Aktsiamäng 2003: Aktsiamängu auhindade kätteandmine 25. okt Rahakompassil
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Aktsiamängu auhindade kätteandmine toimub RAHAKOMPASSI raames 25. oktoobril LHV boksis algusega kell 15.00 Reval Hotell Olümpia konverentsikeskuses.
1. koht - Kaupleja arvuti IBM
2. koht - Canoni digikaamera
3. koht - Investeerimisajakirju 5000 krooni ulatuses
4-30. koht - LHV Pro teenust tasuta üheks kuuks.
Lisaks sellele premeerime ka nädala võitjaid.
LHV -
Mul hakkab huvi tekkima selle arvuti vastu. Et mis parameetrid täpsemalt on? Mine tea, äkki võidame. Tänane päev on küll minu kasuks minemas.
-
Tõnuonu, mul on homme hommikuks sulle varuks väike üllatus :D
-
rene2: mine puu taha! Arvuti on minu! ;(
-
tonuonu, kui sa rene2 väikese üllatuse osaliseks saad, tuleb vägisi nutumaik suhu:)
-
Öelge mulle ka, mis aktsia homme tõuseb? ;)
Digikaamera tahaks vähemalt saada... -
dont worry, ma olen LHV töötaja ja auhindadele ei kandideeri, ainult au ja kuulsusele :)
-
Aga mis arvuti siis ikkagi on? Miski IBM XT ja 13"-sed vanad monitorid?
-
2ghz, 128ram, 2xflat (15" või 17").
-
15 ning 17 tolli hinnavahe on suurusjärgus 2x.
-
vaatasin täpsemalt järele, 15"
IBM L150 -
krt, scox kah kukub (kui Sul see endiselt portus), mul peaks portu homme hommikul ca 105-107keek olema.
-
On ja lühike kogu raha eest. Ja esimese positsiooni mees on pikk ALDN-s, mis kukub.
Muidugi SCOX on õudselt riskantne aktsia, mine tea mis vingerpussi enne õhtut sisse viskab. Aga ma likvideerin positsiooni ära ning peaks suht kindlalt esikolmikus sees olema kui üllatusi ei tule. Samas tabeli allotsas on igasugu riskiportfelle, mis võivad kümnekaupa raketina taevasse tõusta, nii et mine tea.... -
POZN
-
Sa müüsid lühikeseks? Aiaiai... :( ma polegi siis esimene. Palju portfelli hinnaks saad?
-
105-107keek
-
SCOX praegu kukub veelgi. Läheb rebimiseks...
-
noh, mul tuleb teine portfell kah 100keek kanti...... ENDP abil.
-
103,093.93 pluss 5000, mis hommikuti tuleb siinpool.
-
Tänane tabel on ilus. Kui mind poleks, oleks kõik kolm esimest kohta ühe ja sama mehe käes.
-
:)
-
Natuke kahju, et ma täna SCOX peale lühikest ei oma. Aga polnud mõtet enam riskida. Kui asi oluliselt rohkem kukub, on mul teine portfell tõusuteel.
-
ma betin täna kolmanda ja neljanda koha portfelliga millegile...
-
Kui ma pole top 2-s mängu lõppedes ja nii see hetkel näib,you can just mail the books :)
-
Mis positsioonid sul on? Ma võtsin miski 7 eri aktsiat eri suundades, et riski vähem oleks kuid teenida saaks.
-
Berkman, mina ei saa auhindu, niiet hetkel oled sa teine ;)
ma bettisin täna AV ja AMZN. -
short on wjci:)
-
kogu raha eest.
-
Lõpp tuleb veel huvitav. Tagapool olijad on kindlasti veel suuremaid riske võtnud ja sealt võib üllatusi tulla. Kolm täispäeva - me ei pruugi keegi ette jääda :)
-
Minu täna täitmisele minevad ostud
lühike NOK 20
lühike RHAT 100
CEE 50
EPP 20
GCH 50
EMF 100
SCOX 100
Üritan riski hajutades miskit väikest teenistust tabada. -
Hmm, ikkagi järgi tulevad.
