Kuidas võita Jackpot?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Iga investeerimiseeskiri sisaldab järgmist nõuannet:
Lase kasumil kasvada, kahjum likvideeri kiiresti...
...elementaarne, ...imelihtne
...reaalses elus soovitus paraku ei realiseeru ja lood kipuvad minema hoopis vastupidi - kahjumid kasvavad ülepea ja kasumid jäävad mikroskoopiliseks.
Kas kellelgi on kogemusi kuidas tunda ära see õige? -
Kas Sa kaupled aktsiate või optsioonidega?
Kui suurte summadega opereerid? (Kui suure osa moodustavad tehingutasud)
Kui suure kaotuse peale Sa positsiooni likvideerid? -
sa minev pead oma steitmendi uuesti üle lugema. siis saad aru, miks kuradi pärast kahjumid kasvavad ülepea ja kasumid jäävad mikroskoopiliseks.
-
praegu naiteks ostes QQQBK'd .2ga v6idab ka jackpoti :p
-
Kaevasin välja ühe vanema jutulõime ja paluks moderaatoritel see ümber tõsta vaba teema alla.
Ma usun, et kaas foorumlastel ei ole selle vastu midagi kui see jutulõim saaks puruse ideede ja kommentaaridega sisustatud.
Lisan ka läbi käinud ideed: CRGN, NUVO, NGEN, BPG, FUEL, HYGS
Huvitav oleks lugeda kuidas läinud/läheb, soovin jõudu ja meelekindlust! -
Parandatud link: CRGN ja veel mõned: DSTI, AGIX
purus
Ole palun hea ja räägi: mis on siht, kaugel stoppe hoiad, eriti huvitaks see viimane idee CRGN.
Ma olen kasutanud su ideid, eriti hästi töötas BPG.
Sinu soovitus tuli kui hind oli 1.05 ja sisenesin 1.20, hind tõusis 1.65-ni, (ei tabanud tippu ja pidin raha lauale jätma) väljusin 1.56 kasum tuli 30%
Tegelikult on ju võimalik teenida küll aga see rohkem loto. -
CRGN on juunikuus 3 uudist (preliminary results) kolme rohu kohta . Hoiaks 3 kuud ja vaataks mis juhtub. Mingit sihti mul ei ole, peale ajapiirangu. Üle kolme kuu ei viitsi hoida v.a siis kui mingi väga super tulemus. Kui hind muutub liiga järsku, siis ka kaua ei hoiaks.
-
CRTX tegi siis eile 60% tõusu. Nii, et üks jackpoti võimalus on mööda lastud, kuna keegi seda foorumis ei soovitanud. Tegelikult ma eelmise nädala neljapäeval just uurisin CRTX kuid ma ei lugenud varasemaid uudiseid. Ja sellepärast tekkis ekslik mulje nagu oleks kaks toodet. Tegelikult ,kui oleks uudiseid lugenud tähelepanelikumalt, siis oleks selgunud, et tooteid on kolm. Oleks olnud võimalik ära arvata, sest cooperation leping, artikkel mötley foolis, ja top analüüsia pani target 3 - selged ostu tunnused. Tehniliselt oli ka väga hea chardiga.
-
Sul oli üks huvitav teooria turu languse/tõusu kohta seoses kräpp aktsiatega: kui kräpp langeb siis turg tõuseb ja kui kräpp hakkab tõusma siis hakkab turg lanhema.
Võin eksida ei mäleta enam ja see teema vist kustutati ära. -
CRGN sulgesin. Võibolla sisenen 2.5 uuesti, kui midagi paremat ei leia. Küsimuse keerukus on õieti ajastamises.
See teooria oli hoopis selline, et blueshippidel lastakse häid uudiseid koguneda ja niikaua ostetakse kräppi. Ja siis kräpiga teenitud rahaga ostetakse blueshippe . Siis jälle kräppi jne uuele ringile. Siis see toobki kaasa selle, et kui turg tõuseb siis kräpp langeb ja kui turg langeb, siis kräpp tõuseb. -
HYGS uudis oli, et fuel cell pannakse ÜHTE bussi mis on berliinis. See on ilmselt katsetus. Mina küll praegu ei ostaks. Aga see uudis tuleb meelde jätta ja lasta neid uudiseid koguneda. Rahaliselt pole see eriti midagi. Kui oleks leping terve seeria busside kohta, siis teine asi. Ma arvan, et see peaks rahunema maha.
-
HYGS oleks mõtekas siis hoopis lühikeseks müüa.
-
To purus
"See teooria oli hoopis selline, et blueshippidel lastakse häid uudiseid koguneda ja niikaua ostetakse kräppi. Ja siis kräpiga teenitud rahaga ostetakse blueshippe . Siis jälle kräppi jne uuele ringile. Siis see toobki kaasa selle, et kui turg tõuseb siis kräpp langeb ja kui turg langeb, siis kräpp tõuseb."
Aitäh purus. Olen siin ise oma pea juba paksuks mõelnud, et aru saada miks turg tõuseb ja langeb. Nii nagu ikka, kõik geniaalne on lihtne. -
AVNR mis hiljuti tõusis oli selline jama, et kaks kuud tagasi Yahoo otsingumootor seda ei kuvanud. Kätte oleks saanud ainult Industry Brauseri abil. Ma arvan, et mingi halva uudise ja languse peale , võeti see aktsia yahoo otsingumootorist maha, et keegi seda ei märkaks. See on vandenõu. Järelikult tuleb otsida neid aktsiaid mis on otsingumootoritest välja võetud samuti.
-
Aveniri olen mina vähemalt viimased pool aastat leidnud http://finance.yahoo.com/q?s=avnr
Võibolla on see vandenõu hoopis Puruse vastu, tema Yahood on tviigitud, et mitte näidata talle aktsiaid, millel "läheb hästi"? -
Purus tembutab jälle... Mis nimekirjadest ja sinna kuulumisest või väljajätmisest sa kogu aeg räägid? Kuda sul vahepeal investeerimine on läinud? Mitmekordseks portfell vahepeal kasvanud on?
-
PPHM ei ole minuarust praeguses seisus katalüsaatorit mis seda edasi tõstaks . peab nats ootama
need head uudised on liiga pikatoimelised -
mul investeering kasvab iga päev põllul .. paar aastat tagasi istutasin 4 hektarit meristeem maarjakaski... , paarsada tuhat kulutasin ära , aga siin rongid sõidavad eest ära koguaeg
-
HYGS tegi vahepeal 0.9 pealt 1.3
BCON on 0.9. Kuna tuulegeneraatoreid lülitatakse rohkem vooluvõrku ja see tekitab sageduse kõikumisi. BCON on seadmed sageduse kõikumise vastu. Kas võimalik tõus tulemas? -
-
GNBT ma vaatasin juba kaks kuud tagasi , kui langes ja ma ei võtnud seda endale nimekirja, kuna seda polnud LHV nimekirjas. Nüüd on see nimekirja pandud aga ma nüüd küsin, miks ei pandud seda nimekirja ennem? Juba kaks päeva tõusnud. Selliseid asju ostetakse ainult horisontaalasendis. Nüüd on selline case, et tuleb hakata neid nimekirja panema siis kui langus läheb horisontaalseks ja voluum alaneb, mitte nüüd. Hinnasihi suhtes ei oska kommenteerida, aga kirvereegel on, et 0.9 st kuni 1.3 vahemikus teevad hüppe nimekirjast välja kukkumise hirmus mõned aktsaid, mis on atraktiivsed tulevikus, kuid veel cashi ei too sisse.
-
HYGS tõusu takistab HHO gaasi leiutamine, arvatavasti
-
Äki tuleks transpordi sektori saasta osta, kuna varsti autod võivad hakata ökonoomsemalt liikuma ja mõned lausa veega bensiini asemel. need tehnoloogiad mis kindlad toimivad börsile nagunii ei tule, on võimalik teenida ainult kadusel viisil , st investeerides nendesse tööstustesse mis kaudselt puudutab uusi leiutisi
-
http://pesn.com/2007/05/17/9500471_Hydrogen_via_Aluminum_Gallium/
HYGS ja HOKU -
purus Re: Kuidas võita Jackpot? 14/06/07 12:06
HYGS tegi vahepeal 0.9 pealt 1.3
BCON on 0.9. Kuna tuulegeneraatoreid lülitatakse rohkem vooluvõrku ja see tekitab sageduse kõikumisi. BCON on seadmed sageduse kõikumise vastu. Kas võimalik tõus tulemas?
---------------
Noh, näete ise, BCON on juba 2.3 dollari peal ja lõppu pole näha
-
BCON on täielik Jackpot!
Kui mul oleks korter varem müüdud, oleks raha eest kindlalt ostnud. -
no korteri peale oleks ju saanud laenu v6tta.ning siis omakorda v6imendusega BCON-i calle osta.ma ei saa aru mees miks sa oma v6imalused maha magad.mina sinu asemel oleks juba ammu rikas sell.
-
lõpp on kahtlaselt 1,8 lähedal :P
-
ai purus, sind tuleb kuulda võtta ikka. Kui ütled: "Lõppu pole näha" tähendab see, et "seal ta lõppeski".
-
SBEI-ga oleks täna see jackpot ära küll tulnud......julge hundi rind on rasvane :)
-
SBEi-lt võib veel jackpoti oodata...
-
SBEI kukub 5,4-5,5ni siis teeb järsku sööstu ülesse.
-
dol, nagu aru saan, on Sinu oletus eilse päeva põhjal? 5,4-5,5 tuli tõsisem käive taha...
-
jyriado
Oled tõele lähedal.
Tänane minu lemmik on FMDA läksin lühikeseks 1.08 pealt. Lootus on 0.8 -0.9 pealt sulgeda.
Loodetavasti ei toimu see mis eile SBEI ga. -
FMDA oli kunagi 10 senti. Tegid spliti ära aga midagi pole muutunud, langeb endistiviisi. FMDA pole kunagi olnud üle 5 dollari. See chart valetab täiega. Mingi 5o miljonit on investorite raha ära varastanud. Millal sealt mingi müüdav toode või teenus tuleb?
-
Ei no tere õhtust. FMDA pole kunagi üle dollari olnud ja nüüd vaatan, et täna tõusnud 60 sendi pealt 1 dollari peale.
Kui see trepiaste püsima jääb kauemaks, siis tuleks natuke osta. Yahoos karjuvad, et see stock oli 10 dollarit eelmine aasta, valetavad nii et suu suitseb -
CNR täna ja aasta tagasi ! Kas ajalugu kordub?