NG Investeeringute aktsiad
Log in or create an account to leave a comment
-
Myya NG Investeeringud OÜ osakud! 465 osakut
Dividende makstakse iga aasta! Viimased aastad 1,45 eur osaku pealt!
Osaku hind 14,5 eur -
Tänastest omanikest keegi ei taha?
-
Panen siia NG Investeeringute 2013 aruande, 2014 pole veel saadaval: http://www.upload.ee/files/4669826/NG_Investeeringud_2013.pdf.html
-
NGtrader
Osaku hind 14,5 eur
Kas sul on tegelikult suurem kogus aga müüd ainult osa sellest? -
NGtrader
Osaku hind 14,5 eur
Kas müügipakkumises on ka läbirääkimisruumi? -
Pakuks 12.50 tükist. Kui huvi, pane kasutajanimele @hot.ee sappa.
-
Tere! Vabandan, et olen vahepeal eemal olnud!
to Henri XI: see on kogus mis mul on!
to argo: panen sulle eraldi maili ja seletan natuke
to Marek: Paneks ka sulle eraldi maili, kui teaksin aadressi! -
Pane siis mulle juba ka eraldi email: Pronksi9@gmail.com
-
Tere,
oleks ka huvitatud pakkumise tegemisest. Email:meelis@tktk.ee -
Võiks ka potentsiaalselt huvi olla, sõltuvalt paarist asjast. Võta yhendust fromlamp@gmail.com.
-
http://majandus24.postimees.ee/3173303/liviko-jai-viinakartelli-organiseerimises-suudi
Näe Liviko ja Selver said pundi peale 4M trahvi, millest ära tuleb maksta 10%, kui tarbijatele aasta jooksul uut kurja ei tehta.
NG stock kohe odavam :) -
Minu teada on NG Investeeringute osakutel põhikirjast tulenev müügipiirang – need ei ole vabalt võõrandatavad.
-
Väljavõte põhikirjast:
"Osa või osast osa võõrandamisel kolmandale isikule on teistel osanikel ostueesõigus, mille kasutamise tähtaeg on 1 kuu võõrandamislepingu esitamisest. Kui ostueesõigust teostavad mitu osanikku jaotub ostueesõigus võõrandamise esemeks olevale osale või osale osast võrdeliselt osanike osade nimiväärtustega." -
Jah, kui võõrandaja ei ole osanik, siis on osanikel eesostuõigus! Siin ei ole miskit uudset ning info on kõik vabalt kätte saadav ning olen ka informeerinud huvilisi, kellega maile vahetanud!
-
hmm, kuidas saab mitteosanik võõrandada oma osalust?
-
To yanek: vabandan, kui mul oli trükiviga eelmises postituses! Jah, osa võõrandamisel kolmandale isikule on osanikel eesostuõigus ja see kehtib kuu peale lepingu esitamist!
-
Natuke vana postitus küll, aga kui pakkumine on veel jõus, siis sooviks ühendust võtta. Kasutajanimele @gmail.com otsa.