SNG1L - ralliäss Snaige
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Härrased! Mis SNG toimub? Põhjast ca 300% üleval ja enam kui nädal aega iga päev limiidis kinni. Küsimus selles, et aktsiapakid, mida kokku ostetakse, ei ole mitte väikesed.
Samas - aktsia on varasemast hinnast (suhtarvuna) teistes kõvasti rohkem langenud ning kas spekulandid tahavad seda, penny-aktsia kokkuostuga oma kasumi ootust ülespoole upitada? Suurt asist infot SNG aruannetest sellise ralli põhjuse kohta välja ei loe. -
What goes up, must come down.
Keegi pole avastanud, mis on see kütus, millega SGN rallib. Alguses oli nagu ebalikviitsus, nüüd pole enam seda ka- massiline rongile tormamine vast. -
Snaige kipub tavaliselt liikuma siis kui insiderid toimetavad. Jäägem siis huviga uudiseid ootama :-)
-
esialgu oli inside tehingud
-
Tänane müüja oli ainult YHI. Huvitav, et enne lõpuoksjonit sai YHI müüdud täpselt 500000 aktsiat.
-
Parandus: põhiline müüja.
-
Nüüdsiis tekib küsimus Cynic'i kommentaari "Snaige kipub tavaliselt liikuma siis, kui insiderid toimetavad" tõepärasuse kohta...., sest teps mitte ei taha uskuda, et nii lühikese aja ja -22% majanduslanguse kohta tehti nii karm otsus "MÜÜ". No aga mine tea.
Samas ka teisest ringist küsimus - ma ei näe SNG1L akent avades (NASDAQ OMX Baltic all) enam nimetet firma kohta mingit adekvaatsed infot, va "Reaalajas" ja "Ajalugu"
"Börsiteated" näitavad - "The Requested page was not found on server.
It is possible that you typed the address incorrectly, or that the page no longer exists. Please use menubar on left which we hope will help provide you with the information you need. "
või nt "Ettevõttest" on selline tekst -
"Sorry, there is currently no text available regarding chosen issuer"
Oskab keegi avitada? On's tegu mu enda mingi kammiga (olen LHV's suht värske kasutaja) või on's börsiinfo edastamisega mingi jama? Ülejäänud 3B firmade kohta info jookseb ilusasti -
-
http://www.nasdaqomxbaltic.com/market/?instrument=LT0000109274&list=3&pg=details&tab=news
-
to: karl marx. Võimalik et su browseri caches oli vigane info sees, võimalik et OMXT koduleht oli osaliselt maas.
-
miskit on uudiseid selle snaige kohta? kukub kui kivi ja kõva müük?
-
Snaige ei vaja ei tulemusi, uudist ega (eba)likviidsust, et rallida, kui Snaige otsustab, siis Snaige rallib.
-
to: TNT , see on nagu küla koerad teevad: üks koer hakkab haukuma ja varsti hauguvad kõik küla koerad kooris.
-
Nonii - täna keegi hoolega Snaiged shoppamas. Suvehooaeg ja külmkappide müük väga edukas; ootan häid tulemusi.
Disclaimer: oman, kuid müügiorder üleval. -
Tundub, et Snaige rallib edasi esmaspäeval!
"Second quarters consolidated non audited EBITDA was 144 thous. LTL. This is a good result compared with first quarters (-9,2 million LTT) and it shows that company is moving towards the right direction"
http://www.nasdaqomxbaltic.com/market/?pg=news&news_id=236293 -
Muidugi on see külmikuid tootva firma jaoks hea tulemus:-). Samas võivad ja nähtavasti tulevadki aasta teises pooles halvemad tulemused. Mis ei tähenda tänast situatsiooni arvestades üldse mitte seda, et aktsiat võiks aasta lõpus odavamalt osta.
-
Kas keegi oskab öelda, millest selline Snaige ralli täna?
-
Äkki suvised müügitulemused ette teada...samas loe varasemaid poste; keegi ei tea kunagi miks SNG rallib.
Oman. -
Mulle on jäänud mulje, et juhtkond ning tuumikomanik on juba mitmeid kuid aktsiat kokku ostnud. Need tegelased üldiselt niisama midagi ei tee nii et kas tahavad lihtsalt kontrolli saada või siis on takeover tulemas.
