Otsime investorit
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tere,
Soovime leida investorit kes investeeriks 100000.- 2 kuuks.
Omalt poolt pakkume 5% summalt.
Lugupidamisega,
Veiko
veiko@klaasprojekt.ee -
anna konto nr kannan kohe papi üle,ja siis kanna mulle 105 k kahe kuu pärast tagasi
-
Me teeme ikka asja ametlikult paberil suusõnaliselt mitte.
-
Kui huvi saada oma kontaktid võttame homme ühendust ja räägime.
-
lükake vabateemasse
-
Miks vabateemasse, tegemist investeerimisega.
Lugupidamisega. -
ebakonventsionaalsega.
(muidugi omaette küsimus on see, et kas retoorikas hetkel "tegemist on investeerimisega" kasutamine ikka on korrektne või nihestab see ainult reaalsust ja by default kuuluks seega kohe ignoreerimisele. Nimelt nii lühikese selgituse põhjal nagu esimeses postituses on antud, ei saa väita, vähemalt mitte lugeja positsioonilt öelda, et "tegemist on investeerimisega". Pealegi kargavad out of the blue hiljemalt hommikul välja ÖÖÖÖÕÕÕÜÜÜÄÄÄÜÜÜ-ÄRA-SEDA-IDEED-KÜLL-TEE-MUL-ON-HOOPIS-PAREM-IDEE-LAHENDUS-MÕTE-MA-SÖÖN-HETKEL-KURGIVÕILEIBA-JA-VAATAN-R2-REPORTERIT-TAHAD-RAHA-VÄÄÄ-ÖÖÄÄÜÜÕÄÄÄÜ tüübid ja teema moondub sujuvalt arutluseks kas akende puhul oleks parem kasutada klaasi, plastikut või alumiiniumit või kust keegi viimasena oma aknad ostis (inspiratsioon meiliaadressist) ). -
Ma ei näe põhjust siin ka kõigile arutamiseks ülesse panna siia detailsemat infot, kellel huvi saab ühendust võtta.
Me ei saa teie kriitikast aru see minu arust investeerimis foorum mitte delfi foorum kus iga üks võib kirjutada mis parasjagu pähe tuleb.
Lugupidamisega, -
"Meie firma tuleb vastu igale kliendile ning koostöös SEB pangaga......." Kodulehel nii kirjas tekkis küsimus kas SEB ei anna siis enam isegi 100k teile välja ja no eks ta ole arusaadav keerulised lamatise ajad.
-
TO MEGAS
Kas teie võttate hea meelega panga laenu endale ning maksate 15% intresse ???? -
SEB pakkus 100K laenu 2 kuuks 15% inressiga? Eee...ega sa juhulikult laenuandjaga eksinud?
Veel huvitavaid märksõnu:
võttate
panga laenu
endale -
winger : 12 points ;)
-
tere veixo, ehk mina annan teile näiteks 100 000 krooni ja teie annate mulle mitte midagi, ehk lubaduse maksta. Kas see on nii?
Pakute 5% kahe kuu eest, mis teeb väga kõrge aastaintressi, miks te odavamate laenukontorite poole ei pöördu?
Minu jaoks on intress ahvatlev ja annan teile hea meelega laenu, aga tahan tagatist saada. Noh näiteks kui teil on kulda, siis võtaks selle hea meelega tagatiseks tänase turuväärtusega, samuti olen nõus ka kinnisvaraga, aga seda mitte tänase turuväärtusega 100%i ulatuses, vaid näiteks 60% väärtuses. -
Pealkiri võiks ka olla "klaasprojekt otsib investorit", muidu on siin varsti kari täpselt sama nimega foorumiteemasid.
-
Sarnase teemapüstituse ja rahaküsimise peale on suurem tõenäosus loto Jackpot võita kui siit mõni loll leida kes raha heast peast välja käib. Eriti praegusel keerulisel perioodil kus isegi maksevõimelisi kliente tuleb hoolega silmas pidada.
-
Harjumaa, Harku vald
Viti küla
Tagaoja Vigvam 32
Ettevõtte aadress on küll originaalne !
:-)) -
Mis siis ikkagi tagatiseks on?
-
A) Palun börsiteemadesse mitte sellist kraami enam panna. Kui siis vabasse teemasse;
B) LHV võiks mõelda omaette foorumi tegemisele pealkirjaga TAHAN RAHA; -
C) LHV võiks teemad mis sisaldavad stringi "tahan raha" jne delete' da.
tõsised tegijad leiavad raha, tõsiste tegijate ja ettevõtlike inimeste juurde tuleb raha ise.
kas tõsimeeli on keegi foorumi kaudu investeerinud või leidnud investori (nn lühilaenudest me ei räägiks) ? -
annelix, ma mõtlesin seda sama, kuid üritasin end veidi hillitsetumalt väljendada.
I mean how desperate/incompetent can one be to post "investment offers" into a forum like this? -
Karum6mm, mis siis "peost suhu elav" Eesti keskmine väikeettevõtja peaks tegema, kui pank on ootamatult olulisel määral karmistanud laenutingimusi (k.a. käibekapitalilaen)? Enne sai liiga kergelt, nüüd on ootamatult kraanid kinni.
-
Mis sellest pisilaenusoovide-börsist saanud on ?
-
Ei ole kõike ridarealt läbi lugenud, aga kus on siin üks kriips selle kohta, et tegu on kiirlaenuga *ettevõttele* ?
-
Mul on naine konkureerivas tarbeklaasibisnesis ja neil käib vallandamine+restruktureerimine+ühinemine+saneerimine+jne täie hooga. Hasartmängupakkujad võiks investeerimise alt tõesti eemaldada.
-
Ouna Ants, kuigi inimlikult tunnen ma kaasa, siis raha nuiamine investeerimisfoorumis (lisaks veel selgelt BÖRSiteema all) pole ka ikkagi hea toon.