Kaval Kilk ja kaksteist lolli - LHV raamatukogu - Investeerimiskool - LHV finantsportaal

Kaval Kilk ja kaksteist lolli

Tarmo Teeväli, Jaano Martin Ots

Kas Rein Kilk on kaval või - nagu oletab Oliver Kruuda – lihtsalt jultunud?

Kui romantiliselt kõik algas! Mesinik Kilk tahtis tõemeeli Eesti lambatõugu parandada, luua toidutööstuse, rajada Pihkva-Tartu jõelaevanduse ning ehitada maadevahetusega Päikeselinna. Valgetähe orden, ladus jutt, laiad autod... Kõik kadestasid!

Omameheliku naeratusega vigurvänt lendles intervjuusid andes ja laene võttes üle Eesti poliitika- ja meedialava. Peale lambakorjuste ja politseiuurimiste tähistavad Reinu teed vaimustavalt restaureeritud hooned, sädelevad sõnavõtud ja kurvastavad kaunid naised...

Raamatust leiate seletuse 60-aastasena ülikooli astunud Kilgi uudiskeelenditele "füüri laskmine" ning "kuse kurnamine". Lugege nimekirja "kotti lastud" firmadest ja valesüüdistuse saanud truudest naistest ja meestest.

Rein Kilgil on stiili riietuses, hooplemises, isegi pankrottides. Prokuratuur võiks talle halastada. Mees ise kinnitab, et on puhas kui prillikivi - ta väärib kohta laulu sees ning IRL arvates ka Riigikogus!

Kaval Kilk ja kaksteist lolli

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon