Eesti majanduse pidur- Äripäev! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Eesti majanduse pidur- Äripäev!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ausalt, lausa masendav hakkab vaadates Äripäeva pealkirju. Sellist hävingut, krahhi ei näe isegi tuntud sopaka SL Õhtulehe kaanel. Millega see lõppeb? Juba paar tagasi räägiti suurest kinnisvarahinnalangusest, Tallinkile on antud tuld nii, et vähe ei ole ja mis kõige kurvem, see tundub rahva seas ka mõjuvat.
    Enam ei julgeta laenu võtta, Äripäeva soovitusel hoiustavad paljud krooni asemel Eurides jne.

    Kui mingi langus tuleb, siis on see ju tagajärg pidevale manamisele. Kui ikka kogu aeg millestki pasandada, siis tundubki kahtlane.
  • kus suitsu seal tuld.. kinnisvara langeb ju ometigi?
  • Äripäev raisk tõstab pidevalt Euribori kah...
    Üldiselt eks Äripäev muidugi suudab oma pealkirjadega natuke asju mõjutada. Aga tekitada kinnisvara või kogu majanduse langus.... no nii võimsad nad nüüd ka ei ole. Hästi tsipa ehk hoogu juurde lükata suudavad. Aga minuarust ei saa seda neile pahaks panna, ega nad siis paha pärast, ainult läbimüügi nimel.
  • need sunnikud nägid rahva nende suhtes kasvavat meelepaha ilmselt ette ja on selle eest pääsemiseks tõsiselt valmistumas
  • Mis sa ikka neist soovid. Kõvad uudised on muidugi küll. Meelde jäi miski lugu , et täiturid hädas korterite müügiga. Sisu siis selles, et kahte pae tänava korterit ei õnnestu müüa 30 000 kronu ruudust. ehk 30 m2 korterit ei õnnestu müüa 1 milliga. APPI!
    See on ju ilmselge katastroof kinnisvaraturul. Pae tänava pommikolmnurk on parim Tallinna linna rajoon! Mis nüüd küll saab ! 2 korterit on ummistanud ametlikud teadaanded.
    Naera ennast ribadeks. Kes kurat neid pealkirju neile tolvanitele välja mõtleb?
  • Kõige hullem ongi, et ta ei suuda natukene mõjutada. Sisetarbimist suudab Äripäev ikka väga hoogsalt lukku panna. Mõtelge niipidi, et kui kaks viimast aastat oleks kinnisvarakriisi asemel kirjutatud näiteks Fordi järjest halvenevast kvaliteedist. Nii nagu kinnisvara puhul on tehtud, nädalas üks esileheuudis suurest langusest, kas see mõjuks Fordi müügile või mitte.
    Olen 110% kindel, et mõjuks ja päris hävitavalt mõjuks!
  • realismi, negatiivsete ootuste, pessimismi ja tontide seinale maalimise teema on muidugi keeruline kuid ma oleks küll vihasem kui veel äp laulaks kah sinisilmselt idiootliku kõik-on-ju-kõige-paremas-korras laulu (ja kv hind saab ainult tõusta, palka küsige +45% min. jt sarnaseid laule)

    yksteist, sul on äkki põhjus ja tagajärg veidi erinevalt defineeritud kui üldiselt siin foorumis tavaks
  • Miks keegi mingit kiidulaulu laulma peaks. Kas EPL, Postimehest annab mingi protsendi ulatuseski selliseid pealkirju/artikleid lugeda??? Ei anna sest tegemist on nn. kvaliteetse ajakirjandusega, mis kirjutab üldjuhul objektiivselt. Mitte ei lahmi faktidege nagu Äripäev.
  • opex

    kas sina esindad LHV foorumi üldsust?

    äkki esindas hoopis mina LHV foorumi üldsust.
  • Eks nagu näha pole Äripäeva lehel konkreetset konkurenti,kuigi võiks olla ja muidugi reklaami ostjatele meeldivad sellised pealkirjad see toob ajalehele kindlasti suuremat reklaami tulu!
  • Reklaami andjad hakavad minu andmetel kah juba Äripäevale selga keerama ja seda just tänu nendele kallutatult negatiivsetele artiklitele. Küsimus: Kes on näinud Tallinki reklaami Äripäevas( kahte viimast aastat vaadates)
  • Hm, millest peaks leht kirjutama? Kas see, mis huvitab massi (ja mis raha sisse toob) või see mis huvitab väheseid, aga mis kandideerib objektiivsele infole ja analüüsile?

    epl.ee üritab olla esimene postimees.ee teine. EPL-i loeb nädalas 170 000 unikaalset lugejat, postimehe online versiooni 318 000 unikaalset lugejat. Äripäev oli aasta tagasi ainult äriuudistele suunatud ning parooli all ja seda luges kuskil 25 000 unikaalset lugejat, nüüd ollakse laiemale massile suunatud ning lugejaid nädalas 80 000
    Allikas: http://tnsmetrix.emor.ee/Default.aspx
  • Antud juhul võib ju viriseda, kuid vaadake endale peeglis otsa ja öelge, kas te olete meediaasjatundja, ajakirjanik, ajakirjanduskriitik? Reaalsus on see, et Äripäev on kõige edukam päevaleht Eestis. Nii lihtne see asi ongi.
  • Mis mõttes edukaim. Emori andmed, lugejate arvu järgi

    1 SL ÕHTULEHT 245 23,4
    2 POSTIMEES 229 21,9
    3 KROONIKA 149 14,2
    4 EESTI EKSPRESS 139 13,2
    5 EESTI PÄEVALEHT 134 12,8
    6 ARTER (POSTIMEES) 130 12,4
    7 MAALEHT 128 12,2
    8 TELELEHT 99 9,4
    9 KODUKIRI 98 9,3
    10 KODU&AED 93 8,9
    11 EESTI NAINE 89 8,4
    12 PERE JA KODU 86 8,2
    13 METSALEHT (MAALEHT) 82 7,8
    14 LINNALEHT (TALLINNAS, EESTIKEELNE) 81 7,7
    15 KODUTOHTER 76 7,2
    16 NAISTELEHT 76 7,2
    17 TARTU POSTIMEES 75 7,1
    18 ÄRIPÄEV 75 7,1
  • ja möödunud aasta meediakäivete osas oli teine Postimehe järel, seega edukaim ta kohe kuidagi ei ole.
  • Ootame selle aasta tulemused ära. Kasumlikkus on see, mille järgi edukust hinnata.
  • jajah, poleks äp tasahilju kirjutanud kv maailmast oleks inimestel täiega raha siiani sadade kaupa 3 milj. EEK kortereid/maju osta olukorras kus euribor on tõusnud ja pangad on laenutingimusi karmistanud nii ostjatele kui arendajatele.
    Ning tallinki aktsia maksaks 60 EUR/tk ja kõik ostaks hoolimata sellest, et firmal on jõhkralt võlga, reisijate arv ei kasva ja uusi laevu tuleb jälle lisavõlaga juurde osta

    foolium-mütsi panen pähe ja arvan, et äp on Kõige Taga peidus
  • Oeh eetika müüjad, müüvad maha viimasegi ahu ja väärikuse, valetavad selleks et saada kasumit. Mõttetu

    Aga tõepoolest edukad.
  • Äripäevlased armastavad korrata kõnekäändu Inglismaalt. Teate, mis on Timesi ja Financial Timesi vahe? Timesi loevad inimesed, kes arvavad, et nad valitsevad Inglismaad. FTd loevad inimesed, kes valitsevad Inglismaad. Sama ka Eestis, Postimehe ja ÄP näitel. Seega - ei tasu absoluutseid lugejanumbreid vaadata, vaid loetavust otsustajate seas:)
  • .....ja järeldavad siis kohe edasi, et otsustajad soovivad ärilehe veebiversioonist megareklaamide vahelt lugeda lugusid mõne nooremapoolse ameerika tähekese seiklustest hollywoodi ööklubides?
  • Oleks julge loota et pärast negatiivseid kommentaare ÄP-le , leht ennast muudaks. Alati on olemas valik: lugeda või mitte. Leian et taoline teemakäsitlus ei vii mitte kuhugi. Lihtsalt igaüks õigustab et miks just tema poolt loetud leht on parim.
  • miks ei voiks ÄP pakkuda kasutajale filtrit, et kas tahad naha koiki uudiseid voi ainult umm.. asjalikke..
  • tabloid on tabloid ja suht mõttetu on võrrelda ÄP postimehega nagu on mõttetu võrrelda konna ja jänest lihtsalt, kriteeriume esitamata. ÄP online ei loe sellest ajast peale kui nad oma suurepärase ÄPuga välja tulid ja ei ütleks, et midagi olulist vahele jääks - PMO või EPLO varem või hiljem seda refereerib. imho kõige huvitavamat lugemist on viimasel ajal paberlehtedest olnud päevalehes, vähemalt kui arvestada tööl erinevate lehtede sirvimsele kuluva aja järgi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon