KaruturuRallid 2020 - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

KaruturuRallid 2020

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Investorite meeleolu tõstmiseks ning veel eesootavate börsi-languste üleelamiseks, saab loodud alljärgnev teema.

    Ise kuulun nende sekka, kes usuvad, et kui meditsiiniliste põhjuste (viirushaiguste jms) äralangemine või ka vähenemine, toob börsidel kaasa mõningasi sööste ülespoole, siis reaalmajandusest tulevad uudised juba aprillis - mais toovad meid taaskord uutele põhjadele lähemale.
    Nii, et siis midagi " W " - taolist, muidugi mitte nii kõrge tipuga keskel, nagu W- l. ;)
  • Palun see foorumiteema kustutada, sest muidu hajub kogu börsitemaatika liiga laiali.
  • Aprillis-Mais tulevad Q1 tulemused, milliste firmade tulemused võiksid seda sööstu tekitada?
  • Rohkem, kui Q1 tulemusi, ootan Q2 tulemusi, see mis vahepeal toimub mingit põhjapanevat suunda ei anna, Q2 tulemuste järel võiks hakata terasid sõkaldest eraldama.
    Aga mõni teema on, mis mulle hetkel sümpatiseerib küll ja mis karuturul võiks vähemalt oma positsioone tänasest säilitada on telekom. muidu nagu veniv tatt ei idane ega mädane, aga hetke paanikaga tõmmati ka nemad jõuliselt kaasa. Usun, et andmemahud, räägitud kõnetunnid on kasvanud märkimisväärselt ja jätkavad kasvu ka läbi Q2-e. Maailma haaranud e-koolindus ja kaugtöö harrastamine tekitab tarbijates vajadusi, mis aitaks oma tegemisi valutumalt toimetada. kõik need jutud, mis silmast silma varem aeti, tuleb nüüd seni kuni lennuliiklus piiratud kuidagi teistmoodi joonde ajada.
  • E-koolindusest ja kaugtööst rääkides, õnnestus eile FFIV osta $80 pealt, täna on hind hetkel $99.31. Müstika kus ikka kõigub.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon