Hindud pakuvad suure tootlusega aktsiaid.....
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
On kellelegi veel helistatud Londonist või Tokyost (väidetavalt) ning pakutud suure tootlusega aktsiaid? Teiselpool toru olev isik on tõenäoliselt hindu või midagi sarnast, kuna aksent on täpselt sama, mis Simsonite multikas tollel India kodanikul ning sõnavara tundus ka väga vaene olevat. Täna, kolmapäeval oli see juba viimase kahe kuu jooksul kolmas kõne, mille ma muidugi viisakalt ja kiiresti lõpetasin. On veel kellelgi sarnaseid kogemusi?
-
jah on kyll ...
mulle öeldi et jaapanist ja et ma kohe annaksin neile 10K USD ja et nad teevad kuu ajaga +40% :) -
pets, tipatapa videolaenutusse, film nimega Boiler Rom kaasa ja tipatapa koju. Vaadata. Nautida kõrvale snäkke. Edaspidi lõbustada end selliste hindudega pikemalt vestlemisega.
-
Boiler Room on hea film - nähtud, kuid hea, et meelde tuletasid, polnud meeleski see film enam:) Teine kord, kui keegi sarnane isik helistas, siis mul oli aega ja lasin tal lobiseda, ise samal ajal lugesin netist uudiseid ja iga tema järjekordse küsimuse peale '' Do you understand me? '' ütlesin yes (kuna ma midagi vastu ei viitsinud rääkida) ja toimetasin oma asjadega edasi. Kõne võis päris pikk olla.........
-
Väga hea Kristjanilt:):):)
-
pets11
Vaata siia ja klikka ka seal viidatud linkide peal - leiad veel terve rea asjakohaseid teemasid LHV foorumis :)