Arvamus Balti Investeeringute Gruppist (BIG). - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Arvamus Balti Investeeringute Gruppist (BIG).

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • BIG pakub praegu, võlakirju, mille intressimäär ulatub 20% aastas. Ettevõtte annab põhiliselt kinnisvara tagatisel laene. Hüpoteek on küll turvaline, kuid riskid on alati. Ma sooviksin kuulda teie arvamust. Infot saab muidu leheküljelt www.raha.ee
  • Tüüpiline junkbond, need kes viitsivad ennast konkreetse ettevõtte taustaga piisavalt kursis hoida, võivad sellega hästi teenida. M. Milken sai selliste asjade treidimisega hyperrikkaks aga kaua tema käbarad teadupärast hästi ei käinud. Mina ostaksin nend bonde siis, kui neil oleks mingil hetkel võimalus junkbondi staatusest välja saada. See tooks kaasa nende poolt emiteeritud võla intresside kukkumise ja vaffa teenimisvõimaluse.
  • Paar asja:
    1. Selleks et sinna investeerida peaks ikka väga hästi taustaga kursis olema. Avalikkus seda infot ei valda.
    2. Milken'i mõistes pole tegemist junkbondi vaid täieliku saviga. Minu teada M.M ei rahastanud kunagi ühtegi sellist ettevõtmist.
    3. Kui vaadata selle fima bilanssisiis tulevad hirmujudinad peale - vaadake mis on nende raha hind ja samas istub neil 7 Mio kontol ja mingi tirts ka sulas kassas.
    4. Tütarettevõtetega seotud aktivaid on ca 1/3 bilansist(7 Mio rohkem kui omakapital), samas pole tütarettevõtete kohta mingit infi. Kuulda pole küll olnud et neil liiga hästi läheks.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon