Investori käitumise küsimustik
Log in or create an account to leave a comment
-
Tere!
Minu nimi on Jegor Mitrofanski ja olen TTÜ ärirahanduse eriala magistrant. Plaanin sellel aastal õpingutele joone alla tõmmata ja vajaksin selleks Sinu abi.
Hindan väga kui investeerid ka minu magistritöösse 5-7 minutit oma tänasest päevast (tootlust ei paku, küll aga jagan hiljem selle teema all tulemusi :).
Töö on inglise keeles ja seetõttu on küsimused tõlgitud inglise keelest ning olen mõnes kohas pidanud vajalikuks jätta sulgudesse ka esialgse inglisekeelse sõna.
Küsimustiku leiad siit:
https://www.questionpro.com/t/AOHNDZb0Ib
Sügav kummardus! -
Mu elust võttis küll vähemalt 10 minutit, aga see oli seda väärt. Mõni on selline hea eksamitesti küsimus.
Seega, kes teste kardavad - ärge klõpsake lingile!
P.S. Hea puhas eesti keel! -
Ma täitsin kah ära, aga imelikud küsimused olid. Ma ei taha isegi tagasisidet.
-
Tundusid nipiga küsimused enda võrdlemine keskmisega.
-
MSM
Tundusid nipiga küsimused enda võrdlemine keskmisega.
Uuringud näitavad, et 90% autojuhtidest peab ennast roolis paremaks kui 90% autojuhtidest.
Investorite puhul on võimalik, et proovitakse sama asja uuringuga hinnata.
Aga kuidas see feministist filosoofiaharidusega teller selle kõigega seotud on, jäi küll pisut segaseks. -
Draax
Aga kuidas see feministist filosoofiaharidusega teller selle kõigega seotud on, jäi küll pisut segaseks.
Mulle see küsimus väga meeldis, sellega saab väga põneva asja teada, olenevalt kuidas vastasid. ;) -
Telleri küsimus oli ka minu lemmik. See näitab, kas jagad midagi tõenäosusteooriast ja elementaarsest loogikast. Ärme siin enne küsitluse sulgemist õiget vastust avalda.
-
Draax
Uuringud näitavad, et 90% autojuhtidest peab ennast roolis paremaks kui 90% autojuhtidest.
Mina pean ennast ka keskmisest paremaks autojuhiks. Kuna autojuhtimise headuse kohta puuduvad üldse igasugused vähekenegi mõõdetavad kriteeriumid, siis miks mitte!
Ootame põnevusega tulemusi! -
Nagu sotside hüüdlause: "Keskmisest parem palk kõigile kodanikele!"
-
Velikij
Draax
Mina pean ennast ka keskmisest paremaks autojuhiks. Kuna autojuhtimise headuse kohta puuduvad üldse igasugused vähekenegi mõõdetavad kriteeriumid, siis miks mitte!
Ootame põnevusega tulemusi!
Mitte keskmisest paremaks, vaid paremaks kui 90% autojuhtidest. -
Kui ma oleks feminist, siis ma küll tellerina poleks nõus töötama :)
-
Draax
Mitte keskmisest paremaks, vaid paremaks kui 90% autojuhtidest.
Märkus arvesse võetud. Eelpoolmainitud põhjusel pean ennast paremaks autojuhiks kui 90% autojuhtidest. -
Muidu on tore küsimustik, aga selle telleri küsimus on väga populaarne igasugustes käitumismajanduse ja psühholoogia raamatutes, nii, et osad võivad õiget vastust juba sellepärast teada. Oleks mõistlikum seda asendada enda poolt välja mõeldud analoogilise küsimusega.
-
missabsurd
Muidu on tore küsimustik, aga selle telleri küsimus on väga populaarne igasugustes käitumismajanduse ja psühholoogia raamatutes, nii, et osad võivad õiget vastust juba sellepärast teada. Oleks mõistlikum seda asendada enda poolt välja mõeldud analoogilise küsimusega.
täpsemalt selle küsimuse mõttest - Conjuction Fallacy