SHIB - Shiba Inu
Log in or create an account to leave a comment
-
Shiba on kaubeldav Coinbases. See on üks peamine argument, miks seda tokenit on lihtne kasutada.
Alloleval lingil on mitmeid õpetusi, kuidas manipuleerida aga ilmselt on kõik loogikad ikkagi suunatud tõusule.
https://www.shibatoken.com/
Toetajaid sotsiaalvõrgustikes on mitmeid, orgaanilise kasvu põhjusi ei ole vist mõtet otsida, kuna mingit tulu teenivad organisatsiooni tokeni taga ei paista.
(long) -
Kuna Coinbase on olemuselt börs ja tokenid on LHV kontol näha, siis on võimalik tokenitega ka üsna lihtsalt kaubelda.
LHVs näevad oma portfelle need kliendid, kes on ka Coinbases endale arve teinud. -
jiisus khraist, mida veel...enam scammimat pump'n'dump koini annab otsida
-
See küll nüüd hea investeering ei ole.
-
"T2mro"
See küll nüüd hea investeering ei ole.
Tüübid 50x teinud, kuda ta siis investeering pole:) -
Me peame aksepteerima, et coinid, tokenid, nft jne erinevatel ahelatel emiteeritud instrumendid on investeerimisobjektid.
Investeerimisotsus on individuaalne iga investeeringu puhul. -
Ma tean, ma tean, Youtube kihab mingitest vanadest, kes toodavad 10 videot päevas pealkirjadega "SHIBA INU 1000X POTENTIAL" "SHIB 1 CENT IS REALITY" "SHIB HOLDERS THIS IS IT" ja juba tore on Sul kindlasti vaadata, kuidas onu Eloni säutsu peale krüptomaailm ahhetab ja ilmselt on Sul Lambole ka värv juba välja valitud. Aga palun, palun, palun proovi vahet teha spekuleerimisel ja investeerimisel. Üheks SHIB nagu justkui sobib ja teiseks kohe üldse mitte. -
aGa KrÜpTo On jU tUleVik!
-
"sven"
aGa KrÜpTo On jU tUleVik!
See tulevik oli juba ära.
Used under license from Egert P -
Meenutab väga Bitconi teema algust 2013 aastast, mõned väljavõtted sealt :)
See teema on jah käsile võetud , aga tegemist on tegelikult tühja ideega. Mingit raha temast ei saa kunagi. Nüüd võiks ju mulle vastu vaielda, et aga ta juba ongi maksevahend, sest inimesed ju müüvad tema vastu jne. Esiteks on tema osatähtsus täiesti marginaalne, mina mõtlengi selle peale rohkem nagu kollektsionääride lõbu peale. Minu jaoks puuduvad tal raha tunnused.
hale mull, millest varsti kirjutatakse südantlõhestavaid nutulugusi, kuidas virtuaalne varandus haihtus üleöö.
Nagu iga mulli puhul, ei tea, kaua kestab.Ma olen nõus kuu aega järjest igal hommikul taldrikutäie mannaputru sööma, kui see jaburus ühel hetkel heleda litakaga lõhki ei lähe.
-
BTC hetkel 64250
-
Päris hea drop käis ära, kui Musk ütles, et tal Shibat pole...
-
Out. Viimane küünal on küll paljulubav aga järgmine koht on kuskil 70% all pool.
-
$SHIB vist tegi Coinbase just katki. Juhtub.
-
Kuna me räägime siin sellest siis ilmselt see tõuseb veel 2-3x
Kui keegi oleks mulle öelnud 2020, et 2021 peab investeerima koerter/meme krüptorahasse. Ma oleks arvanud, et ta on peast soe.
Siin me oleme. Koerte Meme on väärt sadu miljardeid... -
"Fish"
Kui keegi oleks mulle öelnud 2020, et 2021 peab investeerima koerter/meme krüptorahasse. Ma oleks arvanud, et ta on peast soe.
Siin me oleme. Koerte Meme on väärt sadu miljardeid...
2-3X? Lisa julgelt nulle siia. Ma ostsin paar päeva tagasi nalja pärast soti eest, nüüd on juba 3X. Kuskil oli video kus keegi tiktokis nuttis, et oli ostnud jaanuaris $2000 eest redditi soovitusel ja müüs veidi hiljem $300 kahjumiga, täna oleks see kogus väärt...miljardi. -
Palju neid ringluses oligi? Kvadriljon vist? "Ajame hinna sendini!!!" "1000X tõusu!" Ei tea küll kust need triljonid $$$ kõik välja võetakse.
-
Kes pani aasta alguses 1$ Uniswap keskkonnas SHIB alla, siis eilse seisuga (0.00008500) oleks see väärt olnud ligi 1mln usd'i. :)
SHIB on igal juhul etem kui DogeCoin, mis saigi loodud meme'na. SHIB'l on fixed kogus olemas, justnagu paljudel teistel (ntx BTC) ning iga nädalased coin burnid, mis eemaldavad kümneid miljoneid ringlusest.
Aga jah, selline spekuleerimise coin ta on, aga ei näe selles midagi halba.
Kes meist ei tahaks 1 euroga miljonäriks saada- aastaga!!! :)
Hetkel veel suuremat langust ei ennustaks.
Uue aasta esimestel kuudel on SHIB top5 hulgas-on minu arvamus. -
"Fish"
Siin me oleme. Koerte Meme on väärt sadu miljardeid...
Kui mõelda kulla ajaloolisele rollile, siis ei ole üldse keeruline argumenteerida, et Doge ja Shiba on rohkem raha kui muud krüptod. -
Ma hetkel arvan,et SHIB nn DOGE tipp oli eile ära. Raske uskuda, et keegi veel sellise ponnistuse teeb nagu eile oli.
Aga usk on treidamise juures takistus.
Aasta
Kuu -
Shiba on nüüd mõnda aega konsolideerunud. Kui esimesel korral oli paras hullustus, siis mis võiks olla täna tõusu põhjuseks, on üsna raske välja mõelda. Meme tokenitel on üks positiivne eripära, nimelt, majandusandmed neid ei sega täpselt samuti nagu BTC. See tähendab ,et kui tokenil on majandus taga siis see on ilmselgelt piirav.
Positsiooni hetkel pole.
-
Shiba
-
Tänase päeva staar on Shumo.io. Marketcap tõusis nullist 97M 20 minutiga ja poolis oli tipus 350eth. Hetkel marketcap 17M
Hind tõusnud 100X+. Treidida saab uniswapis, graafikud siin https://www.dextools.io/app/ether/pair-explorer/0x8853c80490337b0c742c0d2da9be2275f82a598c
Soovitan tehinguid esimestel nädalatel mitte teha. Tavatreidamise praktikast ei piisa. Päeva jooksul listitakse a100 memet milles 99% on scammid. Telegrammis on nn callerid kes üritavad paremat infot müüa.
Hetkel shumo long!