Kuhu ja milesse inveseerida balti turul?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Terekest, tahaks head nõu saada aksiate osas balti turul. Kuhu oleks hetkel mõtekas investeerida? Hetke seisu järgi tundub, et tallinnkisse pole hetkel väga mõtekas, kuna on teinu suuri investeeringuid tulevikku ja tõus võib olla vaevaline. Kuna olympicusse investeeritud, siis tahaks investeerida kuhugile mujale.
Tänudd ette heade nõuannete eest. -
õumaigaadenmarmelaaden
-
Võta baltikat, ma olen 1.41 pealt nõus müüma kohe!
-
White Nigga kommentaar 100% täkke.
-
sa tee iga balti aktsia kohta uus foorum, siis saad igas teemas küsida juba konkreetsete aktsiate kohta nende head ja vead
üldine reegel on ikka, et tuleb osta odavaid aktsiaid, seega alusta teemade tegemist arcost, järvevanast, tallinkist -
Njah, väga mugav küsimus.
Ma ise olen Tallinki pannud, aga õnneks 0.35 pealt.
Edasine käekäik ei pruugi enam nii roheline olla. Arvan homme languse päev tulevat.
Üleüldiselt võib vast igalepoole panna, oleneb muidugi ajast kauaks see sinna läheb.
Ja mis loogika see on, et kui ettevõte investeerib tulevikku, siis ta tõus on vaevaline, eriti praeguses olukorras, kus ettevõte on tugeval allamüüdud. Tallinki probleem on tema haigus - kasvajate ja parasiitide näol (teisenimetusega puugid). -
osta odavalt ja müü kallilt. nii lihtne ongi.
-
Kõige odavam aktsia nimega TPD, vaid 0,20 millegagi. Siis on hinnalt järgmine ARC ja siis TAL. Neid võtagi. Vaata need Merkod ja ETLid seal kuskil 3,5 ja 5peal, vaata kui kallid ju.
-
TPD on sure bet
lisaks odavale aktsiahinnale saad ka kinnisvara igavesest hinnatõusust osa -
Mis te ironiseerite siin mehe kallak, soovitage nüüd parem hästi tootvaid aktsiaid, et ikka kasumit oleks noh.
-
Mis te ironiseerite siin mehe kallak, soovitage nüüd parem hästi tootvaid aktsiaid, et ikka kasumit oleks noh.
-
Ma pakun oeg-d müügiks 0.96 -ga, hea hind:)!
-
Upser, ma võibolla 6 kuupärast ostaks sult suurema koguse. Hoia neid mulle
-
Ja kui veidi peaks puudu jääma, annan enda omasid 0,97-ga juurde!
-
inveseeri nüüd kähku kuhugi, näe turgg miinuses, kas või tallinnnnkki, palundd, kuna mudu tõus on vaevaline
-
jah pant just kommenteeris et aktsia hind paneb kohe 100% üles