KOV valimised 2017
Log in or create an account to leave a comment
-
Tundub,et valimistsükkel on alanud. Hr. Mõis on otsa lahti teinud:
Mõis: investeerimine IT-sse on lollus
http://majandus24.postimees.ee/v2/3862605/mois-investeerimine-it-sse-on-lollus?_ga=1.3038323.2142507568.1394911287 -
Mõis on juba pikemat aega suht segast peksnud.
-
Tea, kuidas neil seal Ühistupangas asjad lähevad?
-
Normaalses ühiskonnas ei oleks Mõis mitte mingil juhul saanud pangatöötajaks, rääkimata panga juhtimisestki. Nüüd on aga puhtalt tänu sellele juhusele suur arvamusliider.
-
ttrust, mujal on analoogsed protsessid 100+ aastat tagasi ära käinud. Meil on lihtsalt privileeg kogu värki oma silmaga jälgida :D
-
ttrust
Normaalses ühiskonnas ei oleks Mõis mitte mingil juhul saanud pangatöötajaks, rääkimata panga juhtimisestki. Nüüd on aga puhtalt tänu sellele juhusele suur arvamusliider.
MIks nii radikaalselt?
Ma töötasin Mõisaga 90-date alguses koos ja ütleks, et oli just täpset õige mees iseseisva riigi normaalselt toimivat kommertspanagandust looma. -
USAs ajalehepoisist miljonäriks. Meil eluharidusega pangajuhiks.
-
Pangajuhiks ei sünnita - pangajuhiks saadakse läbi julguse riskida ja läbi juhuse - juhus määrab enamike edukate inimeste edu!
-
mx77
ttrust
MIks nii radikaalselt?
Ma töötasin Mõisaga 90-date alguses koos ja ütleks, et oli just täpset õige mees iseseisva riigi normaalselt toimivat kommertspanagandust looma.
Vabandan kui kedagi solvasin.
Tol ajal Eesti ei olnud normaalne riik, Jüri Mõis oli hea mees tol ajal. Tänapäeval, tänu oma minevikule, on Mõis aga arvamusliider ning mitte kõige õnnestunum variant. -
Kes ettevõtlusega on vähekenegi kokku puutunud, siis teab, et paljud ettevõtjad ongi mingi "kiiksuga". Enamus hea, aga omajagu ka halva loomuse ja mõttelennuga.
-
ttrust,
tol ajal polnud kellelgi eriharidust kapitalistlikus ühiskonnas hakkamasaamiseks.
Mõis on arvamusliider selle pärast, et ta julgeb mõelda ja väljendada ennast erinevalt üldisest arvamusest. -
Kui laulvatest parteijuhtidest meenub eelkõige üks karismaatiline end naistega ümbritseda armastav härra, keda teenete eest parteist mitte kunagi välja visata ei saa, siis nüüd on poliitmaastik selles osas veelgi rikkamaks saanud - lavalaudu vallutab uus särav staar oma tuliuue hitiga:
https://www.youtube.com/watch?v=gcYd8cmKKQg&feature=youtu.be -
Kindsigo, "härra" on nagu liiast selle seltsimehe kohta öelda. :-)
Rohelised ei ületa selle juhtnaise juhtimisel valimsikünnist ei kohalikel ega ka järgmistel Riigikogu valimistel. Seega non-event sündmus. -
Nojah, see sihtgrupp, kellele uus hitt mõeldud oli, pole vist veel valimisealiseks saanud. Züleyxa peaks kuskile tantsusaatesse või superstaari saatesse minema, siis ehk oleks tulevikus künnise ületamine isegi päevakorras. Kui isegi Meie Mees solist Riigikokku sai, siis järelikult perfektset lauluoskust polegi väga vaja.
-
Täna vaatasin, et kogu linn on plakateid täis riputatud.
Kodus tekkis tüli. Naine arvas, et Vakra on ilus mees peaks sotse valima.
Karistuseks võtsin talt mõneks päevaks MB võtmed ära ja soovitasin tasuta ühistrantsporti. Kluttidele meeldis. Naisele mitte nii väga.
85 % sõpradest valib vist EKRET. Ja see ei oma üldse tähtsust, kas nad on kaitseväelased, ettevõtjad, advokaadid, polkarid või sportlased.
Sihuke värk. -
kindsigo
Nojah, see sihtgrupp, kellele uus hitt mõeldud oli, pole vist veel valimisealiseks saanud. Züleyxa peaks kuskile tantsusaatesse või superstaari saatesse minema, siis ehk oleks tulevikus künnise ületamine isegi päevakorras. Kui isegi Meie Mees solist Riigikokku sai, siis järelikult perfektset lauluoskust polegi väga vaja.
FBs osadele meenutab 80ndate porri ja osadele strippar marcot, staar ise näib arvavat, et kõik on hästi. -
Krimi-erakondlaste lauluke ka: https://www.youtube.com/watch?v=TGqHByt0Ho0
-
opex
Krimi-erakondlaste lauluke ka: https://www.youtube.com/watch?v=TGqHByt0Ho0
Kes neist krimkadest nn. "tsingisser" on? -
Varro on kahtlemata kõrge IQ-ga ning liitlauseid moodustada oskav inimene, kuid joie de vivre?
-
kindsigo
https://www.youtube.com/watch?v=gcYd8cmKKQg&feature=youtu.be
Oh....augustis joome. 20 sekundit vaatamist sundis avama ühe kangemat sorti nipsjoogi, et seda /tõlkimatu serbo-horvaadi keelne väljend/ alla loputada.... -
Päris kõva tase on üldse tänavusel kampaanial. Need creepy-ass plakatid, kus Raivo Aeg etendab 60ndate halva ulmefilmi tulnukat, kes üritab sind pilguga rasestada. Keskerakonna mingi arusaamatu kolmeaastase poolt Linuxis kujundatud joga sõnumitega "Teeme!" ja "Toetan". Siis EKRE kampaania "Anname suitsu", Reformierakonna hashtag #TulevikutaLinn ja nüüd see roheliste Alo TV. Ja no Vakra on lihtsalt tont.
Pöial üles kõigile sisulise diskussiooni eest! Keda ma valima peaks? -
Skint, halbadest valikutest see kõige vähem halb valik, tuleb valida.
Need ajad on ammu möödas, kus sai öelda, et "need on toredad, nende poolt ma valin!" Ei ole enam kedagi, kelle "poolt" olla. -
Kuskil oli suurelt Ossi lausega "Õige pööre", ei tea ainult milline: riigi-, vasak- või suund totalitarismile pööre..
-
Mulle meeldivad need EKRE irvitusplakatid
Meie lubame , teised teevad
Igale lapsele rikas isa
Varastame poole vähem
Naised ilusaks ja targaks
No millisele lapsele ei meeldi rikas isa või mehele ilus naine. Kas ta just nii tark peab olema, on vaieldav küsimus, kuid hädapärast kõlbab see kah ...
inimestel vähemalt on huumorisoont -
stagna
Meie lubame , teised teevad
Igale lapsele rikas isa
Varastame poole vähem
Naised ilusaks ja targaks
No millisele lapsele ei meeldi rikas isa või mehele ilus naine. Kas ta just nii tark peab olema, on vaieldav küsimus, kuid hädapärast kõlbab see kah ...
inimestel vähemalt on huumorisoont
Minule isiklikult ka sümpatiseeris Viimsist läbi sõites EKRE lähenemine. "Tõtt poole rohkem", "Altkäemaksule alampiir", "Peenhäälestame Haabneeme", "Hingerahu igaühele" - päris tabavad. Vähemalt osatakse pilgata parteide mittemidagiütlevaid reklaamlauseid.
Viimsi vallavalitsuse hinnagul olid aga sõnumid halvustava sisuga. Reformil pole vist muust enam kinni võtta. Eriti tore on muidugi see, et tänu sellele sai EKRE ilmselt kordades rohkem tähelepanu, kui nad eales oleksid saanud ainult selle ühe LED-ekraaniga. -
Naised saab ilusaks nii moodi, et tuleb elujärge halvendada et nad ei saaks liiga palju süüa :)
-
Tin
Naised saab ilusaks nii moodi, et tuleb elujärge halvendada et nad ei saaks liiga palju süüa :)
Lähtudes rahvatarkusest naiseilu ja tarbitud alko võrdelisest suhtest, avastab soovija siin veel ühe ridadevahelise vastandumise. Nimelt sotsidenäolisele alkopoliitikale... -
Sotsialistliku partei tegevused mõjuvad igati positiivselt - Läti Riik pakub nüüd tõeliselt odavat alkoholi.
Kui sotsialistid meil sellist alkoaktsiisi kehtestanud poleks, ei oleks saanud lätlased odavat alkoholi pakkuda ja siis ei oleks olnud kusagilt odavat alkoholi saada! :-) -
stagna
EKRE loosungid on päris head aga pean tunnistama, et parima huumoripreemia saab minu poolt hetkeseisuga Viisitamme pildiga plakat, kus oli mingil põhjusel kirjas "Julgen öelda, julgen teha!" või midagi sarnast :)
Lihtsalt meenutuseks: Viisitamm: Kilk tiris mind kõrvast -
Seoses ID-kaardi skandaaliga oleks huvitav näha, millised muutused on valimistulemuses ja valijate struktuuris kui seekord tõepoolest e-valimised ära jäävad.
minu hinnang on sama mis enne : tehniliste (turva)probleemide tõttu neid ära jätta poleks vaja, e-valimiste probleem on ühetaolisuse ja salajasuse puudumine, mida nõuab põhiseadus. Seda valitsus muidugi tunnistama ei hakka.Nii et isegi kui jäetakse seekord ära, siis järgmine kord paigatakse see turvaauk ja lastakse vanaviisi edasi.
Ja ikkagi, oletame, et nüüd jääb e-hääletamine ära, kes sellest võidaks ja kes kaotaks ?
Ma pakun, et võidaks Kesk ja eriti palju Savisaare pundi valijad, kes on keskmisest fanaatilisemad. Ka EKRE võiks rahul olla, sest tundub, et nende valija on keskmisest eakam ja keskmisest aktiivsem .
Kaotaks Ref, IRL ja sotsid, kes toetuvad paljuski noorema põlvkonna valijale. Eriti lahjaks jääks 16-25 aastaste valijate osalus, sest kooliõpilased ja üliõpilased lihtsalt ei viitsi pühapäevasel päeval suure pundiga jaoskonda minna .
See pole sama kui koos sõpradega koolipäeva lõpus üks õlleke teha ja koos nalja ning naeruga ka arvutis valimiste nupule vajutada. Muide, ma pole valimisseadusest välja lugenud, kas purjus peaga tohib valida ? Autot juhtida ei tohi, jalgrattaga sõita ei tohi, kuid linnavõimu peaks ikka lakkutäis olekus valida saama. Seda enam, et vahel juhtub niisugune võim tulema, mida on vaid lakkutäis olekus võimalik taluda.
Kodanikuõigused laienevad ka joodikule. -
Stagna, praegune probleem puudutab ca pooli ID-kaarte. Ehk siis teine pool + mobiil-ID puhul pole küsimust e-valimiste kontekstis.
-
stagna
.... e-valimiste probleem on ühetaolisuse ja salajasuse puudumine, mida nõuab põhiseadus. ...
Ühetaolisus ja salajasus on tagatud. Selle kohta oli kusagil õiend.
Enamasti ajavad tavainimesed segi, mida see "ühetaolisus" tähendab ja kujutavad endale asju ette mida põhiseaduse see klausel ei reguleeri. -
Ma arvan, et isegi kui puudutaks vaid kümnendikku, oleks valitsusel raske otsustada, et see 10 % võimalikku turvariski on aktsepteeritav. Minu arust on põhjus, miks see üldse avalikkuse ette toodi, et valmistada ette pinda (ühekordseks) ärajätmiseks
Kuid neil on raske otsust teha seda või teistpidi, sest Kesk oleks omakasupüüdlikel motiividel ärajätmise poolt, IRL ja sotsid samadel motiividel vastu. See, et otsustab valimiskomisjon, on häma. Tegelik otsus tehakse ikka kõrgemal. -
MSM
ttrust,
tol ajal polnud kellelgi eriharidust kapitalistlikus ühiskonnas hakkamasaamiseks.
Mõis on arvamusliider selle pärast, et ta julgeb mõelda ja väljendada ennast erinevalt üldisest arvamusest.
Mõis pole mingi arvamusliider - iga inimene kes väljendab oma arvamust pole veel arvamusliider, selleks peaks ikka mass järgijaid järel tulema, et kedagi liidriks kutsuda. -
Üritan meenutada, et mis valimiste kohta see võis käia aga mobiiil-IDga ei saanud hääletada kuigi see mul olemas oli, pidi selle progejupi tõmbama arvutisse ja id-kaardiga ainult sai e-hääletada. Need vist olid RK valimised?
-
opex
Üritan meenutada, et mis valimiste kohta see võis käia aga mobiiil-IDga ei saanud hääletada kuigi see mul olemas oli, pidi selle progejupi tõmbama arvutisse ja id-kaardiga ainult sai e-hääletada. Need vist olid RK valimised?
Siit nagu loen välja, et saab ilma ID-kaardita hääletada:
https://www.valimised.ee/et/e-h%C3%A4%C3%A4letamine/e-h%C3%A4%C3%A4letamise-%C3%BCldkirjeldus
Üksnes mobiiltelefoniga valimistel hääletada ei ole võimalik, selleks läheb vaja ka internetiühendusega arvutit. Mobiil-ID abil saab isikut tuvastada ja digitaalallkirja anda. Seega ei saa rääkida veel m-hääletamisest kui sellisest. -
Mina olen kindlasti mobiil-ID abil hääletanud, äkki isegi 3 korda? Progejuppi ja arvutit on jah vaja, aga mitte ID-kaarti.
-
Oh, appi.....
-
Helme soovib e-hääletuse ärajätmist. Ta teab, et tema valijad on eakamad ja aktiivsed niikuinii, noorte seas pole rahvuslus ja konservatiivid moes.
-
Päeva link! Ka hardcore sõpradele on oma erakond! (Ma ei tea mida see kaader tarbib, aga manustatakse seda ilmselt veeni, suitsetades on sellist taset ikka päris raske saavutada.)
http://www.ellujaamiserakond.ee/tegevussuunad/ -
Soe genereerib vahest "lahendeid" nagu kohus vms. Valgete laevade asjus näit.
http://iseseisvuspartei.ee/2014/09/04/vello-leito-avaldus-nn-valgete-laevade-asjus-lahend/ -
Äkki on see väga peen huumor :D
-
sakuska
Päeva link! Ka hardcore sõpradele on oma erakond! (Ma ei tea mida see kaader tarbib, aga manustatakse seda ilmselt veeni, suitsetades on sellist taset ikka päris raske saavutada.)
http://www.ellujaamiserakond.ee/tegevussuunad/
Pärast iseseisvuse taastamist on selliseid parteisid ikka tekkind ja hingusele läinud. See ongi normaalne. Noh, üks sisuliselt selline praegu eksisteeriv on ju see Kristiina Ojulandi partei, mis selle nimi oligi, pole meeles. Ega Eesti narkotsist ja hallutsionogeenidest pole kunagi tühi olnud.
Ka Piraadipartei on üks selline, mis alguses ideena oli iilgelt vahva ja tervitatav, aga siis ujusid sinna igasugused vaimuhaiged sisse. -
sakuska
Domeeni on registreerinud kõrge meelelahutusliku väärtusega tegelinski Raivo Orgusaar.
Keelustame koolides viljatust tekitava ja ajuhalvatust põhjustava ohtliku WiFi internetiühenduse.
Üha tugevama rünnaku alla on sattumas ka tavameditsiinist võrreldamatult tõhusam ning tervist ka tegelikkuses taastav loodusravi ning nüüd siis juba ka aluseline vesi, kui tervise tegeliku raudtala fenomen. See vesi aga just muudab sülje ja kehavedelikud aluselisteks, nagu ka veri ja lümf ning selles see asi ongi, et see aluseliseks muutuv keha on kogu Inimtervise verstapost ja seda teooriat hakatakse nüüd ilmselt aina massilisemalt naeruvääristama, et Inimkonda segadusse ajada ja püütakse seeläbi medistiini raudses hukutavas haardes edasi hoida...
Kas Teile ei meenu, mida David Icke selle kohta pidevalt räägib?
Selles, et kõik kodudest äravõetavad lapsed saavad varjupaikades ja asenduskodudes sundkoolituse samasooliste kooselu «võludest», Euroopas toimuvatele kogemustele tuginedes me enam ei kahtlegi, kuid nähes Euroopas aina enam kõrgel tasemel paljastuvaid pedofiiliaskandaale, tekib vägisi küsimus, mis saab siis, kui ka pedofiilid, zoo-, nekro- ja muud euroopalikele õigustele tuginevad kõiksuguste kõrvalekalletega muud fiilid oma ihade rahuldamiseks õigused, täpsemalt kah justkui inimlikud õigused saavad ja mis hakkab siis saama raskustesse sattunud või oma lapsi mitte just valitsejate poolt suunatud viisil, vaid omal moel kasvatavatelt vanematelt, lastekaitsjate või õigemini laste äravõtmisametnike poolt äravõetud lastest täpsemalt saama hakkab?
Inimesed mõelge enne, kui Te Eestis tohtrite poole pöördute ja end nende juures ära parandada loodate. Ma tõesti ei tea, mida nad seal teavad üldse tervisest, kui nad isegi seda ei tea, kuidas Elavast Verest palju tõhusamal moel, kui klaasile määritud verelt, parasiite ja Inimese tervislikku seisundit määrata saab:
Rahvas peaks mõitsma, et mitte venelased pole Eestimaad praegusel viisil anastanud ja vägistanud, vaid seda tegid juudad. Just juudaste kuritegude tõttu tuleb mõista, et venelased polnud süüdi Suure Oktoobrirevolutsiooni korraldamises, võõraste ja ka oma rahva küüditamises, Ukraina golodomoris, Nõukogude Liidu poliitilistes pahupooltes, vaid ikka juudad, kes Nõukogude kommunimis ja selle kuritegudes süüdi olles, kõike seda korraldanuna, ise holokausti taha varju on pugenud ja venelased, veelgi enam ise selle kõige all tegelikuld kannatajad, kõiges enda poolt toimepandus süüdi on tembeldatud.
Kas Teadsite, et C2H50H, ehk alkohol, on pärmseente väljaheide, ehk uriin. Vein koos pärmseente laipadega on kuiv vein, aga vein, kus on ainult pärmseente uriin, ilma seenelagulaipadeta, on kallim margivein.
Mis on aga šampus? See on pärmseente uriin, koos nende poolt väljaheidetud ainevahetusgaasidega.
Seega, kogu kommertsalkoholitootmine on valge surma - suhkru ja pärmseente väljaheidete koostoode. Head joomist... -
Paistab, et ka Vello Leito on Iseseisvuspulliparteist minema kihutatud ja Ellujäämiseparteiga ühinenud.
-
Samuti on selle partei-pundiga ühinenud keegi Aivar Kalvik, igatahes sama nimega inimene väidetavalt on olnud Marbella grupeeringuga seotud narkoärimees. http://epl.delfi.ee/news/eesti/slol-marbella-eestlane-meie-elame-siin-vaikselt?id=50874228
-
sakuska
Kirjad "rohelise plangu" tagant ... Huumor see ei ole, need mehed, kes selles nimekirjas sees on, ei saa üldse naljast aru. -
Ma sain nende flaierid eelmisel nädalal Uue Maailma Tänavafestival. Vinge kaader oli neid jagamas aga ma mõtlesin, et see kuulub kuidagi festivali programmi ja on mingitsorti hipide huumor.
-
Pagana EKRE pidurid tahavad e-valimised keelata.
Ja ütle veel, et nad ei mängi kesikutega kokku.