LHV Direct´i hinnakiri
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Vastavalt tänasest kehtivale hinnakirjale tuleb tasuda tehingutasu ühepalju 1000tk a'200 USD ja 1000tk a'2 USD aktsia eest, ehk 1000 krooni tehingu pealt (".. alates 200 aktsiast 1.-EEK/aktsia.."). Kas olen õieti aru saanud?
-
Jah, tehingutasu põhineb aktsiate arvul, mitte hinnal. Nii et mõlemal juhul oleks tehingutasu 999 krooni.
-
Ostes 100000 NASDAQ aktsiat, mis maksavad $0.20 tükist, tuleks tehingusumma $20,000.-
Teenustasu tuleks (ülalmainitud hinnakirja alusel) mainitud tehingu eest tasuda: 100,000.- EEK
Lahe!
:-))))) -
SMILW aktsia ASK hetkel näiteks $0.06
Teenustasud arvutage ise. ;-) -
PeaLik, See on igati normaalne kui tasud tehingu eest mitte rahalise vaartuse eest. On ju ka palju stocke mis maksavad rohkem kui sinu pakutud $0.20 tykist. Kui ei sobi siis ara osta. Ma pole veel kohanud yhtegi borsi vahendavat portaali kes pakuks komisjoni votmist tehingu vaartusest olenevalt. Vaata veits netis ringi ja siis naed palju tavaliselt maksab yks tehing. Standard on umb 20USD per tehing.
-
kbejan
No muidugi ei sobi mulle sadatuhat eeku teenustasudeks maksta tehingu eest, mille summa summa on $6000 (SMILW korral). ;-) Aga, et see normaalne ja börsiportaalide levinud praktika oleks...