nimetage põnevaid/alahinnatuid USA aktsiaid.
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Nimetage põnevaid/alahinnatuid USA aktsiaid. Ootaks sisukaid arutlusi ja seisukohti. Tatipritsimine palun ära jätta :). Tänan.
-
Superbike, see teema läheks päris hästi käima, kui sa paneksid siia omalt poolt nii 4-5 tükki koos põhjendustega.
-
Teen siis ise otsa lahti:
- ise hoian radaril CDE. Tegu siis kulla- ja hõbedakaevandajaga, kellel mitu uut kaevandusprojekti kohe-kohe käivitumas (2 uut kaevandust avatakse lähema 4-5 kuu jooksul). Hind on tambitud alla 0,50 USD-ni, kulla ja hõbeda hinnad on tipust langenud päris palju... Arvan, et varsti peaks põhi olema ning 2-3 aasta perspektiiv umbes 3 USD.
Arvan, et madis43 ilmselt suudaks siia ka veel midagi lisada :) -
Veel paar sellist nädalat ja võid põnevaid alahinnatuid USA aktsiaid huupi võtta. Veel mõistlikum - osta indeksaktsia ja asi vask.
-
aivo33 miks sa arvad, et 2-3 aasta perspektiiv kullal on hea? ma pigem pakuks, et kuld, hõbe jätkab selles ajaperspektiivis langust. põhjuseks ehk see, et ebakindluse ajal osteti kulda üle ja nüüd kui hakkab tekkima soodsamaid muid kohti investeerimiseks, siis ma pakun, et toimub vastupidine effekt ehk hakatakse likvideerima oma kullapositsioone. kuld kaotab oma atraktiivsust.
olen ise usa turgudel suht võhik, seepärast ka selline teema püstitus siin. suuremas pildis tundub mulle usa atraktiivsem koht kuhu investeerida, usun, et usa tõuseb jalule ehk varem kui euroopa. euroopas võib minu arust saada probleemiks liigne killustatus ja huvide lahknevus. -
superbike,
polegi väitnud ega apelleerinud väga kulla ja hõbeda hinna tõusule; pigem on ahvatlevaks tootmismahtude järsk suurenemine järgmisel aastal. Aktsia oli endistel aegadel ka 7 USD juures, seega 3 USD on suhteliselt normaalne pakkumine. PS hoian radaril ei tähenda veel, et ostan kohe :) -
Omalt poolt pakuks kolm:
EAT - Brinker International (toitlustus)
S - Sprint (mob. operaator)
HIT - Hitachi (tehnoloogia)
:) -
mis arvate AIG-st?
-
ZQK ja CPN ..investeeringuna
-
mis üldse AIG-ga toimuma hakkab? kas abipaketist piisas, et elu sisse puhuda?
-
mitme miljardi $ küsimus see nüüd on?
-
turule vist trillioni küsimus?!
-
Maavarad ja sellega seonduv. Varsti hõisatakse jälle, et selles mette maapõues nii pisuke kakuke järgi, et nutt tuleb peale.
-
aivo33
Oskad sa öelda, mille järgi liigub kullakaevandaja hind, kui seda kaubelda? Võrdlesin CDE ja kullafutuuride graafikuid, aga seal küll mingit seost ei märganud. -
rehatrader,
ega otsest seost ei olegi ... õigemini väga otsest. Kui kulla/hõbeda hind teeb järsu hüppe üles või alla, kajastub see kindlasti ka samal päeval aktsiahinnas. Samas mõjub ju kulla/hõbeda keskmine hind alles pikemas perspektiivis (näiteks kvartali- ja aastatulemustele).
Enim mõjutavad hinda nende enda plaanid ja perspektiivid (uude maardlate avastamine, uute kaevanduste avamine, käivitusfaas jne). CDE-l konkreetselt perspektiivi peaks olema, pigem valmistab nende puhul pidev raha edasi investeerimine - ehk siis otsest kasumit investorid ei näegi (ostetakse uusi kaevandusalasid, teostatakse uusi uuringuid, ehitatakse maardlaid jne). See on hea, kui laienetakse, kuid ... show them money:) -
Ma vast vaatasin liiga lühikest perioodi, peaks pikemalt vaatama. Viimasel ajal on loogika üldse turgudelt kadunud minu jaoks. Aga tundub huvitav.