Balti börsid 25. november - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Balti börsid 25. november

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Reedel liikusid Baltikumi börsiindeksid valdavalt madalamale – OMX Tallinn (-0.59%), OMX Riia (-2.14%) ja OMX Vilnius (0.15%). Üldiselt võib öelda, et tehingute arvu ja mahu poolest oli tegemist tavapärase reedega. Kokku sooritati Balti põhinimekirjas olevate aktsiate 398 tehingut koguväärtuses 802 tuhat eurot.

    Enim kaubeldud aktsiaks oli reedel Šiauliu Bankas (-0.71%), millega sooritati 45 tehingut koguväärtuses 274 tuhat eurot. Šiauliu Bankasele järgnesid Olympic EG (-0.53%) ja TEO LT (1.21%) vastavalt 79 ja 78 tuhande euroga. Suurimateks tõusjateks olid reedel Latvijas Kugnieciba (4.02%), Nordecon (1.90%) ja Vilniaus Baldai (1.44%). Langejateks Ventspils Nafta (-8.69%), Skano Group (-3.15%) ja Merko Ehitus (-2.46%).

    Käesoleva nädalaga lõpeb III kvartali tulemustehooaeg. Nädala olulisemad sündmused:
    • kolmapäeval on oodata Latvijas Kugnieciba III kvartali tulemusi;
    • reedel avalikustavad Olainfarm, Grindeks ja City Service oma III kvartali tulemused.
  • Äripäev: Järgmine hotellihiid jõuab Eestisse

    Eesti vastu näitab peale Hiltoni hotelliketi huvi üles ka suur Prantsuse hotellifrantsiis Accor.
  • LHV ootused Grindeksi, Lasco, Olainfarmi ja City Service III kvartali tulemustele on järgmised:

  • Merko Ehituse nõukogu esimees Toomas Annus saadaks ühe nõukogu liikmeist sookvoodi täitmiseks soovahetusoperatsioonile ning leiab, et haigekassa võiks seda finantseerida, kirjutab Äripäev. (Link)
  • EAS võiks ka õla alla panna ja ettevõtluse arengule kaasa aidata. Finantseerib operatsiooni ära ja pärast saab börsifirma igati nõuetele vastava nõukogu liikme kasutusrendile võtta.
  • Järgmisena annab euroliit välja direktiivi, mis sätestab, et ettevõtte töölised peavad valima ettevõttele nõukogu. Loomulikult, arvestades sookvoote.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon