Tagatisega krüptotaha/token - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Tagatisega krüptotaha/token

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kui ühendaks krüptoraha/tokeni ja rohelise maailmavaate? Glasgow kohtumisel otsustati metsa raiumist vähendada, CO sidumiseks on ukrainlastel plaanis miljard puud istutada jne. Kui emiteerida 1token=1m2 metsamaad/metsapotentsiaaliga maad ja teha need vabalt kaubeldavaks. Portfelli lisanduv maatüki alusel, emiteeritakse, vastavalt suurusele, võrdeline arv uusi tokeneid. Iga planeedist hooliv isik saaks midagi kliimamuutuste jaoks reaalselt ära teha ja samas tekiks tagatisega krüptotraha/token. Mis sa arvad?
  • tehtud juba eestlaste poolt - Single Earth

    2019. aastal loodud Eesti iduettevõte Single.Earth kaasas 7,9 miljonit dollarit, et avada finantsplatvorm looduse ökoloogilise väärtusega kauplemiseks. Tegemist on Eesti iduettevõtluse ajaloo ühe suurima varajase faasi investeeringuga. Ettevõte alustab mahuka värbamisega, kokku plaanitakse tööle võtta vähemalt 60 spetsialisti.

    Single.Earth’i tegevjuht ja kaasasutaja Merit Valdsalu sõnul on ettevõte oma arengus jõudnud murdepunkti, sest said tänu Rootsi EQT Ventursi investeeringule rahalise võimaluse luua reaalne finantsinstrument, muutmaks loodushoiu ka majanduslikult kasulikuks. "Toome looduskaitse eesmärgil kokku maaomanikud, kogukonnad, era- ja avaliku sektori. Oluline mõttemustri muutus seisneb selles, et maaomanikud saavad teenida metsa kasvult, mitte ainult selle raiumiselt," selgitas Valdsalu.

    Investeeringu abil luuakse loodusega tagatud MERIT tokenide kauplemisturg. Tegemist on digitaalse kauba ühikuga, mis emiteeritakse, kui 100 kg süsinikdioksiidi on seotud liigirikkasse loodusesse. MERIT tokenit saab kasutada oma ökoloogilise jalajälje hüvitamiseks ja kliimaeesmärkidesse panustamiseks - või investeerimisintrumendina, ostes tokeneid ja müües need hiljem edasi järgmistele investoritele või lõppkasutajatele. Loodav finantssüsteem ühendab süsiniku- ja krüptoturud.
  • GOLDMAN SACHS, OTHER WALL STREET BANKS EXPLORING BITCOIN-BACKED LOANS - COINDESK

    "Rohelisi" kaevandajaid vist juba leiaks..

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon