Otsime investorit - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Otsime investorit

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Soovime leida investorit või investoreid. Eesmärk on avada kehahooldus/parfümeeriatoodete pood. Olemas on rendipind Tallinnas avatavas uues kaubandus ja meelelahutuskeskuses T1. Nii keskus kui ka kaubanduspind keskuses on strateegiliselt hea koha peal. Kaubanduskeskuse ja kaupluse avamisaeg on 2018 aasta sügis.
    Tegemist on frantsiisiga, mille kauplusi on tänaseks rohkem kui 700 ja seda enam kui 25-s riigis. Eesti kauplus on Baltikumi ja Soome esimene.
    Meie plaan on alustada Eestis Tallinnast ning edasi liikuda nii Baltikumi kui ka Soome. Investorit otsime hetkel Tallinna kaupluse avamiseks. Kaupluse avamiseks ja käivitamiseks vajaminev summa on 55 000€.
    Tootevalik on väga lai – parfüümid, kehakreemid, näokreemid, koorijad, duššivahud, kinkekomplektid, toalõhnastajad, autolõhnastajad jne. Koostöös emafirma partneritega paneme kokku Eesti turule sobiliku tootevaliku.
    Üheks suurimaks konkurentsieeliseks omataoliste kaupluste seas peame hinna ja kvaliteedi suhet ning valmistamisviisi, koostisosi ja lähenemist klientidele. Ettevõtte visioon on valmistada kvaliteetset toodet keskkonda säästlikul viisil ning kasutades loodussõbralikke koostisosi, ning pakkuda kliendile elamust ning pühendumust mitte ainult müüki. Kõigele sellele annab oma väärtust täpselt sellele konseptsioonile kohane väljaõpe ning tootekoolitused.
    Tegemist on välja töötatud lahendusega, mis on ennast igati tõestanud ja õigustanud.
    Lühidalt meeskonnast:
    Laura – Teotahteline, motiveeritud ning tulemusele orienteeritud inimene, kelle varasem töökogemus hõlmab endas raamatupidamist, kaupade sisseostu, kliendihaldus.
    Jaak – Pikalt tegutsenud müügijuhina erinevates ettevõtetes (kogemusi ka uute ja Eesti turul tundmatute brändide maaletoomisega) olnud projektijuht hotellitarkvara juurutamisel sealjuures koostanud projektiplaane ja juhendeid. Äärmiselt sihikindel ning kohusetundlik inimene.

    Täpsustuste, asjakohaste küsimuste huvi korral palun kirjutage laura.laurberg@gmail.com.
  • Kas käivitajad oma naha ka materiaalses mõttes turule viivad? Kui jah, siis millises ulatuses?
  • siim susi
    Kas käivitajad oma naha ka materiaalses mõttes turule viivad? Kui jah, siis millises ulatuses?


    Ise saame finantsiliselt panustada suurusjärgus 20-25%

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon