle pika aja hea vaadata, et positiivsed tulemused (nt. BLT) suudavad aktsiat ka ÜLESpoole rihtida. Nagu hakkaks vaikselt looma...
-
Imelik jah. Näitena võib siin ära tuua fakti, et ainuüksi selle päeval kas koondati või taandati sundpuhkusele 10 000 ehitustöölist Iirimaal.
-
ÄP (online) on ennast parandanud ja teist musta reedet maha ei magatud. Seekord küll Venemaa RTS -5%.
http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=998e5d7e-72d7-4b65-b7ac-cc27b344b331