JAHE! Coca-cola diil paavstiga
Log in or create an account to leave a comment
-
Auto on valet marki, värv ka ei sobitu...
-
2 tilka vett
-
Niisama lõbus vaatamine https://www.youtube.com/watch?v=SBbjkoY6EW8
-
Jüri Ratas ja Andrus Ansip saavad restoranis kokku, libistavad õlut ja ajavad juttu.
„Milles peitub sinu viimase aja edu saladus?“ pärib Jüri jutu käigus.
„Olen ennast ümbritsenud intelligentsete inimestega,“ vastab Andrus.
„Aga kuidas sa tead kes on intelligentne?“ jätkab Jüri pärimist.
„Ma näitan sulle!“ vastab Andrus.
Võtab telefoni, helistab Urmas Kruusele ja küsib:
„Urmas, sinu emal on laps ja sinu isal on laps. Ja see laps pole sinu õde ega vend. Kes ta on?“
„See olen mina,“ vastab Urmas.
Andrus tänab ja lõpetab kõne.
„No nägid, vastas õigesti,“ ütleb Andrus Jürile.
„Kas said nüüd aru?“
Jüri tänab ja lubab kindlasti ise ka seda meetodit katsetada.
Järgmisel päeval kutsub ta Mihhail Korbi enda juurde ja palub tal vastata küsimusele.
„Sinu emal on laps ja sinu isal on laps. See laps pole sinu õde ega vend. Ütle mulle, Mihhail, kes ta on?“
Mihhail satub segadusse ja lõpuks ütleb: „Ma mõtlen natuke kodus selle küsimuse üle ja vastan homme.“
Jüri jääb nõusse ja Mihhail lahkub.
Mihhail kutsub kiiresti kokku kõige auväärsemad Keskerakonna liikmed ja need arutavad küsimust mitmeid tunde.
Vastust leidmata helistab Mihhail viimases hädas Martin Repinskile ja küsib temalt sama küsimuse.
„Ehh, see olen ju mina!“ vastab Martin.
Kergendus hinges, jookseb Mihhail Jüri juurde ja hõiskab juba eemalt, et teab vastust.
„See laps on Martin Repinski!“
„Vale,“ vastab Jüri. „See laps on hoopis Urmas Kruuse!“ -
"opex"
Jüri Ratas ja Andrus Ansip saavad restoranis kokku, libistavad õlut ja ajavad juttu.
....
Kõik tore, ainult et Urmas Kruuse puhul ei ole ma sugugi kindel, et ta tegelikus elus oleks suuteline esitatud küsimuse õigesti vastama :). -
Jah, puudu on veel monumentaalteos "Mina, Peaminister".
-
Sel aastal möödus Eurovisioon kuidagi sujuvalt, FBski ei tilkunud eriti midagi ette. Ses osas oli tore kohata 2016. aasta vaheklippi, kus demonstreeritakse hea eurolaulu kui kultuurinähtuse valemit - meeldivalt sügav ja eneseanalüütiline metaklipp Love Love Peace Peace (and a burning fake piano)
-
Vanarahva tarkusetera jaaniöö kohta: magades jaaniööl 7 erineva naisega, näed unes oma lemmik lille.
-
Capital raising Eestis praegu
-
"Marvin"
"opex"
....
Kõik tore, ainult et Urmas Kruuse puhul ei ole ma sugugi kindel, et ta tegelikus elus oleks suuteline esitatud küsimuse õigesti vastama :).
Kaja Kallas vestleb Urmas Kruusega: "Urmas, mul isa ütles, et kui Sa vastad ühele küsimusele, siis oled ministriks sobilik".
Urmas Kruuse: "OK, mis küsimus on?"
Kaja Kallas: "Kuulus maadeuurija kapten Cook osales oma elu jooksul kolmel ümbermaailmareisil. Ühel neist ta suri. Millisel?"
Urmas Kruuse: "Eeee ... tead, kas ma saaksin mõne muu küsimuse, ma ei ole ajaloos eriti tugev". -
Kohati tundub see pilt siinse foorumi teemade juurde ka sobivat.
-
Eestis pandi paika uus idioodistandard.
https://lugejakiri.ee/kihlveo-nimel-endale-katte-tulistanud-kolmest-mehest-saab-eesti-uus-idioodistandard/
Isegi pildi faili nimi on "amoobid.jpg": https://lugejakiri.ee/wp-content/uploads/2021/07/amoobid.jpg -
Ei taha Lugejakirja usaldusväärsust üldsegi küsimuse alla panna (üldiselt on sisuline tõeväärtus sealsetel uudistel vägagi kõrge), aga see on piisavalt aktuaalne uudis, et päris asjale link visata: kihlveo nimel endile kätte tulistanud Reiko ja Marvoo: politseigi ütles, et Tiidu küla on ammu pekkis koht
-
Kahju, et poisid samal ajal peast kinni ei hoidnud.
-
Jõmmid, relvad ja alkohol. Mis saaks küll valesti minna!?
-
Lihtsale inimesele jääb arusaamatuks, miks sellistele tegelastele eraldatakse meedias "eetriaega".
Samas ega ma mõista ka pealkirju stiilis: Rannamaja "X" käis ilusalongis/poes vms. -
No... vastuseks on vast lihtne küsimus: mis on Delfi ja muu erameedia eesmärk, mida käesolev tekst ilmselgelt ka täidab
-
Delfi lugejale meeldib teadmine, et eestimaal leidub mõni veelgi lollim kui tema.
-
Kulla mehed, te elate oma elevandiluust tornis, ega käi "rahva hulgas" -- sellel "lool" puudub MISTAHES uudiseväärtus sest... sest samasuguseid asju juhtub eesti maakohtades IGA JUMALA PÄEV. Every. Fscking. Day!
Noored mehed joovad, tarvitavad muudkui põnevat ja kimavad siis sodi peaga ringi. 15 aastased sünnitajad. Ei mingi eriline haruldus. Tahmas peaga tehakse kõikvõimalikke "võimatuid kangelastegusid". Tavaline maaelu värk. Ekspress nüüd "avastas Ameerika". -
kas linnaelu käib teisiti ? Inimesed on ühesugused igal pool.
-
"stagna"
kas linnaelu käib teisiti ? Inimesed on ühesugused igal pool.
Tunnistan seda tõde, mida sa lausud. Väliselt inimesi meenutavaid... khm... "entiteete" leidub tõesti igal pool. -
Offfi viimane postitus on naelapea pihta. Teismeiga kirjeldab antud juhtumit kõige paremini. Neuroloogide väga kuum uurimismaterjal viimastel aastatel. Aju teeb kõrvalepõikeid inimeseks olemisest. Neid leidub nii maal kui linnas!
#puberty and human brain errors -
Ja Jackassi seeria õhutas seda veel takka. Need olid taoliste tüüpide arust suured kangelased.
-
Üks tuntud muusik väitis kunagi, et jackass oli lasteaed selle kõrval, mida nemad oma sõpradega tegid. Oli ka Haljalast pärit, et nagu maalt või nii. Hetkel on vist lugupeetud linnakodanik. Mõistus on nüüdseks juba pähe tulnud, nahk küll igaveseks rikutud.
-
"Offf"
Kulla mehed, te elate oma elevandiluust tornis, ega käi "rahva hulgas" --
...15 aastased sünnitajad. Ei mingi eriline haruldus.
Alla 16-aastastele emadele toimunud sünde oli 2020. aastal kokku 6 (kuus) 12981-st. Tundub suhteliselt haruldane minu arust. Millest selline arvamus, et see on midagi tavalist? -
"m_k_"
"Offf"
Kulla mehed, te elate oma elevandiluust tornis, ega käi "rahva hulgas" --
...15 aastased sünnitajad. Ei mingi eriline haruldus.
Alla 16-aastastele emadele toimunud sünde oli 2020. aastal kokku 6 (kuus) 12981-st. Tundub suhteliselt haruldane minu arust. Millest selline arvamus, et see on midagi tavalist?
Sõltub kust otsast vaadata. Sünnitajate koguhulgast väike osa. Staažikama ämmaemanda/naistearsti jaoks ei midagi erilist. -
Eestis on hetkel kokku 54 kehtiva kutsetunnistusega ämmaemandat (vali Kutsegrupp=Ämmaemand). Seega keskmiselt saab ämmaemand nii noore sünnitajaga kokku 9 aasta tagant.
-
Siiski. 6 on 2020. aasta number. Näiteks 2000-ndatel oli tavaline alla 16-aastaste emade sündide arv 20 ringis aastas.
-
"SideKick"
EU otsustas, et nali on paremäärmuslik ja asus seda keelama.
Kui keegi selle peale küsib, et "aga aga aga, miks mitte far-left naljad?" - siis vastus on see, et far-left pole kunagi nalja teinud. -
A keegi võiks küsida, et kus selles dokumendis midagi keelama on asutud. Vaatan mina seda dokumenti ja eelkõige sektsiooni "Recommendations for Action" ja no ei leia.
-
"invictus"
A keegi võiks küsida, et kus selles dokumendis midagi keelama on asutud. Vaatan mina seda dokumenti ja eelkõige sektsiooni "Recommendations for Action" ja no ei leia.
Ei tule siia oma lugemisoskusega uhkustama ja faktidega vehkima. Niikuinii tahavad ära keelata, teada värk ju. -
See dokument on oma sisult üpris tüüpiline vasakaktivisti mõttevoog nagu kuskil feministlikus facebookigrupis, kuid paar tähelepanekut on
- autorid tunnistavad et vasturünnakud meemirindel on ebaõnnestunud, ehk EL ametlikus dokumendis on nüüd must valgel kirjas, et vassarid ei oska meemida
- mitte miski seal dokumendis, peale autori enda väljamõeldud väidete stiilis "it is deemed that ...", ei seo omavahel meeme ja muud krõbedamat huumorit ning paremäärmuslikku terrorismi, mis justnagu kogu selle kirjutise mõte pidi olema. -
"Mr. Go"
"invictus"
Ei tule siia oma lugemisoskusega uhkustama ja faktidega vehkima. Niikuinii tahavad ära keelata, teada värk ju.
Olgem ausad, sellisel teemal mingi ametliku dokumendi üllitamise fakt näitab iseenesest juba valitsevat meeleseisundit.
Küllap järgmises iteratsioonis on juba mingid sanktsioonid ka "Recommendations for Action" rubriigis. Milleks kogu see vaev kui midagi konkreetset ei järgne? -
Julgen väita, et vähemalt arenenud maailmas ei ole riiki, kes ei ole üllitanud mingit sarnast dokumenti, kus mõtiskletakse ühiskondlikult ohtlike tendentside üle ja selle üle, kuidas äärmuslike maailmavaadete levikule vastu seista. Aga olgu, kui argumenteerime tasemel, et keegi on halb seetõttu, et mina otsustasin, et küllap ta järgnevalt teeb midagi halba, siis ma ei viitsi.
-
"invictus"
Julgen väita, et vähemalt arenenud maailmas ei ole riiki, kes ei ole üllitanud mingit sarnast dokumenti, kus mõtiskletakse ühiskondlikult ohtlike tendentside üle ja selle üle, kuidas äärmuslike maailmavaadete levikule vastu seista. Aga olgu, kui argumenteerime tasemel, et keegi on halb seetõttu, et mina otsustasin, et küllap ta järgnevalt teeb midagi halba, siis ma ei viitsi.
Minu jaoks on märgiline just selle dokumendi formaat. EC ametlik dokument. Nali kui ühiskondlikult ohtlik tendents. C'mon.
Kui sel teemal oleks avaldatud miski mõttekoja valge paber, mõne europarlamendi saadiku artikkel, vms - täitsa nõus, ikka tehakse. Peabki tegema, meeldib sisu või mitte. Aga antud formaat... tõenäoliselt Hiina KP siseringis toodetakse ka selliseid pabereid. Piinlik. -
"sakuska"
[...]
Nali kui ühiskondlikult ohtlik tendents. C'mon.
[...]
/formaadi kohta ei oska midagi arvata -
Khm, viimane Kaitsepolitsei aastaraamat käsitleb näiteks Boogalood, märkides mh, et "Boogaloo on naljatlev ja pilkav, nagu ka liikumise järgijate komme meeleavaldustel osaleda automaatrelvade ja taktikalise varustusega, mille all kantakse Hawaii särki."
Wikipediast: Memes referring to "the boogaloo", a violent uprising or civil war, developed simultaneously among anti-government and white supremacist online communities in the early 2010s. According to the SPLC, both types of communities regularly used the term to refer to racist violence or a race war
KAPO tegevus vist siis ka piinlik. -
FB-st
-
See ei ole üldsegi naljakas. Raadio Elmarit ei saa peale määrida, ega ka mitte närida. Ja ta ka ei aita, pigem vastupidi. Ükskord bussis, kui pidin seda jõledust juhi heakskiitva vurrusilitamise taustal poolteist tundi kuulama, soovisin vargsi, et mõni heatahtlik kaasreisija mulle halastuslasu läkitaks. Häid inimesi kahjuks ei leidunud.
Elan seda traumaatilist kogemust aastaid hiljemgi perioodiliselt läbi, kui mõnikord öösel läbimärjaks higistatud voodis ootamatult ärkan ja tundub, et orumetsa suitsuse suudluse maik on veel huultel, kõrvus kajamas smilersi frontmani võlts du-duu-tamine. Elmari raadio asemel soovitaks nimekirja lisada rohelise seebi. See on tunduvalt ohutum ja praktilisem, ajas järgiproovitud vahend kõige bakteriaalse ja viirusliku vastu. -
Mis raadiumit siis ässad soovitavad kui elamar higistama ajab?
Sportlikust huvist uurin, et silmaring laiem oleks.