Meravita / Investoriteliit - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Meravita / Investoriteliit

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Meravita sai omale konkurendi:

    Persona is Now Available to Consumers Worldwide
    Persona™, a Nestlé Health Science (NHSc) company and leading personalized vitamin subscription program, now offers international shipping services to more than 60 countries to fulfill a global consumer demand for personalized wellness products and services.

    "There is a growing awareness around the world of personalized nutrition. People who are interested in improving their health and quality of life through vitamins and supplements are recognizing that the best way to achieve that is through a plan that it customized for them," said Jason Brown, founder and CEO of Persona. "Persona is now filling the needs of customers in more than 60 countries with high quality vitamins and supplements that are customized to meet their individual needs and lifestyle goals. Making personalized nutrition accessible to help people live healthier and happier lives has always been Persona's main goal. With Nestlé Health Science, we now have a platform to make this a reality on a global scale."

    "When we acquired Persona, our goal was to make the program available on a global scale. With international shipping, more than 1 billion consumers now have access to personalized nutrition," said Greg Behar, CEO of Nestlé Health Science.

    Persona is now available in Asia (Bahrain, China, Hong Kong, India, Japan, Jordan, Kuwait, Malaysia, Oman, Philippines, Qatar, Saudi Arabia, South Korea, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam); Asia-Pacific (Australia, New Zealand); Europe (Austria, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Guernsey, Hungary, Italy, Ireland, Iceland, Jersey, Latvia, Lithuania, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom); Middle East/Africa (Israel, Morocco); North America (Canada, Mexico, Puerto Rico, United States); and South America (Brazil).


  • Ei tea kas lõppmäng läheneb või: Kurikuulus Investoriteliit sattus kriminaalpolitsei huviorbiiti
    Kahtlaste skeemidega silma jäänud Investoriteliidu kaardimajake võib olla kokku kukkumas, sest ettevõtmise ümber käib kriminaaluurimine.

    Investoriteliidu endised töötajad käivad praegu politseis tunnistusi andmas, sest majanduskuritegude büroos on menetluses kriminaalasi, mille käigus kontrollitakse tegevusloata ja keelatud majandustegevusega seotud kahtlusi.

    Politsei pressiesindaja sõnul pole ükski juriidiline isik veel kahtlustust saanud ning menetluse seis ei võimalda kahtluse sisu ega kahtlustatavate isikute kohta täpsemat infot avaldada. Investoriteliit ise vastas, et tegeleb ainult seadusliku majandustegevusega.

    Investoriteliidu juht on ametlikult Heikki Moik, kuid Äripäevaga suhelnud allikate sõnul on ettevõtmise tegelik juht ja eestvedaja Swen Uusjärv. Uusjärve telefonile helistades vastas siiski Heikki Moik, kes küsimustele vastamisest keeldus, põhjendades seda koosolekul viibimisega.


    Samas märge selle kohta, et Investoriteliidu kaks võtmetöötajat Henrik Hal ja Asko Ant lahkusid eelmisel aastal Investoriteliidust ning asutasid Investoriteliiduga samalaadse ettevõtte Thule Capital.

  • Oi, neil ju nii nunnu lahtiütlus ka lehe alla pandud: "Thule Capital ei jaga isiklikke soovitusi väärtbaberite tehingute suhtes ja ei tegele Väärtpaberituru seaduse kohaselt investeerimisnõustamisega.
    Thule Capital tutvustab ettevõtteid, kes soovivad kaasata otseinvesteeringuid. Iga investeerimisvõimalusega kaasneb risk ja vajaduse korral konsulteerige omaala spetsialistiga."


  • Ma ei saa aru, miks te kogu aeg nii vaenulikud olete? Mis nad teile halba on teinud? Ah?
  • Kas pensionireform ja majanduspolitsei aktiivsus on seotud? Neil tüüpidel oleks parimad ajad olnud, sest inimesed on peagi "ajutiselt" rahaliselt likviidsed.


  • Poliitk ka reklaamis pundis. Üks härradest, kes ka abielureferendumi ehk rahva võimu vastu oli. Siuksed lood siis tänapäeval usalduse ja ligimesest hoolimisega...
  • Välja kujunemas üks trend, kui tellid Äripäevas massilise reklaami - osutud pättiks.
  • "ants88"


    Poliitk ka reklaamis pundis. Üks härradest, kes ka abielureferendumi ehk rahva võimu vastu oli. Siuksed lood siis tänapäeval usalduse ja ligimesest hoolimisega...

    Üllar Saaremäe ei olnudki Investoriteliidu investor.
    https://www.err.ee/1608083245/politsei-kahtlustab-investoriteliitu-tegevusloata-tegutsemises
    Keskkriminaalpolitsei majanduskuritegude büroo menetluses on kriminaalasi, mille käigus kontrollitakse kahtlusi, kas Investoriteliit on tegusenud tegevusloata ja tegeleb keelatud majandustegevusega. Seetõttu käivad Investoriteliidu endised töötajad politseis tunnistusi andmas.
  • Nagu näha, siis saneerimisest ei tule midagi välja, viimases Swen Uusjärve artikklis on mainitud, et tänaseks on "labor" Värvi tänaval kinni ning ettevõtet tervitab pankrott.
  • Ärimees nimetab oma eeskujuks vastuolulist Elon Muski. Ka Uusjärv on visionäär, tunneb huvi tehnoloogiamaailma vastu. Ja tehnoloogial põhineb ka Uusjärve tagasitulek ärisse. Tema värskeim projekt on meditsiiniäpp. Mis äpp see täpsemalt on? “Ega sellest ongi raske aru saada,” ütleb Uusjärv.

    Tema skeemide põhimõte alati "ega sellest ongi raske aru saada". Just see mida klient ja investor soovib kuulda.
  • on on ärimees. just on. Äripäev jälle tegemas parimat kasvatustööd sõnade tähenduse väänamisel. Teine sõna mille tähendust edukalt väänatakse on :investor.
  • Lugesin artiklit ja tekkis 2 mõtet:
    1. Kas ÄP peaks sellistest ärimeestest kirjutama. Tahab ju ÄP olla tõsiseltvõetav väljaanne. Või just peaks, hoiatuseks nende eest?
    2. Tuli meelde Viplala, kes käis ringi ja muudkui tinistas . Kuidas muidu selgitada, et kogemustest ei õpita ja ikka "investeeritakse"....google'i otsing ju töötab.
  • Lugejakiri võiks välja andma hakata auhindu artikitele mujal pressis, mida lugedes ei saa lõpuni aru, kas see sisu oli päris või mingi lugejakirja mitte mahtunud mustand. See tänane "uudis" riisuks küll koore
  • "Amadablam"
    Lugesin artiklit ja tekkis 2 mõtet:
    1. Kas ÄP peaks sellistest ärimeestest kirjutama. Tahab ju ÄP olla tõsiseltvõetav väljaanne. Või just peaks, hoiatuseks nende eest?
    2. Tuli meelde Viplala, kes käis ringi ja muudkui tinistas . Kuidas muidu selgitada, et kogemustest ei õpita ja ikka "investeeritakse"....google'i otsing ju töötab.


    Täpselt minu mõte. Kas see on see kvaliteet nüüd, kuhu poole pürgida.
  • "TNT"
    on on ärimees. just on. Äripäev jälle tegemas parimat kasvatustööd sõnade tähenduse väänamisel. Teine sõna mille tähendust edukalt väänatakse on :investor.


    Ärimees -> teeb raha eimillestki, kaotab raha eikuhugi:)
  • Pankrot koidab: skandaalne vitamiinitootja on sendi surmale võlgu

    Vitamiinitootja Meravita saatus on suure tõenäosusega pankrot.
    Investoriteliiduga seotud vitamiinitootja Meravita saneerimisest ei tulnud midagi välja ja nii andis põduras seisus firma sisse pankrotiavalduse.
    Meravita kodulehekülg paistab aga olevat mõnevõrra optimistlikum, sest firma teatab, et on hoopis puhkusel

    "https://www.aripaev.ee/uudised/2024/02/29/pankrot-koidab-skandaalne-vitamiinitootja-on-sendi-surmale-volgu"

    Ärimees ei suutnud ka Soome-Rootsi suurt fondi tüssates ja lepinguid sõlmides ettevõtted kuidagi elavdada. Tavainimesed ja pensionärid, keda käidi eakate festivalidel püüdmas, on tänaseks investeeringutest ilma.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon