PALM - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

PALM

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Head šansid, et üks kustunud firma mulla pealt ära ajab. Ehk siis firma, mis viis pihuarvutid massidesse, on pärast aastatepikkusi eksiseiklusi ja ühinemisi ja jagunemisi iseseisev ning ühe katuse all. Ja neil on asi, mida iPhone väljatulekust alates üritatud on: parem toode. Mitte täpselt sama niši toode, küll aga tehniliselt paremal tasemel opsüsteem: multitasking, copy-paste, õigesti lahendatud notificationid jms. Lingid räägivad pikemalt, eriti Newsweeki lugu sellest, mida nad õigesti teevad.

    Lisalugemist: palm.com ja newsweek.com.

    Aktsia on CES presentatsioonist alates ca 30% üleval, aga ma usun, et siin on veel kõvasti tõusuruumi sõltumata sellest, kuidas turnaround lõpuks välja kukub. Võrdluseks võib tuua Apple'i, mis iPhone esitlusest veidi vähem kui aasta jooksul +100% tegi. Palmi puhul on võimendus kõvasti suurem, sest tegu on hinge vaakuva ühetootefirmaga. Info ja arvustused levivad aeglaselt ja tegelik launch on ilmselt suve lõpus. Agasid on palju - finantsid, lepingupartner Sprint, konkureerivate Blackberry'de ja iPhone'de omanike fanaatilisus - aga kui ma vähegi kuskil indeksit suudan biitida, siis just sellise koha peal. Ehk siis vaataks ja ootaks, kas on oktoobriks 12 peal.

  • Ma oleks ettevaatlik PALMga. GS ütles täna, et tema oma seisukohta ei muuda PALM target $0.40 ja et sel firmal on fundamentaalsed probleemid. Canaccord ütles eile, et ka nemad jätavad $0 targeti PALMi osas paika. Teisalt on firmasid kes tõstsid täna target price.

    0 targetid ja $0.40 targetid on väga väga harvad asjad normaalsete firmade puhul. GM-l on nt. paar $1 targetit ja vist ka $0 targetit.
  • Ma jätsingi meelega kõik halva välja :) Põhimõtteliselt mu panus olekski sellel, et tehnoloogiline ülimuslikkus on olulisem kui see, et nad 100m kaupa kapitali peavad kerjama. Ja selle aasta ratsutavad nad arvatavasti positiivse meediakajastuse lainel. Kas keegi lõpuks Pre'd ostma hakkab või mitte, polegi nii oluline.
  • Bono ostis detsembris $100m eest PALM-i aktsiaid, ja seda hinnaga $3.24, täna on hind 6.23.

    SEC võib selle vastu huvi tunda.
  • PALM coverage transferred with a Neutral from Sell at Goldman Target $ 8.

    hah. GS on tõsiselt ämbrisse astunud siin
  • Oktoober tuli sel aastal vara, PALM jõudis täna üle 12ne. Ei teagi, kas vaikselt positsioon likvideerida või ikkagi sügiseni oodata. Ma jaanuaris laiapõhjalise ralliga, mis väikesi rakettaktsiaid ebaproportsionaalselt soosib, ei arvestanud.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon