Fundwise.me oksjon - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Fundwise.me oksjon

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Pakkuda siis Fundwise.me operaatori Fundwise OÜ kuni 26€ osa parimale pakkujale. Pakkuge mulle hinda 1€ osa eest. Näiteks müüsin viimati 1€ osa 900€-ga. Infot ettevõtte kohta vaadake kodulehelt ja Äriregistrist. Kui võtta hinnaks FinTechi kasutaja hankimise turu keskmise kulu 40€/kasutaja siis pankrotivarana oleks 1€ väärtus 450€ aga tegu on tegutseva ettevõttega nii et tasuks rohkem pakkuda. Müün esimestele aktsepteeritava hinnaga pakkujatele, kuna soov jõulukinkide raha sellest varast saada.
  • sa müüsid 1eur 900eur eest? Ja nüüd tahad seda sama korrata 26eur müümisel?
  • Olen mitu korda 1€ 900€-ga müünud, nüüd lihtsalt pakun siin ka.
  • Fundwise OÜ-l on esitamata 2020 majandusaasta aruanne, maksustatav käive on suhtkoht nosedive'is, ettevõtte kahe töötaja hinnanguline keskmine brutopalk on 260€/kuus, ettevõte on 1,5 aastat olnud maksuvõlglane ja pole EMTAga isegi maksegraafikut kokku leppinud... Tundub, et Funderbeam on nad "liivakastist" suuresti välja surunud. Kus seal see (pankroti)vara on?
  • 2021 on vahendatud umbes 2M€ investeeringuid ehk 100K€+ teenitud. Funderbeam ei ole deliverinud oma likviidsuse lubadusega, seda saab lugeda mitmest kohast. FW omab selget niši ning arvan et on valuationit 1,2 ja 2,4M€ vahel väärt, eriti võttes arvesse uut crowdfundingu regulatsiooni. Nagu ütlesin pakun kuna vaja aastalõpuks raha.
  • "muurism"
    2021 on vahendatud umbes 2M€ investeeringuid ehk 100K€+ teenitud.


    Siis peaks ju saama selle 32K maksuvõlga ära maksta ja jääb veel ülegi?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon