K2LT hinnang - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

K2LT hinnang

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Olen veel täielik n00b investeerimises ja börsil, seega bear with me. Leidsin Baltic MTF nimekirjas K2LT mis on kaks aastat maksnud 1,8 eur dividende. PE 15. Hind 27 eur. Tundub et firma on alguses hea lennu teinud börsil, siis aga alla tagasi tulnud. Lugedes rapporteid siis on nad alates eelmisest aastast investeerinud laiemasse teenustevõrku ja seega võiks justkui kurs uuesti positiivseks pöörduda. Kui nad praegu maksavad 1,8 eur dividende siis võiks ka see number mingi hetk tõusta (kuigi mulle tundub et 1,8 on väga kõrge number juba)
    Ma olen liiga algaja et mingit analüüsi börsiandmete ja raportite toel teha. Kas tasub investeerida MTF nimekirja, kas PE 15 on hea või pigem viitab et ettevõte on väike ja ülehinnatud.
    Kahjuks ei leidnud ma midagi siit foorumist selle ettevõtte kohta. Oleks huvitav teada mis teie, vanad börsirebased, sellisest aktsiast arvate?
  • Leedu dividendidelt võetakse 15% tulumaksu. Kätte sai 1.53 €. Suurem probleem on vähene likviidsus, iga päev selle aktsiaga tehinguid ei tehta.
  • Aga kas dividenditootluseks on sobiv aktsia? isegi kui 15% maha siis pole paha. Või läheb PE suhe paigast?
  • OEG pakub sama dividenditootlust märksa madalama P/E juures. Kui 5% divikat ongi eesmärk, siis hajutamise mõttes võib K2 portfellis olla a peab arvestama, et kui jamaks läheb, siis sealt välja ei saa.
  • Eilse börsipäeva foorumis küsisin, et kas alternatiivbörsil on ka kohustus oluliste osaluste muutusi deklareerida. Täna vastus olemas. Niipalju kui tõlkest aru saan, siis nõukogu liige ostis, aga kellelt nii suur kogus? Järgmistel päevadel peaks veel neid teateid tulema.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon