Investeerimispettuse kahtlus?
Log in or create an account to leave a comment
-
Tere!
Kas keegi on kokku puutunud sellise investeerimisfirmaga nagu Reef Capital Advisors:
www.reefcapitaladvisors.com
Nad helistavad Hong Kongist (number varjatud) ja pakuvad aktsiaosakuid müüa.
Kas neid tasub usaldada või tegemist pettusega ja lihtsa raha püüdjatega? -
Kui Hong Kongist varjatud numbrilt helistavad, siis tasub kindlasti usaldada :)
-
gerth1981
Tere!
Kas keegi on kokku puutunud sellise investeerimisfirmaga nagu Reef Capital Advisors:
www.reefcapitaladvisors.com
Nad helistavad Hong Kongist (number varjatud) ja pakuvad aktsiaosakuid müüa.
Kas neid tasub usaldada või tegemist pettusega ja lihtsa raha püüdjatega?
http://www.fi.ee/index.php?id=12252 -
samal teemal varem
Mulle helistati Jaapanist ja pakuti aktsiaid :) - https://fp.lhv.ee/forum/invest/117955
paar teemat peaks veel olema, aga neid ei leidnud üles ... millalgi oli see kuum teema -
Tänud vastuse eest. See FI teade on minu poolt lastud panna sinna hoiatuste hulka, rohkem neil selle firmaga kogemusi pole. Netist leidsin ka sellise lingi:
http://www.globalinvestoralerts.org/public_html/pivotal-investment-group-investment-fraud/reef-capital-advisors-investment-fraud.shtml
Ma ei tea, kas see on usaldusväärne sait, kuid seletab lahti selle, kui n-ö "boiler roomi" tööpõhimõtte. -
Mida head-ahvatlevat nad ka pakuvad,või siis miks nad just sulle helsitavad ?
Ise poole sabaga HKG kohalik ,kui kahtlus on saan huvi p2rast maad kuulata. -
Ei mis kahtlust siin olla saab.
-
Vastan aegajalt ka tööandja üldtelefonile ning korra-kaks kvartalis satub keegi "Anonüümne helistaja" ikka midagi pakkuma. Kõigepealt küsitakse omanikku, siis juhatuse liiget, siis tegevjuhti ja kui neid telefonile ei saa, piisab suvakas töötaja (mina) ka kellele oma pitchi rääkima hakatakse. Kõik on muidugi viisakas ja küsitakse, et kas investeerimisega ikka tegelen ja nii. Alguses oli täitsa põnev kohe kuulata, kuidas "minimum commitment" on 5000 USD ja "garanteeritud tootlus 25%", aga nüüd enam ei viitsi. "Stop calling" neile krt ka ei mõju :) Neid firmasid on omajagu ja tundub, et põhipoint ongi päevas võimalikult palju kontakte läbi helistada. India aktsent pole ka nii hästi kohe hoomatav enam võrreldes sellega, millised kõned alguses olid.
-
Ma olen alati need valinud, kes ikka kõige kõrgemat tootlust pakuvad. Ega ma loll ei ole.
-
kuda see värk neil töötab?
Niisama jooksevad miskit aktsiat kuumaks või tahavad, et keegi neil raha kannaks?
Kus see äri peidus on?
Ma ühe hinduga (Singapurist? ) huvi pärast rääkisin, see soovitas hirmsalt osta miskit saksas noteeritud allhankijat aga kuna ta jutt oli hirm pikk ja sh ka segane , siis isiklikult ei viitsinud jahmerdada pikalt ja mingi poindini välja tüürida. -
The wolf of Hong Kong.
-
zee
Mida head-ahvatlevat nad ka pakuvad,või siis miks nad just sulle helsitavad ?
Ise poole sabaga HKG kohalik ,kui kahtlus on saan huvi p2rast maad kuulata.
Kui Sa Hong Kongis elad/asud, võid huvi pärast uurida, kas nende kontor ka reaalselt eksisteerib. Tõenäoliselt on aadress puudulik ja sellist asutust füüsilisel kujul polegi.
www.reefcapitaladvisors.com -
See on ikka hull vedamine, kui otse välismaalt helistatakse ja head kraami pakutakse. Loll on see kes võimalusest kinni ei võta. Võib olla on see elu ainuke võimalus miljonäriks saada. Kirjelduse järgi tundub surmkindel diil olema. Võta veel sõpradelt-tuttavatelt laenu ka juurde ja mine võimalikult suurelt sisse.
-
Mõni on isegi liimile läinud:
Delfi, 2008: "Eesti mees lunib laenu, et lunastada lotovõit"
Õnneks on selliste inimeste probleem, et neil pole üldse raha et "võitu" kätte saada, mis nad ka lõpuks päästab. -
Urmasest pole midagi kuulda olnudki.
Elab vist rantjeeelu juba kuskil lõunamaal -
Kahju, et Urmase lotovõidu ajal veel hooandjat ei olnud...
-
yanek
Urmasest pole midagi kuulda olnudki.
Elab vist rantjeeelu juba kuskil lõunamaal
On ikka kuulda olnud. Paar aastat hiljem on tal olnud probleem kohtutäituriga, probleem jõudis ajakirjandusse artikli näol. -
06.05.2010 toimus flash crash, DJIA kukkus 1000 punkti (9%) minutite jooksul ja siis kosus tagasi. Häving $500B.
Mingi tüüp UKs on nüüd kinni võetud ja teda süüdistatakse crashi põhjustamiseks läbi massilise automatiseeritult orderite ülespanemise kihtidena ja canceldamise enne kui tehing toimuda jõudis. Selgitav süüdistusdok. kah:
http://www.telegraph.co.uk/finance/financial-crime/11555341/What-do-we-know-about-Flash-Crash-trader-Navinder-Singh-Sarao.html -
Huvitav miks börsid ei võitle selliste kiir-orderite vastu tehniliste vahenditega?
Ülaltoodud tegevuse vastu aitaks see kui orderit ei saa maha võtta enne ette nähtud minutite möödumist. Täidetakse soovimatult selline order - oma viga. -
Kui päriselt huvitab, miks börsid ei võitle selle vastu, miks igasuguseid naljakaid ordereid saab sisestada jne, siis hea lugemismaterjal on Michael Lewise 'Flash Boys'. Ei ole tehniline ja on piisavalt meelelahutuslik.