Kuidas üle kanda
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Vot üks asi on raskelt puudu ja ma ei leia, kust seda LHV portaalis teha saab. Mul oleks vaja arvete vahel raha liigutada -hetkel näiteks virtuaalportfelli EEK-d investeerimiskontole lükata. Oskab keegi soovitada?
-
Jah oleks hea küll kui see asi ära lahendataks, et kirjutad 100milj. EEK-i virtuaalportfelli ja siis kannaks selle reaalportfelli üle ja siis edasi juba oma panga kontole jne. ;)
-
Saaks vähemalt virtuaalportfellis teenitud kasumigi rahana kätte.
-
jah, ja kahjum v6etaks reaalportfellist maha :)
-
Kuidas saab väärtpaberid Hansast LHV-sse üle kanda ja millised kulud sellega kaasnevad?
-
taxist
sa pead olema lhv klient alguseks, pärast seda teed makseta ülekanne hanzast lhv-sse. lhv registreerib sinu ülekanne ja kõik on tip-top ). kõik see toimub kiirem kui 24 h. kõik vajalik info on lhv lehel.
2005 aastal balti aktsiate üle kandmine makstis - leedu, läti 300 eek, eesti 75 eek -
Alternatiivvariant.
Rahaliselt võib (aga ei pea - sõltub konkreetsest kaasusest) optimaalsemaks osutuda lihtsalt LHV's uus konto avada ja kõik uued positsioonid seal võtta. Hansas olevad positsioonid võivad jääda seniks kuni nad loomulikku rada mööda sulguvad. Ja pärast seda raha yle kanda. -
aga kas seb-is olevaid usa aktsiaid saab ka lhv-sse üle kanda ja mis see maksab
-
To.aikikor
Üldjuhul saab ka USA aktsiad üle kanda, vastavalt SEB ja LHV makseta väärtpaberikannete hinnakirjale. -
Mul on Swedbankis Swedbank Fondifond 100 osakud. Tahan need üle kanda LHV kontole. Tean et peab tegema "makseta väärtpaberi kande" ja LHV poole pealt on kõik selge, kuid mismoodi käib kande kinnitamine Swedbanki poolt - internetipangas? Millised teenustasud kaasnevad ülekandega ja kas tõesti LHV igakuist fondi haldustasu ei võta (nagu Swedbank seda teeb!)?