-
Stardib kohe üsna kõrgelt täna, siin ikka mingid insaiderid toimetamas :)
-
Tuli ka üks uudis Snaige kohta. Oskate ehk öelda, mida see täpsemalt tähendab?
https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=364065&messageId=434658 -
miks limiite ei liigutata ?
-
iga tunni tagant on keegi 1000-7000 aktsiat müüki paisanud, võib-olla sellepärast
-
ei tahagi enam keegi osta ?
-
Krt, võtsin hommikul 1.17 pealt positsiooni. :(
Aga panen tähele, et selle aktsiaga tehakse väga väikeste kogustega tehinguid. 50k-100k pakke ei leidu üldse. -
väljumise uks läeb kitsaks
-
henri, hoia silmad lahti, kui see külmik tagurpidi veerema hakkab, siis läheb kiiresti
-
krt, nüüd on 50k-sed pakid ka juba kohal.
Matu, mis sa prognoosid, kas lähipäevil hakkab Snaige langema? -
ma ise enam sees ei tahaks olla
-
Henri, sa ikka väljusid eks ?
-
Kahjuks mitte... Olin vahepeal arvuti tagant ära.
Halb treid oli see küll täna, õnneks sisenesin üsna väikese summaga, aga viga oli sellegipoolest. -
no mina nüüd ka su saatusekaaslane, henri
-
Ise võtsin positsiooni sisse TEO-s ja väikese koguse Järvevana. Ei viitsi enam päevakauplemisega tegeleda, närvid maksavad ka midagi.
-
henri - 1 pealt juurde võtta ei taha et keskmist hinda alla tuua?
-
WN, kas sa prognoosid sellele rallit lähiajal?
-
ei hakka siin midagi prognoosima, lihtsalt ise võtsin 1-ga ja eks seda ikka lootuses kallimalt maha müüa
-
:) nojah, samas keskmise hinna alla toomine tähendab suurema summaga riskimist.
Eks ta kaheotsaga asi ole. Olin loll eile :) -
see pahnaktsiate volatiilsus tururalli lõpufaasis on räige, ei imestaks kui homme saab 0,8-ga jälle juurde osta :)
-
ei tea kui muidugi kui suur su pakk on, aga ehk alla müüa veidi ja tagasi võtta ?
-
ta eespool ütles et väike kogus. Seega, henri, otsusta ära - kas müü kahjumiga maha ja unusta ära kuni järgmise korrani või võta alt 15% odavamalt juurde
-
tik-tak tik-tak :)
-
Raske öelda jah. Väga suuri pakke nagu müügis pole, kuid tõsi, põhjendamatu ralli on see aktsia läbi teinud küll.
Kui aus olla, siis ma ei tea selle ettevõtte kohta eriti midagi ka. Ost oli imelik hetke emotsioon (tuleb omad järeldused teha)
Äkki keegi oskab kommenteerida selle ettevõtte hetke olukorda? :)
Peaks natuke jälgima selle aktsia liikumist ja siis mõtlema kas müüa 15% kahjumiga.
Pakk moodustab umbes 7.24% portfellist. -
Ostad ettevõtet millest sa midagi ei tea?
Oled jõudnud ka ise arusaamani, et aktsia on teinud läbi põhjendamatu ralli?
Miks sa seda üldse ostad siis? -
See oli väga rumal otsus ja totaalselt emotsionaalne tegu. Tunnistan viga. Läksin ahneks ja võtsin põhjendamatu riski, mis maksis koheselt kätte ka :)
-
mida siin targutada, oleme kõik selliseid lolluseid teinud
-
soovitan kulutada pool tundi ettevõtte uurimise peale; siis lihtsam otsustada, kas aktsia hind on põhjendatud või põhjendamata. Ise ostsin ka 1,00 pealt juurde (keskmine mul nüüd 0,85). Muide- VSS1R on ka lahe ralli aktsia... check it out! :)
-
oleks ta sümboliks USS1R, siis võtaks küll kogu raha eest ;)
-
hansa leedu operatsioonid on ikka lahedad, nii tore on vaadata praegu turul oma õnge, millele sai 2,5 tundi tagasi "tühista order" klikitud :D
-
noh, henri, hea hetk rahulikuks otsustamiseks - hansa võtab 0,95 pealt kõik sisse mis antakse - müü sinna oma pakk maha või võta 0,96 juurde
-
Ma vist esialgu ei riski rohkem raha sinna alla kinni panna.
Tõsi suure kahjumiga on ka halb istuda, kuid esialgu jälgin turu liikumist.