Istanbuli börs
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tervist !
Oskab keegi aidata, mille kaudu saab investeerida istanbuli börsil kauplevatesse aktsiatesse. Tean, et LHV ja SEB seda ei paku. -
Ainukesed maaklerid, kelle kaudu saad tehinguid teha, on need maaklerid, kes on vastava börsi liikmed.
Otsi Istanbuli börsi lehelt maaklerite nimekirja ja vali sealt omale sobiv välja. Sageli tasub võtta mõni selline maakler, mis on orienteeritud väikekauplejate teenindamisele (suured lääne institutsionaalsed maaklerid ei võta väikekauplejaid jutule, kuna nõuavad suurt kauplemismahtu) või mis on suure kauplemiskäibega (näitab, et on palju investoreid klientideks, samas institutsioonid võivad ka paari kliendina suurt käivet teha). -
"momentum"
Ainukesed maaklerid, kelle kaudu saad tehinguid teha, on need maaklerid, kes on vastava börsi liikmed.
Otsi Istanbuli börsi lehelt maaklerite nimekirja ja vali sealt omale sobiv välja. Sageli tasub võtta mõni selline maakler, mis on orienteeritud väikekauplejate teenindamisele (suured lääne institutsionaalsed maaklerid ei võta väikekauplejaid jutule, kuna nõuavad suurt kauplemismahtu) või mis on suure kauplemiskäibega (näitab, et on palju investoreid klientideks, samas institutsioonid võivad ka paari kliendina suurt käivet teha).
Tänud kiire vastuse eest !
Olen algaja, saan aru, tundub lihtsana, kuid mulle suhkoht keeruline. Võibolla sõnastasin küsimuse valesti. Kas mingi platvormi kaudu on võimalik nt Lightyear, etoro vms ? Kas keegi üldse vaatab Istanbuli börsi poole? -
"571595"
Olen algaja, saan aru, tundub lihtsana, kuid mulle suhkoht keeruline. Võibolla sõnastasin küsimuse valesti. Kas mingi platvormi kaudu on võimalik nt Lightyear, etoro vms ? Kas keegi üldse vaatab Istanbuli börsi poole?
Aktsiamaaklerite nimekirjas on hetkel 72 maaklerit, enamus kohalikud, rahvusvahelisi maaklereid ei ole. Laialt levinud discount brokereid samuti mitte. Pead võtma mõne kohaliku firma.
Lightyear ära üldse kasuta, see ettevõte pole usaldusväärne. -
Kergema vastupanu tee
https://www.justetf.com/en/how-to/invest-in-turkey.html -
"momentum"
"571595"
Olen algaja, saan aru, tundub lihtsana, kuid mulle suhkoht keeruline. Võibolla sõnastasin küsimuse valesti. Kas mingi platvormi kaudu on võimalik nt Lightyear, etoro vms ? Kas keegi üldse vaatab Istanbuli börsi poole?
Aktsiamaaklerite nimekirjas on hetkel 72 maaklerit, enamus kohalikud, rahvusvahelisi maaklereid ei ole. Laialt levinud discount brokereid samuti mitte. Pead võtma mõne kohaliku firma.
Lightyear ära üldse kasuta, see ettevõte pole usaldusväärne.
Põhjenda palun, miks pole usaldusväärne -
rick12, omakapital 3,2m ja kahjum 1,6m. Kas sa kannaksid sellisesse ettevõttesse raha?
https://ariregister.rik.ee/est/company/16235024/Lightyear-Europe-AS?search_id=5e1c178&pos=1 -
"571595"
Tervist !
Oskab keegi aidata, mille kaudu saab investeerida istanbuli börsil kauplevatesse aktsiatesse. Tean, et LHV ja SEB seda ei paku.
Kõige mõtekam on vist vaadata Usa börsil kaubeldavaid ADR-e
Saad näiteks läbi swedi kenasti osta ja kaubelda.(ilmselt läbi LHV samuti)
Võid isegi türgi etf-i osta kui isu suur. -
Lihtsalt silmaringi mõttes - mis see konkreetsem investeerimistees Türgisse võiks olla - mingi eriti põnev ja lootustandev ettevõte ?
-
Aint 2 ADRi päris börsidel (lisaks 20+ tk. OTC ja 10+ tk. GDR-e):
- D-MARKET Electronic Services & Trading (HEPS), NASDAQ, General Retailers
- Turkcell Iletisim Hizmetleri (TKC), NYSE, Mobile Telecom. -
"tonis"
rick12, omakapital 3,2m ja kahjum 1,6m. Kas sa kannaksid sellisesse ettevõttesse raha?
https://ariregister.rik.ee/est/company/16235024/Lightyear-Europe-AS?search_id=5e1c178&pos=1
Jah, kas oled endale selgeks teinud, millega tegemist ? -
"vamps"
Lihtsalt silmaringi mõttes - mis see konkreetsem investeerimistees Türgisse võiks olla - mingi eriti põnev ja lootustandev ettevõte ?
G20 andis lootust geopoliitilist olukorda stabiliseerida ja sellest saavad tulevikus kindlasti mõningad ettevõtted kasu. Kuna olen algaja siis on võimalik, et sihin mööda, kuid sooviks proovida finants sektori poolt ja materjali poolt turgutada enda tagasihoidliku panusega.