Börsipäev 29. detsember - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Börsipäev 29. detsember

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Viimaks ka USA presidendilt allkirja saanud USA fiskaalstiimuli seadus vedas dollarit eile kõrgemale ning toitis aktsiaturgudel riskijulgust, tõstes S&P 500 indeksi 0,9%ga uuele rekordtasemele. Paljudes populaarsemates momentumaktsiates seevastu võeti kasumit, jättes Russell 2000 indeksi 0,4% punasesse. Euroopas sulgus Stoxx 600 indeks 0,7% plusspoolel.

    Aasia aktsiaturgudel kindlat veendumust suuna osas ei valitsenud: võimsama tõusu tegi Nikkei, mis kauples kirjutamise hetkel 2,4% kõrgemal ja plusspoolel liikus ka Hang Seng (+1,0%), kuid kasumit võeti Hiinas, kus Shanghai Composite alanes 0,1%.

    Olulisi majandusuudiseid täna õigupoolest polegi kui Ühendriikides raporteeritakse vaid majade hinnaindeks ning seda oktoobrikuu kohta.

    16.00 USA S&P Case/Shilleri majade hinnaindeks (oktoober)
  • Balti põhinimekirjas tehti esmaspäeval 3105 tehingut ning käive oli 1,816 miljonit eurot, millest Tallinna börsi käive moodustas 936 tuhat eurot ning Vilniuse börsi käive 856 tuhat eurot. Tehinguid tehti vastavalt 1988 ning 1008.

    Enimkaubeldud aktsiad olid:

    EEG1T tehingute seas oli üks plokktehing (EUR 0,68 x 300 000)

    Suurimad tõusjad ja langejad olid:

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon