Otsin bisnesile uut omanikku - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Otsin bisnesile uut omanikku

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere

    Ei hakkaks siia ülemäära pikka juttu kirjutama aga kuna plaanime mõneks aastaks Eestist lahkuda siis on vaja olemasolevaid asju veidi koomale tõmmata ning ühe projektina soovime matkabusside rendibisnesi müüa mõnele uuele omanikule. Tegemist on www.eazycamper.ee brändi/tegevusega ning müüa soovime 100% kõik alates masinatest, kohvitopsidest ja lõpetades sotsiaalmeedia ning veebilehe/domeeni/virtuaalserveriga. Antud ärimudel on Eestis ainulaadne, välismaal populaarne (vt. Happy Campers, Indie Campers, Jucy Campers jne) ja konkurentideks on suured matkasuvilate rendifirmad, kuid nende suurte masinatega pole võimalik pääseda ägedatesse RMK matkakohtadesse (meie kriime ei loe piinliku täpsusega). Masinad on kenasti ise toimivad, lisaakudega, voolava veega, sees on külmik ja gaasipliit ja kõik muu mugavaks olemiseks. Kodulehelt ja sotsiaalmeediast leiab veel lisapilte ka juurde.

    Masinad on ehitatud 2019 alguses, esimene tegevuskuu on juuli ning ilma reklaamita õnnestus see ca. 50% osakaaluga täis müüa. Klientideks on olnud Saksamaa, Sveitsi, UK, USA, Prantsusmaa ja Eesti kodanikud. Tegevus on suunatud täielikult turistidele.

    Peamine probleem mille otsa ilmselt kõik satuvad on see, et kas Eestis on piisavalt head ilma? Sellele on kaks vastust. 1. Pole vaja looduses käimiseks head ilma kui on hea varustus 2. Autod on soojustatud + varustatud Webasto Air Top 2000 kütteseadmetega, mis suudavad kenasti eraldi diisli pealt tööd teha ning autosid mõnusalt soojas hoida ajal, mil diivanil kergelt sooja kohvi rüüpad.

    Kui kellegil oleks huvi investeerida ning antud valdkond huvi pakuks siis võta minuga ühendust henry@eazycamper.ee ning räägin täpsemalt. Müügihind on kokkuleppeline. Jooksvad kulud on väikesed.
  • Kuidas on selles äris kaetud liiklusõnnetuse riskid? Kas võtab mõni kindlustusselts 10+ aastat vanade rendiautodega, millede ümberehitused on ametlikult vormistamata, üldse jutule?
  • Vaatasin korra veebilehte, sealt paistaks nagu teil oleks hetkel ainult 2 masinat autopargis? Ja huvitav, et te ei näe mõtet veebilehte erinevates keeltes pakkuda peale inglise. Saksamaal ja Soomes on camperiga sõitmine väga pop, loogiline oleks sellised keeled lisada. Muidugi äärmiselt raske on vähem kui kuu aega opereerinud ettevõtet maha müüa, pole mingit kindlust, et ärimudel üldse toimiks meie kehvas kliimas, kus turiste loodusesse meelitavad pigem vaid suvekuud. Ma sügavalt kahtlen, et välismaa turiste ahvatleb võimalus rentida ilma vee ja vetsupotita matkaauto puhtalt selle pärast, et kuna see on pisem, siis kriime ei teki. Kui ettevõtte müük ebaõnnestub, soovitaks palgata mõni operaator, kes võtmeid kätte annab ja autosid koristab. Muid takistusi välismaale minekuks ei tohiks olla ja eks lennukid ju vajadusel käivad ikka.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon