E-MAIL NÄHTAVAKS!!!! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

E-MAIL NÄHTAVAKS!!!!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kohati sooviks mõne inimesega siit foorumist privas ühendust saada, kuid see pole võimalik, sest erinevalt eei.ee-st ei ole näha kasutajate e-maili aadressi. Arvestades seda, et enamus kasutab foorumite jaoks nagunii spetsiaalset e-maili aadressi, ei ole turvalisuse oht ka nii suur. See kes tõesti ei taha näidata oma e-maili, peaks saama selle näitamise ära keelata.

    Teine probleem, tehke kasutaja poolt juba loetud messid eraldatavaks, praegu on üsna raske jälgida mis on juba loetud ja mis mitte. Ameerika.com'is asi ju töötab.
  • Äkki oleks hea lahendus see, kui igal kasutajal oleks LHVDirecti siseselt oma privaatne messagebox? Mina eelistaksin seda tegelikult e-mailile, kui tahab, siis saab selle pealt ju alati ka mailile üle minna.

    Ja teise soovituse koha pealt olen ka kahe käega poolt.
  • Ja lisaks on olemas sellised asjad nagu AOL instant messenger ja ICQ. Väga mugavad asjad suhtlemiseks.
  • mina paraku ei taha, et minu email koigile oleks nahtav. spetsiaalsed emailid? aitab kindlasti tavalistes enimlevinud avalikes ja poolavalikes foorumites. kuid siia end juba kord registreerides loovutasin oma isikukoodi, siis liba-eposti parast ma kuretsesin koige vahem. ausalt oeldes tuli see alles praegu neid kommentaare lugedes meelde.
    ja toesti, kuna tehniliselt on palju asju voimalik, siis valikuliselt kas avaldan/ei avalda oleks tore. kui kasutajamugavus on enamasti suurte [hetkel pean silmas netti] ettevõtmiste puhul alati arenev teema. seega loodame vaid paremat :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon