LHV sait korda! - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

LHV sait korda!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tugitool ja puu, kas see on mingi piltide ja videote üleslaadimiskoht?
    EUR/USD kurss , turud jne ..kus on?
    Portaali lehel mingi graafik esimene, mitte foorumid

    Foorumid, foorumid ja foorumid on olnud kogu LHV võlu.
    Finantsportaal on kuhugi nurka surutud, koledaks tehtud.
    kas keegi kujundajatest on foorumeid kunagi kasutanud?

    Päris mitmed inimesed ei viitsi isegi enam LHV lehele tulla.
    Sellise saidi peale peaks Portfell P Perekooli foorumisse üle kolima:)

    LHV Pank ei koti üldiselt hetkel kedagi, finantsportaal seevastu küll.
    Kui tulite oma pangaga, oleks pidanud selle portaali juurde integreerima, mitte nüüd Pangale portaali.

  • See on tõesti huvitav, et senise online lehe asemele on toodetud pikalt ajalukku vaatav leht :(
    Keda huvitab 6 kuud OMXT graafik ? Aga kus on päevane ?
    Praegu tundub küll, et kogu rõhk on läinud avalehele ja seegi vajaks 2* tihendamist !
    Praegu ilus aga kasutu :(
  • 6 Kuu graafik küll huvitav. Võiks olla võimalus ise ka sinna ajaperiood panna. Aga ütleme nii, et probleemseid kohti on.
  • LHV pangaks saamine on toonud mitmeid kliente, kes pigem kasutavad traditsioonilisi pangateenuseid ning investeerimine ei pruugi neile huvi pakkuda. Praegune panga ja finantsportaali lahutamine on paljuski tulevikku suunatud projekt, kui LHV pakub kõiki traditsioonilisi pangateenuseid (näiteks pangakaardid). Kindlasti ei tähenda see seda, et LHV tähelepanu investeerimisele nüüd väiksem oleks, seetõttu ongi selgelt eristatud internetipank ja finantsportaal. Mõlema arendamist saab tulevikus eraldiseisvalt teha ning see tähendab mõlemal juhul arendustegevuse kiirenemist.
  • OMXT päevane graafik on timmimisel, see oli graafiku esiletoomise algne mõte.
  • njah. eks ta selge ole, et muutma enam keegi midagi ei hakka. mõttetu vigiseda siin mul. ainult vead parandatakse.


  • Hetkel jääb silma selline olukord foorumite esielehel, kus nädal topis on kellegi kodaniku küsimus AIG kohta, siis investeerimise all sam AIG jutt ja siis veel Vaba teema all sama AIG jutt.
    Jäi lihtsalt silma...
  • puhkjapojad1
    Hetkel jääb silma selline olukord foorumite esielehel, kus nädal topis on kellegi kodaniku küsimus AIG kohta, siis investeerimise all sam AIG jutt ja siis veel Vaba teema all sama AIG jutt.
    Jäi lihtsalt silma...


    Antud sektsioonist on võimalik leida kõik uued teemad. Kasutaja oli loonud teema nii Investeerimise kui Vaba teema alla. Kustutsasin ühe.
  • asjade paigutusel võiks võtta aluseks kliendi, kellel on aega 60 sekundit. Kas on võimalik selle ajaga saada
    kiirülevaade hindadest ja teha vähemalt 1 orderi sisestus/muudatus. Vanas portaalis oli. Nüüd aga peab endale hulga shortcutte favouritside alla tekitama, et hiljem aega säästa.
  • See viga hakkas jälle just Tallinki puhul silma, kui keegi paneb midagi spetsiaalselt algus- või lõpuoksjonile, siis annab orderite näitaja vea: "Veebiteenuse viga, osa andmetest võib olla mittekättesaadav", ega kuva enam midagi. Seega nagu pimekosjon juba.
  • Igal hommikul võtab hulga aega, et Powertrader üles leida. Annab ikka klikkida igal pool, et kus kurat see nüüd oligi. Nagu mingi kiusamine kohe :-II
  • https://fp.lhv.ee/forum turud ja hinnad -> seal suur nupp. Nii keeruline?
  • decibel
    See viga hakkas jälle just Tallinki puhul silma, kui keegi paneb midagi spetsiaalselt algus- või lõpuoksjonile, siis annab orderite näitaja vea: "Veebiteenuse viga, osa andmetest võib olla mittekättesaadav", ega kuva enam midagi. Seega nagu pimekosjon juba.


    Avaoksjonil ei kuvanud sisselogimata kasutajale teadet, et hinnad on 15 - minutilise hilinemisega (mistõttu oli orderbook tühi avaoksjonil, kuna 15- minutilise hilinemisega ei saanudki seal midagi olla). Selguse huvides tuleb teade sinna tagasi. Testin ka lõpuoksjonit.

    Powertraderi lisame esilehele bänneri kujul nagu see on hetkel Turud ja hinnad lehel.
  • Sellesama PowerTraderi juurde üks mõte. Programm võtab kellaaja alla paremale nurka arvutist, kus ta jookseb. Paljud arvutid võtavad aja võrgu serverist ja pika patsiga poisid ei käi liiga sageli seda aega serveris õigeks seadmas. Jama on see, et kui käsitsi aeg õigeks panna oma masinas, siis peagi ta taas serveri seatut näitab. Olen oksjonil seetõttu kenast portsust ja mulle meelepärase hinnaga ostust ilma jäänud. Ettepanek- kas ei võiks programm võtta aja just sellest serverist, mille järgi toimuvad reaalselt oksjonite/kauplemiste algused/lõpud? Väike progemuutus, aga palju segadus võib ära jääda.
  • Ma ei ole selles webi värgis mingi asjatundja, et oskaks nõu anda, kui minu tähelepanek on selline, et vana
    saiti sai väga hästi kasutada ka pihuarvutiga (momendil HTC Wildwire Android OP süsteemiga), kuid uut on suht võimatu kasutada.
  • Cornet
    Sellesama PowerTraderi juurde üks mõte. Programm võtab kellaaja alla paremale nurka arvutist, kus ta jookseb. Paljud arvutid võtavad aja võrgu serverist ja pika patsiga poisid ei käi liiga sageli seda aega serveris õigeks seadmas. Jama on see, et kui käsitsi aeg õigeks panna oma masinas, siis peagi ta taas serveri seatut näitab. Olen oksjonil seetõttu kenast portsust ja mulle meelepärase hinnaga ostust ilma jäänud. Ettepanek- kas ei võiks programm võtta aja just sellest serverist, mille järgi toimuvad reaalselt oksjonite/kauplemiste algused/lõpud? Väike progemuutus, aga palju segadus võib ära jääda.


    Sama probleem tekib teises ajavööndis viibides.
  • Mis loogika järgi näidatakse rubriigis "Turud ja hinnad" aktsiahindasid? USA aktsiad olid enne vist käibe järgi, mille järgi nüüd?
    Kas põhjamaade aktsiahinnad kah kunagi tagasi tulevad?
    On terve posu fondisid, aga need ei ole ju kauplemiseks ja ei ole nii tähtis, et nad kogu aeg ekraanil oleks.
    Hea oleks kui näeks oma portfelli päevasisest muutust kah.

    Kindlasti on mu virisemised kuskil foorumis juba esinenud.
  • To : Marjamaa, powertrader on erinevalt turuhindadest hoopis portaalis Pank :)
  • clint, tegelikult mõlemas on :) pangas siis rahakasvatamise jaotuse all
  • To Cornet:
    Powertrader eraldi arendus, kuid kindlasti arvestame selle ettepanekuga.
    To MSM:
    USA ettevõtted on tähestikulises järjestuses.
    Põhjamaade puhul saaksime näidata vaid viivitusega hindasid, reaalajas hindade kuvamine on sarnaselt Balti aktsiatele tasuline (iga kasutaja eest tuleb maksta, Balti aktsiate puhul maksab LHV selle tasu klientide eest ise). Põhjamaade puhul ei suudaks seda LHV tasuda ja klient vaevalt neid tellima hakkaks. Seega viitame Nasdaq OMX lehele, kus saab viimase hinna reaalajas.
    Fondide puhul on mõeldud alustavale investorile, et ta õige otsa kätte saaks.
    Portfelli päevasisene muutus tuleb.
  • Pole väga viga kui panna https://fp.lhv.ee/ favoriitidesse ja ainult see avada siis jääb see suure tugitooli vahtimine ära :)
    Ja FP üleehitus on ka minuarust ok AGA kus kuradi kohast ma oma portfelli näen???
    Selle võiks küll panna sinna ülemisele ribale kohe esimeseks, uudiste ette. Ma pole siiamaani suutnud oma portfelli ülesse leida.
  • Nõustun ka MSM-ga, et Euroopa ülevaadet võiks siiski näidata nagu varemgi (Saksa ja Põhjamaad), mis siis, et viivitusega
  • Nojah, leidsin siis oma porfelli. On ikka nõme küll, et oma portfelli näha pean panka sisse logima võiks tõesti nau varem olla, et lihtsalt paari klikiga sain portfelli vaadata, ei pidanud selle jaoks erinevatesse kohtadesse sisse logima.
  • Las naine hakkab seda sinu eest tegema kui ise ei suuda :)
    Ma palkasin omale selleks 3 töötajat kust üks otsib powertraderit, teine logib panka sisse ja kolmas teeb massaaži..
  • Edasiminek - foorumiteemasid juba 40 leheküljel :-)
    Saaks nüüd reavahe ka normaalseks ;)
  • LHV-s on lõbus, ma ei kujutaks ette, et logiks ennast SEBi või SWEDi hommikul sisse ja istuks seal terve päeva:)
  • Alo V,
    ma mõtlesin seda, et lehel Turud ja hinnad ei saa aru, mis valikuga USA aktsiad on valitud. Mind isiklikult näiteks huvitab ka BAC (üks rahva lemmik) hinnainfo.
    Unistan, et saaks ise valida, mis aktsiahinnad esilehel kajastuvad, aga see pole vist tehniliselt võimalik. Seda saaks teha nii, kui teha virtuaalportfell, kus on kõik huvipakkuvad instrumendid. Kuid ka sellel variandil on puudusi.
  • Kui teostada täistekstiotsingut foorumi teemades, siis näidatakse tulemuste lehel neli linki tulemustele. 4!!!!!! LHV uus veeb on ju täielikult düsfunktsionaalne kuna on optimeeritud primitiivseimale info vastuvõtu tasemele! Sellele tasemele kus info sisendseadmed ei suuda korraga palju infot tarbida ja infot jagatakse seetõttu võimalikult väikestes annustes korraga. No vähemalt 20 viidet tulemustele võiks ikka olla.
  • MSM
    Alo V,
    ma mõtlesin seda, et lehel Turud ja hinnad ei saa aru, mis valikuga USA aktsiad on valitud. Mind isiklikult näiteks huvitab ka BAC (üks rahva lemmik) hinnainfo.
    Unistan, et saaks ise valida, mis aktsiahinnad esilehel kajastuvad, aga see pole vist tehniliselt võimalik. Seda saaks teha nii, kui teha virtuaalportfell, kus on kõik huvipakkuvad instrumendid. Kuid ka sellel variandil on puudusi.


    Turud ja hinnad esilehele valisime aktsiaid, mis on tavaliselt käibe TOP 10 ning võimalikult erinevatelt tegevusaladelt - eelistasime Citibank aktsiat BAC aktsiale.
  • Eelturul Tallinki turu sügavust IEga ei ole ühelgi päeval näinud. Annab jätkuvalt veateadet. Teistel aktsiatel toimib
  • Hetkel ei toimi ka nt. SFGAT korral. Ja seda on varemgi olnud selle muudatuste aja jooksul.
  • Paluks siin täpsustada, kuidas täpsemalt eelturgu vaatasite? Powertraderis jookseb oksjoniperiood korrektselt (Powertraderi bänner on nüüd ka finantsportaali esilehel Nasdaq OMX uudiste kõrval).
  • https://fp.lhv.ee/market/balticView?region=EE&locale=et
    siinkohal hinnale klikkides antakse turu sügavus ja enamusel akstiatel ka praegu, aga Tallink ja Silvano eriti tihti teatavad just eel- ja järelturu ajal, et viga andmete lugemises.
  • Soovitan lingi panemise akna sisestusväljalt see "http://" ära korjata ja panna see eelneva jutu lõppu sulgudesse.
    Liiga palju tekib linke kus on alguses "http://http://"
  • Millest võib tulla selline veider nähtus, et alati pole inv. kontol toimetades võimalik orderit eelturule panna? Lihtsalt ei ilmu sellist nuppu, kuhu klikata. Tavaliselt see on olemas. Aga täna näiteks üritasin igat pidi, küll vahepeal välja logides ja muid trikke tehes, aga mida ei ilmunud, oli eelturule edastamise koht.

    Ükskord varem oli ka selline asi, siis helistasin ja küsisin. Hiljem, tagasi minnes orderite sisestamisse, oli see nupp juba täitsa olemas.

    Kas kellelgi on veel sellist asja olnud?
  • Ega tegemist ei ole juhuslikult turuhinnaga orderiga?
  • Ei ole turuhinnaga, ikka limiithinnaga.

    Turuhinnaga orderi puhul näitab ka eelturule sisestamise nuppu, kuid kui sinna klikata, annab teate, et peab olema limiithind. See on OK. Minul on olukord, kus see nupp vahel üldse puudub !! Tavaliselt ta on aga olemas...
  • Üks selgitus asjale võib olla. Eelturu orderid on lubatud ainult USA börsidel. Mõningad ettevõtted nagu BAC, C, AAPL jne kauplevad ka euroopas. Seega tähelepanu kaubeldavale börsile.
  • Vene aktsiatega igaven jama ja ei mingit infot, kaua kestab ei tea vist keegi
  • Vene aktsiate hinnainfoga on tõesti probleemi ning vahetame seetõttu infovendorit. Kahjuks ei oska lubada, millal see korda saab.
  • Enne kui kauplemis- või sisselogimisparool aegub, võiks saata meeldetuletuse meilile. Kohutavat tuska tekitab, kui oled suure passimise peale leidnud sobiva momendi tehinguks ja siis tuleb teade, et ole hea mees, vaheta oma parool, sest eelmine aegus. No kes see jõuab kogu aeg ise jälgida nende paroolide aegumust.
  • Kas teistel kasutajatel 'Powertrader' töötad Firefox 4.0 või pean viga otsima enda arvutist?
  • Powertrader ei toota ka ie ja chrom ga
  • Mul kah ei tööta PT FF4.0ga. IEga OK.
  • Mul vähemalt töötab firefox 4.0 ga
  • reno
    Powertrader ei toota ka ie ja chrom ga

    Saad sa palun täpsustada millise IE-ga on Powertraderil probleemid? IE 7 ja IE 8 tunduvad vigadeta toimivat.
    Firefox 4.0 on meil testitud ja töötab.

  • Firefox 4 puhul on eeldatavasti probleem brauseri seadetes - uurime alles, mis täpsemalt probleemiks.
  • IE 9 versiooniga Powertrtrader ei tööta
  • Info mõttes teatan, võibolla on kasu - algusest alates uus sait ei avane korralikult SRWare Iron brauseriga (V: 3.0.197.0 (22047)). www.srware.net
    Tegemist on sisuliselt Chrome'iga, ainult selle erandiga, et ta ei saada kasutusinfot Google'ile.

    Foorumilehe avamisel on tihti (mitte ka alati, võibolla pooltel juhtudel) ees täiesti valge leht. Refresh, vahel 2-3 x aitab. Sama lugu on erinevates arvutites, erinevate internetiühenduste taga.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon