Grenardi Group võlakirjaemissioon - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Grenardi Group võlakirjaemissioon

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Võlakirjade märkimise võimalus.

    Balti riikide kõige kiiremini kasvav ehete jaemüügiettevõte AS Grenardi Group, mis on ka meie kaubanduskeskustest tuntud GRENARDI ja GIVEN’i kaupluste emaettevõte, pakub kõigis kolmes Balti riigis võlakirju summas 12 miljonit eurot, fikseeritud intressimääraga 10% ja kolmeaastase tähtajaga. Võlakirjade märkimine kestab kuni 15. aprillini ja on avatud institutsionaalsetele ja jaeinvestoritele.

    Loe lisaks: Kõrge tootlus: ehtemüüja Grenardi pakub 10% intressiga võlakirju
  • Mina olen loll ja saan endale järgnevat lubada...
    Võlakirjad tagatakse pandiga AS Grenardi Group tütarettevõtete varadele, mis koosnevad peamiselt kõrge likviidsusega kuldehtest.

    (jätame siin norimata loodetavasti tõlkeapsust tingitud "tagatiseks on 1 peamiselt kõrge likviidsusega kuldehe")
    See on üks kõige leidlikumaid "tagatisi" mida ma kohanud olen - jaemüügi ettevõtte laoseis on 3-aastaste võlakirjade tagatiseks. Keegi kujutab ette, et TKM võtaks laenu naiste ülerõivaste osakonna kauba tagatisel? Või PRF paneks tagatiseks "kolmanda külmiku sisu, mis järgmisel nädalal Poola läheb"?
    Keegi suudab ette kujutada, kuidas selline "tagatis" reaalelus käiku läheks?
    Oletame korraks, et laenaja on "peamiselt likviidse kuldehte" lihtsalt tõstnud teise/uude tütarettevõttesse? Mis võlakirjaomanikele siis jääb?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon