Otsin investorit!
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Mul on üks hea idee, mille olen ka juba meeskonnaga ellu viinud.
Prototüüp on valmis- nüüd on vaja leida tootja, kellelt vajalikus koguses toodet tellida. Tootmiseks ongi raha vaja. Kes oleks huvitatud investeerimisest võtku minuga ühendust. Investeering Eesti turu jaoks on 1 miljon. (toodete tootmine+turundus) Firma saab kasvutoetust EASi kaudu veel 500 000.- krooni
Toodet saab müüa kogu maailmas sadu tuhandeid eksemplare, esialgu alustame Eestis.
Võib ka olla mitu investorit väiksemate summadega.
Äriplaan tehtud ja SWOT annab rohelise tule.
Läbirääkimised poodidega(edasimüüjatega) kannavad juba vilja.
Lisaks on olemas üks Eestis tuntud firma, kellel on huvi osta tooteid suurtellimusena.
Kiire!
zmuff@hotmail.com -
Millisest ideest on jutt?
-
Tootja,toodet,tootmiseks,toodete tootmine,toodet,tooteid
Asi selge,kuhu pangaarvele pean vaja mineva 1 miljon üle kandma ,et tootja saaks toodet toota? -
Ideed ma siin lahti harutama ei hakka.
:)Tundub, et ma kipun ennast kordama.
Tänan ülelugemast,
Päikest!
BuSc -
mitmenda õlle järel idee tekkis? :)
-
Ma ühes teises foorumis juba naiivikuna proovisin härrasmeest harida, tõsi läbi lillede, et zmuff@hotmail.com mis oleks eesti keelde panduna xvagiina@mail.ee ei ole eriti hea miljokamagnet, aga ....
-
priit aga äkki tegu geniaalse uut tüüpi pihuv..uga ja sellest selline mail ... lugedes kuhu EAS on maksumaksja raha külvanud ei imestaks ma üldse ;)
-
Hea Maarius! Kui sa oma ideed ei tutvusta, siis soovitan sul tutvuda selle lingiga siin. Enam paremini idee väärtusetust vist välja tuua ei anna. Iseasi muidugi, kui SWOT rohelist tuld näitab. Kas SWOTi tabel on tehtud jõupunkti lüümikutele või wordis?
-
Olen nõus seda ideed toetama vaid juhul, kui kaasad minu poolt valitud spetsialistid: Inno Vaator ja Aksel Eraator.
-
Hei!
Miks Te siin nalja teete?
Te peaksite talendijahile minema.
Vinget!
BuSc -
Päikest ka.
-
ei ole mõtet tõesti tögada, MaariusT anna oma konto number, panen 25% teele ja 75% sulas siis kui kokku saame !
-
Nalja teed sina, MaariusT.
Oleks võinud eelnevalt tutvuda analoogsete postitustega siin foorumis.
Kindlasti tormavad kõik investeerima teadmata millesse. Kui ka niisuguseid leidus, siis on nad ammu rahast ilma. -
MaariusT, Kas EAS-ilt on toetus kätte saadud või on see plaanis kunagi saada, kui ükskord taotlus sisse antakse?
Kuidas näed, et potentsiaalne investor võiks sinu ettevõttesse investeerida, teadmata millega tegu on?
Kuidas kaitsed selle eest, et see potentsiaalne investor, kelle sa siit foorumist leiad ei läheks seda teistele foorumi kasutajatele edasi rääkima? Või miks sa üldse kardad seda ideed nii väga avalikustada?
Muide mõni aeg tagasi oli siin ka üks tegelane, kes otsis investorit, et teha mingit mänguasja (rääkiv karu).
Julges avalikustada ja ideed tuvustada. Muide, minu teada ei ole keegi siinsetest kasutajatest või üldse keegi Eestis seda ideed kopeerima hakanud. -
Palun harige mind. Mida tähendab kirja jaluses tervitus BuSc? Google annab nii:
The acronym BUSC can stand for one of two things:
* British United Services Club of Los Angeles
* British Universities Snowsports Council -
Puhk,
see on trükiviga, näpukas, kui meiliaadress on muff, siis see tervitus pidi olema bush :-) -
kui PhD on Doctor of Philosophy, siis BuSc ilmselt on Bu .... of Science :)
-
Üldse ei viitsi, aga suht tarvilik looke : Meil on ettevõttes nn tootearendus grupp, mis koosneb ühel teisel moel 5-est inimesest, kes on kõik oma ala meistrid ja viie peale kokku kogemusi omal erialal 47 aastat. Genereeriti kogemuste ja müüginumbrite põhjal toode x mille edus oli kogu ettevõtte personal kindel 99% kõik 5 tootearendajat olid valmis panustama projekti isiklikku raha ja tegid seda ka. Reklaamile kulutasime ligikaudu 500 000.- krooni hinnanguliselt nägi vilksamisi Eestis seda toodet ühest- teisest-kolmandast meediumist ligemale 100 000 silmapaari.
Toote müük kokku : 1 TK
Julgustav kas pole ? -
Huvitav oleks teada nüüd mis toode see oli või on mida 1 tk olete müünud?
-
See on ju huvitav, tõsiselt. Kas sa rohkem ei saa rääkida?
-
ei saa, juhul kui sul patenti pole võetud, sest muidu on ideeröövlid nagu kullid platsis kohe !
-
Ilmselt selle ühe toote müügist piisas, et korralik kasum teenida...
-
See oli tõesti huvitav. Ja mõjus ka. Ostaksin selle luuna toote preagu puht kaastundest, kui teaks millega tegu.
-
Projekt läks u 700 000 lossiga lukku, täpsemalt ei taha rääkida kahel põhjusel, esiteks ideeröövlid :) aga laiemalt maksab see info natuke raha, sest keegi vähem kogenum häviks sellise projekti puhul kordades suurema summaga ja ma ole täiesti kindel, et varem hiljem seda keegi teeb. Võin ainult nii palju õelda, et enne selliste hullumeelsete ideede teostamist võib suurematest rahalistest kaotustest päästa : Eesti ,,kirjandusvaramu,, üleannus, peale-peale ja ooksendamiseni veel peale.
Ja natuke häbi on ka !
over -
light-kohuke?
-
Mis sul sellest ideest enam kui teostada ei osanud?Loodad selle info eest kuskilt raha saada veel:O
-
Loe uuesti mida luuna kirjutas...
-
"täpsemalt ei taha rääkida kahel põhjusel, esiteks ideeröövlid" "aga laiemalt maksab see info natuke raha"
-
"aga laiemalt maksab see info natuke raha, sest keegi vähem kogenum häviks sellise projekti puhul kordades suurema summaga"
-
selleks küsisingi kas loodab raha selle info eest nagu saada ?
-
Ta loodab, et konkurent teeb selle ära kunagi ja hävib. See on ju talle kasulik.
-
puhkjapojad1, busc on tolkieni haldjakeeles vaskkross.
Ideed varastada, krrt naljanumbrid, kunagi üritasin inimestele ideid pähe määrida, tasuta, täiesti töötavad ideed, praktikas rakendatud, kasumlikke ideid. -
Tin, näiteks?
-
Pull ,et iga idee jaoks on vähemalt milli vaja.
-
Ja siis, et alati küsitakse natuke turunduse jaoks ka, aga mitte kunagi konkreetset summat, vaid koos muu mudruga. Turundusplaan korraliku eelarvega muideks Ei ole viiimased 20 aastat enam mitte mingi saladus, absoluutselt mingi saladus. Pigem oleks korralik turundusplaan koos eelarve, meediamixi jms asjaga OLULINE potentsiaalsete investorite kaasamisel. Aga ei. Saladus.
-
pakuksin oma versiooni ideest- nimelt uus erakond aga kuna ainult üks liige liitus ( 1 tk, ja 5 arendajat oli juhatuses :D ), siis läks hea äri vett vedama- mis see muu ikka siin banaanivabariigis nii hea oleks milles 99% kindel olla?
-
....."Reklaamile kulutasime ligikaudu 500 000.- krooni"......"Toote müük kokku : 1 TK"
Siit tekkis väike uitmõte tulevastele reklaamimogulitele
linnas on juba ummikud tekkinud .......paljud autojuhid, arvan, et ka ise olen nõus kleepima auole mingit toodet tutvustava kleepsu 20l kütuse eest kuus. Linnavahet pendeldavad autojuhid ja kaasreisijad vahivad eessõitvaid ja ka teisi liikluses olevaid autosid nii tööle tulles kui koju sõits päris pingsalt. Lisaks, kui on veel ummikud siis nii 30min võtab aega äärelinna pääsemiseks, nii et 500.000,-EEK eest oleks kasulikku reklaamipinda nii umbes 1100 auto jagu kuus. Selle raha sees veel kleepsude trükkimine ja jne kulud.....kui põhjalikumalt analüüsida ja arutleda sellel teemal siis arvan, et oleks hea alternatiiv niiöelda "tavapäraselt" reklaamiraha kulutamisele....massimeedias ja eriti televisioonis on vaataja ajud selle reklaamiga nii ära trukitud, et iga inimene, kui tuleb relaamipaus heal juhul paneb hääletule tavaliselt läheb kööki võileibu tegema...... aga 500.000,- on makstud -
tulu,
ära sel teemal enam sõna parem võta... -
Ma vahetan kanalit kui reklaam telekast ja siis umbes mingi aja pärast vahetan tagasi,kui veel meeles on mida vaatasin või midagi paremat pole mõnelt teiselt kanalilt vaatama hakanud.
-
Läbi kõvakettasalvestaja hea vaadata, kerid maha reklaamid. OT
-
tulu, sinu pakutud idee on juba Eestis kasutusel :) Nii, et sul on vabalt võimalu enda auto lasta täis kleepsutada.
-
summer: idee on välja käidud kuid seda pole suuetud potentsiaalsetele klientidele maha müüa.......
Lõik nende kodulehelt "Kuna autode baas on juba üsna suur, siis võib juhtuda, et autot ei valita mitte kunagi"....
ja ise, igapäev linnavahet sõites pole ka sellist reklaamipinda veel kohanud, kleepsud kui on, siis ametiautodel..... -
Huvitav küll, miks ei ole :-)
-
Kes tahaks mingi seebi või tampooni reklaamiga ringi sõita? Ja kui selle eest antaksegi 20l kütust, siis kes jõuab valvata, et ma seda kleepsu nurga taga maha ei kisu. Ja kas ma üldse autoga ringi sõidan? Auto seisab garaasis või parklas ja mitte keegi ei näe seda.
Pealegi maksta ühe reklaami eest 300 krooni on hullumeelsus. 10 autot kleepsutada maksaks siis 3000 (+ kleepsu trükk)
3000 eest saab Soovis või mujal kuu aega kuulutada suure bänneriga, mida näeb palju rohkem inimesi.
10 autot pimedas talveöös ei anna mingit tulemust. Seda ainult juhul, kui see on mitmemeetrine purk, mida näeb kaugelt ja mis juba liiguvad linnavahel.
Niisiis tuleb auto katusele panna kahemeetrine neoonvalgusega seep või tampoon, mis paistab kaugele :) -
hiievana, väga mõistlik jutt, üldiselt, seda autoreklaami pakutakse omatöötajatele kütusekompensatsiooni näol.
-
"Üldse ei viitsi, aga suht tarvilik looke : Meil on ettevõttes nn tootearendus grupp, mis koosneb ühel teisel moel 5-est inimesest, kes on kõik oma ala meistrid ja viie peale kokku kogemusi omal erialal 47 aastat. Genereeriti kogemuste ja müüginumbrite põhjal toode x mille edus oli kogu ettevõtte personal kindel 99% kõik 5 tootearendajat olid valmis panustama projekti isiklikku raha ja tegid seda ka. Reklaamile kulutasime ligikaudu 500 000.- krooni hinnanguliselt nägi vilksamisi Eestis seda toodet ühest- teisest-kolmandast meediumist ligemale 100 000 silmapaari. "
Kas oli see nüüdseks meediast kadunud entsüklopeedia pakkumine? -
OT, aga ala Soovis 3000 krooni eest banneri ostes on tulemus suht olematu... pigem 30,000 et mingigi tulemus saada.
-
Huvitav, kas Ärihai ei läinudki piisavalt käima, et juba uus suund sihikul:
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/25-aastane-noormees-tekitab-tallinna-vanades-leskprouades-arevust.d?id=41811543&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EestiEkspressFeed+%28Eesti+Ekspress%29 -
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/kinnisvarapensioni-pakkuja-vahendas-neiusid-fiktiivabielude-tarvis.d?id=42579087&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EestiEkspressFeed+%28Eesti+Ekspress%29