-
juba ongi väike üllatus, Kallin on 230 kohat ülespoole hüpanud :)
-
Minu ettepanek tulevase mängu reeglite jaoks oleks selline, et hakataks kuidagimoodi väärtustama stabiilset teenimist, mitte ühekordset megariskiga tehingut. Vähemalt pensionikindlustuse puhul pole praegu toimuv eriti reaalne. Aga kui vaatame, kes iga päev ilusti paari tonniga plussis on, siis nemad on tegelikud favoriidid. Berkman väärib ka mingit lohutusauhinda.
-
Tõnu, ma ise näeksin ka hea meelega, et stabiilse teenimisega keegi võidaks ja eks järgmiseks mänguks mõtleme midagi välja.
Kuid ka selles mängus kõigil võrdsed tingimused. -
Lohutusauhind on muidugi kena mõte Tõnu, kuid mäng ei ole veel läbi:) Mulle tundub,et täna võib tulla päris hea päev.
-
Siis saab see lohutusauhind hoopis mulle ehk ;)
-
Kuidas konkurentidel läheb? Berkmanil on käsi kullas ma vaatan. Minul on praeguseks +500 EEK teenitud. Nokia ja RedHati kukkumine ning SCOX tõus on selle mootoriks. Väikesed kahjud CEE pealt.
-
AMZN tundub tubli praegu, kuid võiks rohkem kukkuda...
AV ei taha minna õiges suunas :( -
Ei mehed, nii see asi ei lähe. Teeme nüüd nii et kõik hoiavad oma käsi ilusti laua peal ja ma võtan ilusti digikaamera ja lahkun. Ning alles siis tegutsete edasi. Röövite mu puupaljaks..
-
Asi läheb karmiks. WJCI tõuseb kuigi on allpool eilset joont kõvasti veel. Berkman peaks olema seega umbes 1..5 koha kandis. Ilves va kuri loom võtab õhtuks kõik kolm esikohta omale ja mina oma 1000 EEK teenistusega olen Berkmaniga koos. Tagant muidugi keegi veel üllatab oma ettelennuga ja ongi pidu läbi.
Nüüd on minu kord öelda "mail the book please" -
kurat, mitu korda ma kordama pean, et mina auhindadele ei kandideeri...isegi, kui ma saan esikolmikusse, siis ei saa ma midagi....
Rene Ilves aka Rene2, kui keegi veel aru ei saanud.
Homme peaks mul kaks portfelli 117keek kandis olema, praeguses liiderportfellis pole midagi.
reedel peaks hansale bettima :) -
Ma saan aru küll, et auhindu ei saa. Muidu poleks mul üldse siin enam midagi teha.
Minul on 113K portfell ning Berkman tuleb ka kannule ja läheb ehk möödagi. Mõni satelliit veel tabeli lõpust ja ma olen väljas. -
Huvitav oleks teada, milline mängijatest on olnud kõige stabiilsem.St., et kes on kõige vähem kõikunud kohtade arvestuses. Sellest saaks päris huvitava tabeli
-
noh, 30 esimest savad LHV Pro kuuks ajaks tasuta :P
-
LHV Pro ei sünni patta panna ;)
-
aga sinu jaoks Tõnuonu, paneme võiduarvutile Linuxi peale :P
iroonia missugune :D -
Ma just mõtlesin teha ettepaneku võidufond järgnevalt jagada:
1. koht - arvuti kast
2. koht - digikaamera
3. koht - üks LCD
4. koht - teine LCD
Aga tänane seis siinpool suht kesine. Viimase hetke SCO kukkumine jms asjad nullisid mu kasumi nin enam-vähem täpselt 13k on mul. Mitmes ma olen? Kas keegi keeraks seda edetabeli genereerija süütevõtit palun? Kas LHV kavatsem oma kundesid ka reede õhtul samamoodi praadida ja hommikut oodata lasta? -
Paistab,et tuleb homme suurem risk võtta kui tahaks.
-
Mis seis siis jäi? Dollari kurss on vist muutunud, sest minu seis muutus 112,356.73-ks kuigi täna mingi 300 EEK kasumit sain.
-
109,149.49