LHV Portaalist
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Arko
Kas kellegil on infi, millal avatakse LHV portaal, kus saab välismaiste aktsiatega kaubelda? -
Eero
Lp.asjakarbid,lp.Veebimeister,võtke kätte ja vastake,kaugel siis tõesti asjad usa turule minekuga on.
-
kristjan
USA turule minekuks on ja jääb ka LHV portaali avamisega rida soodsamaid võimalusi. Haaveli sõnul on iga treid nende vahendusel ca 500 EEK, mis suure osa investorite jaoks on liiga kõrge. -
S/M
Kas ma saan õigesti aru, et USA turule tahavad minna need, kel nii suured summad mängus, et meie turu likviidsusest jääb väheks.
Sellest on siin ju ennegi kirjutatud, et kohalikul turul on ju palju lihtsam firma käekäigu ja muude tuultega kursis olla.
Muidugi omal ajal oleks ehk isegi tahtnud osta näit Linuxit või Nokiat, aga neist kirjutatakse meil ka rohkem kui mõnest heast praegu väikesest USA firmast. -
LHV
Asjad on lähemal, kui arvata võid. Samas kaugemal kui kannatada suudad. -
spekulant
Mul on juba suurest ootusest püksid märjad. Kuidagi ei jõua ära oodata. -
Jaak
Kodanikud väikeinvestorid kui Te ei leia internetis seda portalit siis ei maksa siin põhjuseta kriisata. Hoidke mõtlevatele inimestele see kanal siin vähemalt vaba. Muide kas Te olete juba vaadanud aadressile www.varahaldus.ee? Kui ei siis soovitan soojalt, see page on seninähtust üks profesionaalsemalt koostatud page. -
Ohmu
To:suurinvestor Jaak
Ei ole mõtet oma IQ-d demonstreerida,väikeinvestor on ka investor ja pole ta siin risustanud midagi.Ma pean sellest portaalist väga lugu,hea on asjatundjate arvamusi ja mõttearendusi lugeda,halb,kui lööb ka siin välja eestlaslik ülbitsemine,mida lp.Jaak demonstreerib.Küsida võib ju minu arvates küll.
-
Sven
ma siis -
Sven
ma siis tahtsin üelda, et kes tahab professionaalselt koostatud investeerimisalast lehekülge vaadata, siis seda PRAEGU veel küll .ee domeenist pole mõtet otsida. Vaadaku parem investor.com-i. -
putin
Kardan, et sellest LHV portaalist ei saa muud kui üks järjekordne OSTA ehk tehtud suhteliselt kalliks, elitaarseks ning vähe külastatavaks. Vähemalt see varahalduse leht, mida Jaak soovitas, oli küll midagi muud, mida mina oleks oodanud. Ei maksaks ikka kuskil pilvedes hõljuda vaid jalad maas asju ajama. -
selle portaali paremasse serve peaks jooksma panema up ja downgradesid.ja commodites ei teeks paha.
-
sisselogimine võiks olla kohe esilehel
www.lhv.ee -
sisselogimine on ju esilehel
-
Mure selline, et tänase päeva jooksul on mingil kummalisel põhjusel arvuti ennast mitu korda ise välja loginud :))) Juhtub see siis, kui u 15 min lehel midagi näppinud pole. Kas probleem minupoolne või mingid turvalisuse kaalutlused? Abi eest tänulik!
-
Sama kala mul aga juhtub mingi paari minuti tagant.
-
Jah, mul ka juba tihedamini ning nüüd juba isegi "näppides"...
-
Lissabon,
sama probleem minulgi -
Saime probleemi lokaliseeritud ning peatatud. Täpsemaid põhjuseid veel uurime.
Ühtlasi palun edaspidi sarnaste probleemide puhul klienditoe aadressil kiri saata või võimaluse korral helistada. Nii saame oluliselt kiiremini reageerida. -
Nüüd viskab mind ka iga 5 minuti tagant välja.
-
täpselt nii ka minuga
-
Miks LHV puhul ei toimi veebis lühike ja efektne lhv.ee , vaid peab sisse toksima www.lhv.ee . Kas tegu on süsadmini kiiksuga?
-
Ilmselt mõjub siin esiosa: https
seda variandi vist browser ei oska otsida -
nt mozilla otsib üles
-
Tere,
kui ma müün oma fondid ja aktsiad maha, siis kas ma pean kasumi pealt maksma tulumaksu või terve selle raha pealt mis ma investeerisin ja nüüd tagasi sain? -
TULUmaks ehk siis kasumi.
-
Balti aktsiate turuinfo lehele oleks veeru VIIMANE kõrvale hädasti vaja veergu CLOSE. Eelmise päeva sulgemishinda oleks mugav vaadata. Change punktides võiks samuti olla.
-
Ja see teema peaks liikuma VABA TEEMA sektsiooni ;) Tegemist ei ole investeerimisalase infoga :)
-
Millal LHV Androidi äppi on oodata?
-
Androidi äpp on töös, kuupäevi veel välja ei julgeks öelda.
-
Miks ei saa foorumis enda postitusi muuta? See on küll vägagi lihtne, kuid samas vajalik funktsioon, mis suuremal osal foorumitest on ilusti olemas...
EDIT: Õigemini tundub, et mõnda postitust saab, aga kõiki ei saa muuta ;p -
Postitust saab muuta 5 minuti jooksul peale postituse tegemist. Kirjavead saab parandada, kuid ajalugu ümber ei kirjuta.
-
Olgu, arusaadav.
Aga samas on ka teistsuguseid näiteid: Steami foorum, kus ma olen enda loodud teemapostitust muutnud mitukümmend korda mitme aasta jooksul. Miks? Olen seda teemat täiendanud lisades sinna 1.-sse posti infot ja osaliselt muutes, ilma, et oleks pidanud hiiglaslikus teemas kuhugi xxxx leheküljele, mis varsti kaob, sest uued leheküljed tulevad peale, postitama. Nii et tegelt point on sellel olemas.
Tegelt mul pole olnd siin LHV foorumil suurt vajadust postitusi muuta, lihtsalt väiksed nihverdused, aga rohkem huvi pärast küsisin.