Tambiks veidi vasakpoolseid - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tambiks veidi vasakpoolseid

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas kellelgi jäi selgusetuks 1 sek. peale koraanipõletamisemäsu uudise lugemist, kes seal mäselevad. Ja Malmö ju.
  • sigakoer
    Väheke daun ei ole punuda vandenõuteooriad GRU võitlejatest, selle asemel et tunnistada et leidub päris tõeliseid ja tavalisi inimesi, kelledele see multikultuurne paradiis enam väga meele järgi pole?

    Eriti nüüd ja sel nädalal, kui kaks migranti võtsid kinni kaks juhuslikku teismelist rootsi poissi, vägistasid nad ja matsid elusalt.


    Ei leia küll sinu lingitud artiklist mitte vähimatki viidet, et kahtlustatavad oleks migrandid.
  • Malmö tramburai video puhul tundus, et keegi oli videos märatsevate inimeste näod "ära udustanud". Kuna filmitud oli kaugelt ja pilt nii või naa udune, siis pakun, et udustatud oli pilt märatsejate nahavärvi varjamiseks. Aga eks see on vaid minu paranoia.
    GRU üksuste põhiline funktsioon on diversioon sügaval tagalas. Kui seda on võimalik teostada ilma lõhkeainet kasutamata siis mis võiks olla toredam? Pakun, et Süürias on nad saanud oma meetodeid lihvida?
  • mx77
    Ei leia küll sinu lingitud artiklist mitte vähimatki viidet, et kahtlustatavad oleks migrandid.


    Tõsi. Võib-olla kunagi satud selle peale mõtlema, miks see nii on. Võib-olla isegi seda, mida olulist samad väljaanded veel ütlemata jätavad..

    Anyway, nagu süüdistusmaterjalid näitavad, ühe kahtlusaluse nimi oli Jahani Asl Ali ja teisel El Hani Amin.

    Malmö tramburai video puhul tundus, et keegi oli videos märatsevate inimeste näod "ära udustanud". Kuna filmitud oli kaugelt ja pilt nii või naa udune, siis pakun, et udustatud oli pilt märatsejate nahavärvi varjamiseks. Aga eks see on vaid minu paranoia.

    Ei ole paranoia, selle kohta oli rootslastel isegi spetsiaalne uudissõna, mis mul kül meelest on läinud. Sealne ajakirjandus mitte ainult ei hägusta nägusid ruuduliseks, vaid tõstab tahtlikult ka ruudustuse heledust. Tõsi küll, ruudustamata käte-jalgade toon kipub sageli originaaliks ununema.
  • mx77
    sigakoer
    Väheke daun ei ole punuda vandenõuteooriad GRU võitlejatest, selle asemel et tunnistada et leidub päris tõeliseid ja tavalisi inimesi, kelledele see multikultuurne paradiis enam väga meele järgi pole?

    Eriti nüüd ja sel nädalal, kui kaks migranti võtsid kinni kaks juhuslikku teismelist rootsi poissi, vägistasid nad ja matsid elusalt.


    Ei leia küll sinu lingitud artiklist mitte vähimatki viidet, et kahtlustatavad oleks migrandid.


    mx77, äkki selgitad, mis sind ajendab selliseid steitmente tegema? Siiralt tahaks teada.
    Sinu postitusest jupp aega varem on juba selgitatud kurjategijate päritolu.
  • kuusemaa
    See peaks ka siia sobima, sest vaskpoolsed arvavad, et rassism on ju vaid ühepoolne https://maailm.postimees.ee/7050192/tuhanded-lavi-mootorratturid-avaldavad-meelt-talunike-tapmise-vastu


    Lingitud artiklist: "Rühmituse sõnul on sihtmärgiks mitte vaid heledanahalised, vaid ka mustanahalised ja India päritolu talunikud."

    Omapärane rassism. Pigem klassiviha.
  • Mõtteainet grupimõtlemisest vs individuaalne vastutus oma tegude eest. Vastuolulise psühholoogi vaatevinklist:
    https://mailchi.mp/jbpdaily/the-new-jbp-weekly-1550597?e=8c6c6e0b5f
  • bash
    Mõtteainet grupimõtlemisest vs individuaalne vastutus oma tegude eest. Vastuolulise psühholoogi vaatevinklist:
    https://mailchi.mp/jbpdaily/the-new-jbp-weekly-1550597?e=8c6c6e0b5f

    Täpselt nii ta on. 80% inimestest lähevad grupiga selliste asjadega kaasa.

    Isegi nähtud eesti sõjaväes, seal oli tegemist küll paljalt piinamisega (sõna otseses mõttes). Kusjuures kui hulk aastaid hiljem asja üritati avalikkuse ette tuua, siis räägiti, et need avalikustajad "häbistavad", on "jobud" jne. Mitmed asjade õigustajad ratsionaliseerisid oma käitumist.

    Sarnast retoorikat on näha ka rahapesu uurimise puhul. Ligi meenutab seda leitnanti, kes meil seal oli. Siinsed takkakiitjad aga tollaseid seersantideks saanuid ja hiljem alaliselt samasse väeossa jäänuid.

    Huvitav on muidugi see, et inimeste sellisel kaasaminemisel pole põhimõtteliselt piiri, st ollakse valmis osalema ka massimõrvades. Samas meil oli seal ka üks seersant meie satsist, kes hakkas armastama laetud relvaga "nalja tegemist" kuni ta ühele ajateenijale kuuli koljusse lasi. (Väeosa uurimine leidis, et tegemist oli "hooletusega relva puhastamisel".)

    "See on ju nali" on täpselt üks nende 80% eneseõigustusest ja seepärast ma ka sellist juttu üldse ei kannata.
  • ymeramees
    See ei ole nali.



    Ärge tulge mulle ütlema, et see ei ole Nõukogude Liitu meenutav tsirkus. See ei erine mitte kuidagi sellest, et peategelane pidi olema proletaarset päritolu ja narratiiv kujutama mingilgi moel klassivõitlust. Huvitav, kuidas seda reeglit täidetakse siis, kui tegevus leiab aset 1563ndal aastal Wales'is või 934ndal aastal keset Aafrikat?
  • Karum6mm
    ymeramees
    See ei ole nali.



    Ärge tulge mulle ütlema, et see ei ole Nõukogude Liitu meenutav tsirkus. See ei erine mitte kuidagi sellest, et peategelane pidi olema proletaarset päritolu ja narratiiv kujutama mingilgi moel klassivõitlust. Huvitav, kuidas seda reeglit täidetakse siis, kui tegevus leiab aset 1563ndal aastal Wales'is või 934ndal aastal keset Aafrikat?


    Sa pole vist märganud, mida Robin Hoodi lugudega juba mõnda aega tehakse.
  • Karumõmm, Hollywoodil on üks suur erinevus NSVL Kultuuriministeeriumist, minister Furtsevast ning Kinokomiteest .

    See teenib palju-palju raha !

    Ja selle näitlejad,režissöörid,produtsendid ja muud asjapulgad elavad luksuslikumates tingimustes kui N. Liidu omad. Muud olulist erinevust ei ole. 90 % toodangust on ikka samasugune saast
  • Ollivuudil on ka see lugu, et ühel hetkel hakkavad aktsionärid küsima: A kus raha on? Hetke trend on olnud see, et kõige hüsteerilisem võuklev dotseerimine pole majanduslikult kasulikuks osutunud ning ilmselt nii mõnigi tegelane on asunud sellest juba järeldusi tegema.

    Selliste reeglite kehtestamine AMPASe poolt tähendab aga seda, et kaotatakse hulk oma relevantsusest, sest ei hinnata mitte head kunsti, vaid aetakse näpuga järgi selles, kui püüdlikult keegi võuklemise checklist'i täita suudab. Siis istutaksegi pärast rohkem nagu omaette, patsutatakse teineteisele õlale ja kirutakse lolle, kes ei saa aru, mis ikka hea ja päris kunst on. Loomulikult VOX, The Guardian jms väljaannete "kriitikud" kirjutavad lehekülgede kaupa, kui suure katarsise nad sellest ohjeldamatust võuklemisest kinolinal ikka said. Päris maailmas aga ei huvita see eriti kedagi. Vaatajad tahavad head story't ja karaktereid, kellega suhtestuda - see, mis värvi, mis soost või milline iganes see karakter on, on täiesti ükskõik, kuni see parameeter pole story seisukohalt oluline.
  • mulle tegi alati palju nalja kui IMDB foorumis ( mis nüüd on hingusele saadetud ) näiteks Dirty Harry filmide teemades hakkasid mõned inimesed kaeblema,et miks Harry on valge mees ja teda kujutatakse positiivse kangelasena, kuid pätid ja kurjategijad enamasti neegrid, mehhiklased vms vähemusest

    https://youtu.be/8Xjr2hnOHiM?t=24

    https://youtu.be/3ishbTwXf1g?t=66

    ma ise ei pannud seda varem tähelegi, ju siis kunst jäljendas tegelikku elu ja San Francisco kurjategijad väga sageli just olidki sellised. Igatahes tõepärasem kui neegervõmm ja pealegi naine ajaks taga valgete kohvikuröövlite jõuku,kes on juba rõõmustamas,et saavad saagiks mõnisada dollarit .

    Vaevalt,et stuudiod tahaks üldse taolisi filme enam teha. Kuid reaalne elu tänavatel elu käib ikka samaviisi edasi . Vaadake USA vanglate asukaid ja kui tugevasti on seal rassivähemused üleesindatud . Pole midagi parata, faktide vastu ei saa .
  • stagna
    Igatahes tõepärasem kui neegervõmm ja pealegi naine ajaks taga valgete kohvikuröövlite jõuku,kes on juba rõõmustamas,et saavad saagiks mõnisada dollarit .
    .


    Kui sa juhuslikult kahe silma vahele jätsid, siis on olemas terve filmižanr nimega blaxploitation, kus rassistereotüübid on meelega pea peale keeratud ning mille ehk tuntuima näitena võiks tuua "Shafti" - kompromissitu must võmm Samuel L. Jacksoni kehastuses teeb elu põrguks neegernooruki mõrvanud, valget korruptsiooni esindaval kinnisvaramoguli pojal, keda mängib Christian Bale.
    Aga see film tehti 20 aastat tagasi ning blaxploitaition oli siis ka niivõrd-kuivõrd kõigi poolt aktsepteeritud - must sihtgrupp sai oma õiglusehetked, valge, kes oskas asja niipidi vaadata, iseenda üle naerda. Et see paradigma 20 aastaga ideoloogiliseks doktriiniks transformeerub, ei näinud küll keegi ette.
  • Soovitan soojalt otsida kuskilt üles 10 aastat tagasi, napilt enne kõike seda tänast hullust tehtud Black Dynamite, mis on armastuse, taibu ja hoolega tehtud tribuut/paroodia nendele blaxpoitation-filmidele.

    Stiilinäide
  • Samuel L. Jacksoniga Armani nahkmantlis Shaft oli ülestiliseeritud ja veidi õõnes. Soovitan originaali. ;-)
  • Karum6mm
    Ollivuudil on ka see lugu, et ühel hetkel hakkavad aktsionärid küsima: A kus raha on? Hetke trend on olnud see, et kõige hüsteerilisem võuklev dotseerimine pole majanduslikult kasulikuks osutunud ning ilmselt nii mõnigi tegelane on asunud sellest juba järeldusi tegema.


    Mitte ühel hetkel, vaid iga 5 min tagant küsivad kus raha on :)
    Sellepärast ma ei muretsegi eriti, kõik loksub ise paika.
    Mõned viimase aja sarjad/filmid on olnud küll hüsteerilised nagu sa sõnastasid, neid on tegelikult igal ajastul olnud. Vietnami sõda kajastavad filmid said ka korralikult vatti kunagi, et krdi vasakpoolsed ja hipid, levitavad oma hullu ideoloogiat
  • peeterv22
    Karum6mm
    Ollivuudil on ka see lugu, et ühel hetkel hakkavad aktsionärid küsima: A kus raha on? Hetke trend on olnud see, et kõige hüsteerilisem võuklev dotseerimine pole majanduslikult kasulikuks osutunud ning ilmselt nii mõnigi tegelane on asunud sellest juba järeldusi tegema.


    Mitte ühel hetkel, vaid iga 5 min tagant küsivad kus raha on :)
    Sellepärast ma ei muretsegi eriti, kõik loksub ise paika.
    Mõned viimase aja sarjad/filmid on olnud küll hüsteerilised nagu sa sõnastasid, neid on tegelikult igal ajastul olnud. Vietnami sõda kajastavad filmid said ka korralikult vatti kunagi, et krdi vasakpoolsed ja hipid, levitavad oma hullu ideoloogiat


    Selles suhtes on turumajandus ka meelelahutustööstuses konkreetselt ilus ja imetlusväärne asi. Kusjuures mulle ei meenugi ühtegi vietnami sõda käsitlevat linateost, mis oleks mingi toorvõuklev hipi-propagandavingumine olnud. Sõda ongi lihtsalt jälk asi, mis tahes-tahtmata tõmbab indiviidi tasandil hullumeelsuseks ja absurdiks. Full Metal Jacket? Apocalypse Now? Platoon? Deer Hunter? Puhas kuld ju kõik!
  • Iseenesest oleks ju kõik tipp-topp, kui võuklev osa ollivuudist toodabki ainult filme, mis vähemalt tootmise hetkel vastavad eeskujulikult kõigile ideoloogilistele kaanonitele, ning need filmid siis omavahel konkureerivad võuk-Oscarile. Aga kui neid võuk-filme näidatakse ikkagi tühjadele saalidele ja kassat teevad mittevõuk-filmid, mis siis saab? OK, paaril aastal jagavad võuklased võuk-Oscareid omavahel... aga edasi?
    Mis siis, kui pimedusega löödud mittevõuklased vilistavad progressiivsetele ideaalidele ja hakkavad mingeid oma filmiauhindu jagama? Ega kavatsegi võukfilme vaatama hakata?

    Ei, ma ütlen - kui riigis on midagi lahti, tuleb hakata kinni panema.
  • Karum6mm

    Selles suhtes on turumajandus ka meelelahutustööstuses konkreetselt ilus ja imetlusväärne asi. Kusjuures mulle ei meenugi ühtegi vietnami sõda käsitlevat linateost, mis oleks mingi toorvõuklev hipi-propagandavingumine olnud. Sõda ongi lihtsalt jälk asi, mis tahes-tahtmata tõmbab indiviidi tasandil hullumeelsuseks ja absurdiks. Full Metal Jacket? Apocalypse Now? Platoon? Deer Hunter? Puhas kuld ju kõik!


    Ongi kuld, aga omal ajal paistis see teistmoodi paljudele.
  • Karum6mm
    Samuel L. Jacksoniga Armani nahkmantlis Shaft oli ülestiliseeritud ja veidi õõnes. Soovitan originaali. ;-)


    See oli lahe kuidas, igas uues stseenis riided olid uued "coolid" riided, ka mütsid vahetusid, enamasti erinevad coolid baretid.
  • Blaxploitationi filmid on teadlikult stiliseeritud absurd, nagu ka paljud Eddy Murphy filmid, ka Tarantino proovis õnnestunult kätt Jackie Browniga. Vähemuste sissetoomise eesmärgiks on aga kõnetada vastavat sihtrühma ja nad kinno meelitada, siin pole võuklusega suurt pistmist. Puhas turumajandus, kui tumedanahalised vaatavad rohkem filme, kus on vähemalt üks tumedanahaline näitleja, siis see näitleja sinna ka lisatakse. Vietnamis sõja filmidega seoses nõustun peeterv22-ga. Puhas kuld, ütled sina KM oma tänase päeva silmaga. 70ndatel oli palju neid, kes ütlesid, et pole vaja meile mingit võuklasi, oops vabandust hipisid, kes true american spiritit devalveerivad ja näitavad meie poisse, kes Namis vabaduse eest surid, mingite luuseritena. Tuleb minna tagasi John Wayne juurde, kus head on head ja halvad on halvad ja moraalsed majakad paigas. Ma miskipärast aiman, mis oleks sinu seisukoht Karum6mm, kui see diskussioon siin käiks 50 aastat tagasi.
  • Karum6mm
    Selliste reeglite kehtestamine AMPASe poolt tähendab aga seda, et kaotatakse hulk oma relevantsusest, sest ei hinnata mitte head kunsti, vaid aetakse näpuga järgi selles, kui püüdlikult keegi võuklemise checklist'i täita suudab. Siis istutaksegi pärast rohkem nagu omaette, patsutatakse teineteisele õlale ja kirutakse lolle, kes ei saa aru, mis ikka hea ja päris kunst on.

    See kõik on juba olnud. Olümpiamängud on muutunud samasuguseks ebarelevantseks ajaviiteks, mis püüab piinliku järjekindlusega olla miski, mida ta enam ammu ei ole.
  • Suurimaks probleemiks on minu arvates siiski Hollywoodi sisse smugeldunud vanemad kui 30-aastased inimesed. Sellise konservatiivse pruunika skene mõju all jääb ju kogu Innovatsioon olemata!
  • raulir
    Suurimaks probleemiks on minu arvates siiski Hollywoodi sisse smugeldunud vanemad kui 30-aastased inimesed. Sellise konservatiivse pruunika skene mõju all jääb ju kogu Innovatsioon olemata!


  • myko, sa ikka rahune ka vahepeal. Parimad ja olulisimad vietnami sõja teemalised filmid tehti 80ndatel. Loomulikult torgati sinna ka kriitikat Reagani aadressil. So? Aga eelkõige tehti siiski korralikku filmi, mis oli lihtsalt õigustatult patsifistlike nootidega. Null hüsteeriat. Null virilat dotseerimist. Kui sa siin juba spekuleerid, et sa tead, mida mina 50 a tagasi mõelnud oleks, siis ma spekuleerin rahulikult, kuidas kaasaja võuklane vietnami sõjast filmi teeks - ennastsalgav ja lõpuni õilis vietkong võitles relvastatuna teravaks ihutud pulkadega sotsiaalse õigluse nimel ja rassismi vastu maailma suurima sõjamasina vastu ja võitis. Ei, Nõukogude Liit ei osalenud aktiivselt ei relvatarnetega, väljaõppega ega sõjaliste konsultantidega. Seda lihtsalt sellepärast, et Nõukogude Liidus nauditi samal ajal rahvaste sõprust ja sotsiaalset õiglust. Ei, Vietnamis ei olnud pärast vastik kommunistlik režiim. Sotsiaalne õiglus oli. Ja naaberriigis oli ka sotsiaalne õiglus. Punakhmeerid tegid küll mõningaid vigu, kuid üldiselt oli siiski õige värk. The Killing Fields ja First They Killed My Father on lihtsalt keskealiste valgete meeste propaganda ja tuleks sellistena keelustada. .
  • Rhode Island University võtab maha Teist Maailmasõda mälestavad freskod, sest nendel olevat kujutatud liiga palju valgeid inimesi ja seepärast "mõned õppurid ei tunne end nende läheduses mugavalt".
  • "Karum6mm"
    Parimad ja olulisimad vietnami sõja teemalised filmid tehti 80ndatel.

    Sest 70ndatel oleks see teema veel liiga võuk olnud :)
  • Karum6mm
    Ollivuudil on ka see lugu, et ühel hetkel hakkavad aktsionärid küsima: A kus raha on?

    Tükk aega meenutasin, kus ma seda situatsiooni elavas ja ehedas esituses näinud olen?
    Bingo!
    Get Shorty!
  • ymeramees
    See ei ole nali.



    Täna hommikul võeti teema ka terevisioonis jutuks. Saatejuhile vastas mingi režissöör, Eva Mägi oli nimi vist. Ütles, et tema ei saa aru kuidas see loomevabadust piirab kui kõik saavad võrdse võimaluse. See hoopis avardab loomevabadust. Edasi kahjuks ei suutnud kuulata, läksin hambaid pesema. Õhtul peaks enese harimise mõttes ikkagi intervjuu üle vaatama, enne kaheksaseid uudiseid oli.
  • Juhtusin Bloomberg TVs nägema saadet kus räägiti kui oluline on tagada, et teatud protsent portfellihalduritest oleksid naised ja veel parem kui mustanahalised. Haridus, kogemus ja senised tulemused pole olulised. Sama põhimõtet võiks muidugi rakendada ka näiteks kirurgide, tuumafüüsikute ja elektriinseneride palkamisel.
  • ülikoolidesse vastuvõtul juba rakendatakse (varjatud) rassi ja rahvuskvoote nii mitmelgi pool.

    Kuid eks elu sõelub ikka terad sõkaldest välja .

    Kui vaadata haiglate tipp-arste, siis palju seal leidub neegreid ja naismehhiklasi ? Või advokaadifirmades, Silicon Valley nupumeeste hulgas, NASA taibude seas ? Hiinlasi pidi teaduses küll suht palju olema, neil nupp nokib .

    samas ma olen kuulnud, et jõukad inimesed Ameerikas mõnikord keelduvad, et neid opereeriks neegerkirurg või esindaks mehhiklasest advokaat . Seejuures teevad seda ka jõukad vähemused ise,kellel on sisuliselt vaba valik, kes ei ummista haigeksjäämisel ER ja free clinic koridore .

    Võib-olla see on ebaõiglane, võib-olla nad polegi ametialaselt nii küündimatud, kuid milleks riskida kui võib saada mõne juudi arsti ja advokaadi näiteks ? Suust suhu liikuv spetsialisti renomee on neile tähtsam kui poliitkorrektne rassilise diversityga kiitlemine.
  • Asiaatidel mure, et neid ka diskrimineeritakse ülikoolides (üle-esindatud seal) aga samas ala-esindatud soovijatega võrreldes.
    Harvard admissions officer’s feedback to the school: certain of its Asian students weren’t admitted, the officer said, because “so many” of them “looked just like” each other on paper.
    At selective colleges, Asians are demographically overrepresented minorities, but underrepresented relative to the applicant pool. Since 90's, the share of Asians in Harvard’s freshman class has remained stable, at 16-19%, while the percentage of Asians in the U.S. population more than doubled. A 2009 Princeton study showed that Asians had to score 140 points higher on the SAT than whites to have the same chance of admission to top universities. NYer
  • stagna
    eerikas mõnikord keelduvad, et neid opereeriks neegerkirurg või esindaks mehhiklasest advokaat . Seejuures teevad seda ka jõukad vähemused ise,kellel on sisuliselt vaba valik, kes ei ummista haigeksjäämisel ER ja free clinic koridore .

    Võib-olla see on ebaõiglane, võib-olla nad polegi ametialaselt nii küündimatud, kuid milleks riskida kui võib saada mõne juudi arsti ja advokaadi näiteks ? Suust suhu liikuv spetsialisti renomee on neile tähtsam kui poliitkorrektne rassilise diversityga kiitlemine.


    Klassikaline näide, kuidas "õigluse" tagaajamisega käru keeratakse neile, keda justkui kaitsta püütakse. Neeger kirurgiks? xui ma tema juurde lähen, nagunii ainult kvoodi tõttu oma koha saanud. Andke mulle PÄRIS arst! ja seda vaatamata sellele, et too võibolla rabas ülikoolis õppida ja õppimise kõrvalt äraelamiseks burkse flippida nii et higipull otsa ees. Lihtsalt tänu kvootidele pole kuidagi enam võimalik kindlaks teha, et too spetsialist tõepoolest ka spetsialisti nime väärt on.
  • opex, no see näitabki, et vastuvõtt pole ainult tulemusepõhine. Mis on juba printsipiaalselt vale lähenemine. Mida prestiižikam kolledž, seda rohkem loeb sisseastuja perekonna positsioon ja varanduslik seis ühiskonnas,igast VIP-ide juhmakavõitu võsukesed saavad kergesti sisse korporandi lõbusat elu elama, samas see väga nutikas ja meeletult töökas hiinlane võib jääda välja,sest tal pole piisavalt tugevaid "käemehi"-soovitajaid ja ta pole ka sellest rassist, kes kõige rohkem kisa teeb,et neid diskrimineeritakse .

    vastuvõtt ja tegelikult iga konkurents üldse peaks olema ainult tulemusepõhine nagu spordis . Ja kindlasti peaks see olema täiesti värvipime rassi, rahvuse ja usutunnistuse suhtes.

    Kui see tähendab,et kolldezis õpib 40 % asiaate ja 5% neegreid, siis olgu peale. Tough luck neegritele ja ka valgetele,kuid pole miskit parata. Oleks pidanud high schoolis paremini õppima ja vähem ringi hängima ning savu tõmbama lõbusates seltskondades.

    kas keegi kujutaks ette,et NBA hakkas sportlasi värbama tiimidesse lähtuvalt rasside proportsioonist ühiskonnas ? Kisa tõuseks taevani ja see oleks seekord õiglane kisa. White men cant jump. Ja ega nad nüüd väga kiiresti joosta kah ei suuda
  • Kogu selle asja nimi on Affirmative Action. thepelmelpmhs.com/1203/opinion/affirmative-action-helpful-or-harmful/:
    Suht ühtlased % kes gümnaasiumist edasi kooli läksid. Kahju, et asiaate pole toodud.
  • zuckerblaum
    [...]et too võibolla rabas ülikoolis õppida ja õppimise kõrvalt äraelamiseks Wolti sõita nii et higipull otsa ees.


    Tegin paksus kirjas osa korda

  • Novott jah, ma tõepoolest ei osanud arvata, et ameerikas tudeng juba 10a tagasi wolti sõitis.
    Haridus puudulik selles osas. Mea maxima culpa.
  • Cynic
    Juhtusin Bloomberg TVs nägema saadet kus räägiti kui oluline on tagada, et teatud protsent portfellihalduritest oleksid naised ja veel parem kui mustanahalised. Haridus, kogemus ja senised tulemused pole olulised. Sama põhimõtet võiks muidugi rakendada ka näiteks kirurgide, tuumafüüsikute ja elektriinseneride palkamisel.


    Pole viga. Varsti on tuumajaamade rubilnikute juures progressi esindav uus põlvkond, kelle jaoks radiatsioon on sotsiaalne konstruktsioon ning kuppel reaktori peal hierarhilise optessiivsüsteemi fallootiline sümbol. Korra juba oleks Euroopa elamiskõlbmatuks tehtud, kui ideoloogiline hüsteeria ja aktiivne inimlik lollus kohtusid.
  • see on jah taoline tüüpiline hädaldamine, millele terve mõistusega inimesed ei pööra tähelepanu

    Additionally, the findings from the Pew Research Center about average incomes in comparison to the relatively equal enrollment of all races reveal a huge ethical problem in our economic sector. The route or source of this problem is nearly indeterminable, but it is extremely alarming that race plays a major role in how economically successful one will be in there life.

    mind absoluutselt ei häiri kui teisest rassist inimesed on minust edukamad nii finantsiliselt kui karjääri poolest . Ju nad on selle siis ära teeninud ( juhul kui nad pole seda saanud narkoäritsemise või muu ebaseadusliku tegevusega )

    ma olen kaljukindalt veendunud,et vabas ühiskonnas on igaüks ise oma õnne sepp. LeBron on multimiljonär ja väga mõjukas kuju korvpalliringkondades.Ma pole nõus tema poliitiliste seisukohtadega, kuid oma varanduse ja prestiiži korvpallis on ta täielikult välja teeninud.

    Või Ben Carson, Trumpi valitsuse "vaikne" minister ,kellest kunagi pole midagi skandaalset kuulda ja kes rahulikult teeb oma tööd . Kõigi arvustuste järgi suurepärane neurokirurg oli pikka aega ja pioneer omal alal juba noorest arstist saadik . Hopkinsi neurokirurgia juhiks rassikvoodi tõttu keegi ei saa ja peadpidi kokkukasvanud siiami kaksikuid see kvoot kah edukalt ei lahuta. Täielik respekt talle,et suutis raskes meditsiinikonkurentsis läbi lüüa ja sealt erru minnes ka poliitikas USA ministriks tõusta .

    Tähendab,et on võimalik edu saavutada ja raha teenida ka ilma, et sulle poliitkorrektsed kvoodid teed sillutaks.

    kaeblevad ainult need, kes ilma selleta pole eduks võimelised.
  • Berliini linnaviletsuses istuvatel rohelistel on katus ära sõitnud ja artiklis küsitakse kas tegu endiselt poliitikutega või usulahuga? https://www.bz-berlin.de/berlin/kolumne/die-gruenen-haben-offenbar-jedes-augenmass-verloren
  • Mõned aastad tagasi määratleti USA tipp-tehnoloogiatoodete kohta, et asiaadid mõtlevad välja, latiinod teevad valmis ja valged müüvad maha. On see ikka veel nii?
  • Imelik, siin Tallinnas, Mustamäel (pun intended?) sõidavad volti-ja-polti valdavalt mustanahalised.
  • asiaadid mõtlevad välja, latiinod teevad valmis ja valged müüvad maha ja mustad veavad laiali siis?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon