Tallinn põleb - PEATAGE EDGAR! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tallinn põleb - PEATAGE EDGAR!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Panga tegemine oleks suht kaval liigutus jälle, riik ju garanteerib hoiused.
  • SideKick
    winger
    Eesti ikka peab olema viie rikkama riigi hulgas, kui maksuraha laekub sellises ulatuses, mis lubaks siukseid vallatusi teha. Ma algul naersin. Naeran praegugi. Ma kardan, et ma ei saa seda eales pidama.


    2015 märtsis sa enam ei naera.


    Juba täna ei ole enam absoluutselt naljakas. Ikka rõvedalt (omamoodi loomulikult geniaalne) küüniline lüke edgari poolt ja raisk see töötab. Üha tõenäolisem on, et see mees teeb järgmise valitsuse.
  • SK, teie probleem ongi selles, et te ei karda kedagi, te loete ennast ilmeksimatuks ning te loete ennast tõesti parimaks lahenduseks. See ON viga, sest te ei suuda isereguleeruda oma tõekriteeriumite mullis. Teie parimus seisneb selles, et teised on hullemad või nende reiting ei tõuse konkurentsivõimeliseks. Ja kui tõuseb, siis te hakkate tasalülitama.

    Get your shit together ja tunnistage, et te feilate.
  • winger
    SK, teie probleem ongi selles, et te ei karda kedagi, te loete ennast ilmeksimatuks ning te loete ennast tõesti parimaks lahenduseks. See ON viga, sest te ei suuda isereguleeruda oma tõekriteeriumite mullis. Teie parimus seisneb selles, et teised on hullemad või nende reiting ei tõuse konkurentsivõimeliseks. Ja kui tõuseb, siis te hakkate tasalülitama.

    Get your shit together ja tunnistage, et te feilate.


    Ma ei hakka seda teemat avalikus foorumis arutama, sest tõenäoliselt korjab keegi siit valikulisi lauseid ja teeb nendega midagi mida ei ole vaja teha. Aga kui sa tahad minu seisukohta ja olukorra analüüsi, siis lisa mind Skypes.
  • Rinja
    Panga tegemine oleks suht kaval liigutus jälle, riik ju garanteerib hoiused.


    Ühistupangal ei garanteeri.

    Päris-pangal võib jälle tekkida raskusi ja arusaamatusi finantsinspektsiooniga.
  • SK, sa oled mu seisukohti näinud ja sa võid aimata, milleni see viimati viis. Mõned nädalad tagasi. Siis ma küll vestlesin teise veendunud REFiga, aga ka sellest piisas, et võllanaljast muutus asi nugade peal ka "omade seas".

    Olen enda jaoks teema lõpetanud.
  • mx77
    Oh jummal, Savka on ikka täitsa lolliks keeranud.
    Eriti ma kipun oma ettevõtte kontot sellisesse panka viima, kelle üheks sihtrühmaks on kiirlaenukontorite kliendid :D


    Nagu viimasel ajal ära keeranud? Ei, ei ole, see oli juba ammu. See on vähemalt sellest ajast, kui ta kangiga võiladude uksi lahti murdis ja kaupade hindu kunstlikult all hoidis. Talongisüsteem jne... Ta on omast arust "majanduspoliitik", nohh, kirjutas isegi raamatu "majanduspoliitika". Isegi "majandusminister" oli vahepeal. Praegu ta loob oma väikest sotsialistlikku nõukogude diktaatoririiki Tallinnasse, sinna kulub üks sotsialistlik munitsipaalpank ära, nagu ka kõik muud "munitsipaal-" asutused.
  • Väga meeldiv oli, et etv uudistesse see savika lollus ei jõudnud. Ei tea mis tunne tema muude jüngritel on, neil kel mõistus peas aga vaja kaasa noogutada, et amet säiliks (Ratas ja ehk veel mõni)?
  • Noo aga rahapesuks kõlbab ieaalselt ju selline pank :)
  • Ja praeguseks vist on nagu juba ka väljaütlemiste taustal selge, et Savikaz nagu müüks tuimalt Eesti maha kui selleks väikenegi võimalus avaneks. Loodan, et tulevastel valmistel siis ka Eestlasest keskerakonna valijatel mingisugunegi südametunnistus tärkab.
  • Delfi: "Venemaa ei suuda mõista, miks G7 riigid tippkohtumise ettevalmistused peatasid (20)"
    Artikli kommentaar:
    "Mart Ummelas 03.03.2014 17:40
    Ka mina ei suuda! Milles asi? Miks me ei tunnusta Vm õigust kaitsta Krimmi inimesi"
  • Või Vladi...m... äkki? Või Vene..maa...?
  • Kuulge, selline pank oleks mitmekordselt kasulik. Ametikohad, härrased, AMETIKOHAD. Ja mitte tavalised vaid kõrgelttasustatud ametikohad. Kõik need saab Savikas täita Oma Inimestega. Edutab nooremaid partei hierarhiast ülespoole ja paneb ametikohtadele. Ja nad kõik on Isakesele absoluutselt kuulekad.
    Täielikult nõukogude süsteemile omane "ametikohtadega kauplemine mõjuvõimu nimel".
    Nii töötabki VÕIMU tehnoloogia.
    See pank oleks Savika jaoks ju lausa KOMPU -- ühtepidi "ametkohad "ustavatele"", teispidi -- laenud "sõbralikele ettevõtjatele". Kolmandalt poolt "hoolitsus lihtsa inimese eest". Savika poolt vaadates -- igast otsast win-win situatsioon.
  • On tal vähegi mõistlike kuid kuulekaid inimesi üldse kusagilt võtta? Klounikari on isegi õhukeselt määritud igasuguste idiootlike projektide peale. Pimedas vihas vanur äkki ikka niipalju taipab, et neid asju pärsi ülejala ka teha pole mõtet.
    OK, Vitsur oleks tal olemas aga ülejäänud? Sõõrumaa jms. annetavad oma alluvad panka juhtima? Litsents antakse üldse?
    Teeb IsePankuri moodi asja nimega LinnaKukkur?
  • Kas need swizzbankerid pole mitte töötuks jäänud :D
  • Edgarile on nüüdseks vastu hakanud suurem osa erakonna ladvikust. Puusalt pakkudes tundub, et viimaste sündmuste taustal on erakonna allesjäänud eestikeelse - ja meelse osa südametunnistuse valuläve piir ületatud. Loodame, et süütenöör põleb seekord lõpuni.
  • See "südametunnistuse valuläve piir" oleks pidanud tekkima juba 11.detsembril 2004, kui Keskerakond läks sõlmima poliitilist koostöölepet Putini parteiga. Tuletagem meelde, et tegemist oli Ukraina Oranži Revolutsiooni kõrgajaga, kus Ukraina Ülemkohus oli just mõned päevad tagasi tühistanud ulatuslike valimispettuste tõttu presidendivalimiste tulemused, Maidanile oli kogunenud sadu tuhandeid meeleavaldajaid ning Keskerakonna sellist sammu sai käsitleda vaid kui toetusavaldust Putinile.

    Paraku meenub vaid üks inimene, kes selle peale selja sirgu lõi ja Keskerakonnast lahkus.
  • Opositsioon, taguge nüüd ja ärgitage Eesti julgeoleku vaatevinklist viha edgari vastu. Ega muu siin ei aita. Nett läbi kammida ja eestikeelsesse meediasse kopeerida kõik venekeelsed artiklid, kus edgarit on tsiteeritud. Juurde kommentaar, kuidas edgar on vastuvoolu ujumas võrreldes valge maailmaga ja ei tea, mis ta seal Sotšhis ikka Jakuniniga rääkis jne?

    Etsi poliitilised konkurendid on liiga pehmed etsi vastu, samal ajal kui vaja oleks pidevat survestamist, nii et muuga aega ei oleks tegeleda, kui kommenteerimise ja tõrjumisega. Ansipi ütlus, et tema etsi ei usalda, on küll kaalukas, aga seda on vähe.
  • Üldiselt Edgari tampimine antud teemal on suht mõttetu, eestlaste toetus on tal marginaalne ja venelaste toetust see kõik ainult tugevdab.
  • puhkjapojad1
    Opositsioon, taguge nüüd ja ärgitage Eesti julgeoleku vaatevinklist viha edgari vastu. Ega muu siin ei aita. Nett läbi kammida ja eestikeelsesse meediasse kopeerida kõik venekeelsed artiklid, kus edgarit on tsiteeritud. Juurde kommentaar, kuidas edgar on vastuvoolu ujumas võrreldes valge maailmaga ja ei tea, mis ta seal Sotšhis ikka Jakuniniga rääkis jne?

    Etsi poliitilised konkurendid on liiga pehmed etsi vastu, samal ajal kui vaja oleks pidevat survestamist, nii et muuga aega ei oleks tegeleda, kui kommenteerimise ja tõrjumisega. Ansipi ütlus, et tema etsi ei usalda, on küll kaalukas, aga seda on vähe.


    Valituks osutusid erakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar, aseesimehed Kadri Simson ja Enn Eesmaa, riigikogu liikmed Jüri Ratas, Mihhail Stalnuhhin, Aadu Must, Priit Toobal, Aivar Riisalu, Mailis Reps, Ester Tuiksoo ja Yana Toom ning hiljuti parteisse astunud politoloog Kerstin-Oudekki Loone, teatas Keskerakonna pressiesindaja.

    Esmajärjekorras peaks meedia kõigi KE Europarlamendi kandidaatide käest konkreetse vastuse välja pinnima Ukraina küsimuses. Hetkel siis vist Ratas ja Reps on Etsiga erineval seisukohal, loodetavasti ka Simson ja Must?
  • PeaLiK
    See "südametunnistuse valuläve piir" oleks pidanud tekkima juba 11.detsembril 2004, kui Keskerakond läks sõlmima poliitilist koostöölepet Putini parteiga. Tuletagem meelde, et tegemist oli Ukraina Oranži Revolutsiooni kõrgajaga, kus Ukraina Ülemkohus oli just mõned päevad tagasi tühistanud ulatuslike valimispettuste tõttu presidendivalimiste tulemused, Maidanile oli kogunenud sadu tuhandeid meeleavaldajaid ning Keskerakonna sellist sammu sai käsitleda vaid kui toetusavaldust Putinile.

    Paraku meenub vaid üks inimene, kes selle peale selja sirgu lõi ja Keskerakonnast lahkus.


    Tänases kontekstis irooniline on ka viidatud artiklist see lõik:

    Keskfraktsiooni esimees Vilja Savisaar nimetas jutte käärimisest erakonnas kellegi väljamõeldiseks ning süüdistas nende levitamises kadedaid konkurente, kel ei õnnestunud Venemaa liiderparteiga lepinguni jõuda.
  • Ja mis kuradi pärast oli Reffidel vaja see Vilja enda rüppe võtta? Ei too ta väljaspool KE-da endaga valijaid kaasa.
  • Keskerakonna sõpruspartei Ühtne Venemaa on olnud pea kõigi Eesti iseseisvust või julgeolekut ohustavate seaduste algataja ja põhiline läbi suruja Venemaa Riigiduumas. See pole kunagi takistanud Keskerakonna juhtfiguuridel (ja ma ei pea silmas vaid Savisaart) Ühtse Venemaa kongressidel osalemast ega selle juhtidega ka eraviisiliselt kohtumast.

    Keskerakondlasi pole kunagi häirinud Ühtse Venemaa ja selle juhtpoliitikute poolt Eestis kureeritav "kaasmaalastepoliitika"; sõjalise doktriini seadusmuudatused, kus "korrigeeritakse tuumarelvade kasutamise tingimusi agressiooni tagasilöömiseks mitte ainult suuremastaabiliste, vaid ka regionaalsete ja isegi lokaalsete sõdade korral"; "ennetavate rünnakute kasutamise lubamine välisriikides kaasmaalaste kaitseks"; Venemaa okupatsioon Gruusias; sõjakontingendi mitmekordistamine Eesti välispiiridel; ega tundub, et üldse mitte miski.

    Ka pole keskerakondlased näidanud üles mingit vastuseisu avalikult eestivaenulike Yana Toomi ja Mihhail Kõlvarti tegevusele, kellest viimane on nüüd asunud Eestis juba Venemaa ajaloovõltsingutel ja propagandamaterjalidel tuginevale õppele rajatud haridussüsteemi looma.

    Minu arust on kõike seda arvestades hilja rääkida praegusel hetkel Keskerakonda kuuluvate isikute puhul mingist südametunnistusest. Nendel isikutel on olnud aastaid kui mitte aastakümneid võimalust väljendada oma vastuseisu Eesti omariikluse õõnestamisele, aga nad pole seda võimalust kasutanud.

    Seega tuleb kõiki isikuid, kes hetkel KE-sse kuuluvad, käsitleda vaenuliku välisriigi heaks töötavate diversantide ja potentsiaalsete riigireeturitena. Keskerakondlastesse tuleb suhtuda kui ühiskondlikesse paariatesse, kellega ei toimu suhtlemist mitte ühelgi tasandil. Ja seda käitumisjuhist võiksime järgida mitte ainult organisatsioonide tasandil, vaid me kõik ka eraisikutena! Ainult nii on võimalik sellest viiendast kolonnist vabaneda, kui KE--se kuuluvad isikud tasalülitakse kõigist ühiskondlikest toimemehhanismidest, keeldutakse neile teenuste ja töövõimaluste pakkumisest ning soovitatavalt sunnitakse nad lõpptulemusena Eestist lahkuma.
  • Njah, ega ei oska muud öelda kui et 100% Pealikuga nõus.
  • Kas keegi teab, kas edgar värvib oma juukseid ise või laseb neid kuskil salongis toonida? See oleks päris naljakas pilt, ets istub hõbepaberist tuutud peas ja mõtleb tarku mõtteid.
  • Pealik see oleks poliitiline tagakiusamine kahjuks, ütleme niimodi et asju tuleb vaadata indiviidie tasandil mitte selle tasandil et tuleks diskrimineerida kõiki kelle maailmavade on huiamine ja sooja töökohapeale nillimine.
  • Offf, kasuta palju tahad.

    Tin, jah, ma mõtlesin isegi enne kirjutamist päris pikalt, et seda annab käsitleda üleskutsena poliitiliseks tagakiusamiseks ja diskrimineerimiseks ... aga kuivõrd tegemist on ikkagi Eesti põhiseadusliku korra vastase tegevuse vaikiva heakskiitmisega, siis mul on ausaltöeldes suva, kuidas seda nimetatakse. See, kui inimesel on Ühtse Venemaa koostööpartneriks olemisel mingid isiklikud majanduslikud motiivid, ei ole minu silmis vabandus.
  • Praegu käib täpselt vastupidine tagakiusamine. Kogu selle kremlimeelsete kesikute pundi eesmärk on mürgitada Eesti elu nii palju kui võimalik, muuta eestlaste elu Eestimaal väljakannatamatuks. Kujutage elu ette ilma kesikuteta, ning te mõistate kui palju te igapäevaset tänu nende tegevusele kannatate.
  • Ma mäletan, et üle-eelmisel keskerakonna kongressil oli lausa "jediinaja rossija" kupjad kohal, kes hoolikalt jälgisid, et keskerakonna kongress ikka "õiged" otsused vastu võtaks. Ühtlasi nad edastasid (puutini?) tervituse keskerakonnale, mis loeti saalile ette. Eelmisel keskerakonna kongressil kubjaste rolli meedia eraldi välja ei toonud.
  • PeaLiK
    Seega tuleb kõiki isikuid, kes hetkel KE-sse kuuluvad, käsitleda vaenuliku välisriigi heaks töötavate diversantide ja potentsiaalsete riigireeturitena. Keskerakondlastesse tuleb suhtuda kui ühiskondlikesse paariatesse, kellega ei toimu suhtlemist mitte ühelgi tasandil. Ja seda käitumisjuhist võiksime järgida mitte ainult organisatsioonide tasandil, vaid me kõik ka eraisikutena!

    Sm. Jüri Ratase tegelik roll üle-eelmistel keskerakonna juhi valimistel on siiamaani eesti avalikkuse poolt läbi analüüsimata, kui ta savisare vastu "kandideeris". Väga osavalt üles seatud lõksu langes terve hulk keskerakondlasi, kes jõhkralt reedeti, kuna nad usaldasid seda seltsimeest.
  • Pealiku jutt on muidugi 100% õige, aga paraku jääb lihtsalt sooja õhu väljaajamiseks. Midagi reaalselt ju keegi teha ei viitsi.
  • peeter82
    Pealiku jutt on muidugi 100% õige, aga paraku jääb lihtsalt sooja õhu väljaajamiseks. Midagi reaalselt ju keegi teha ei viitsi.


    A see-eest võimaldab see arvuti taga istudes ja näppudel vilkalt käia lastes takka kiita nii palju kui süda igatseb! Ja õpetada muidugi ka...
  • Minul on mõned konkreetsed ja seejuures mitte eriti kulukad ega vaevanõudvad võimalused Keskerakonda kuuluvate isikute elujärge mõjutada või vähemalt varbale astuda. Küllap leidub teistelgi.

    PS. Seoses sellega - kas kuskilt oleks võimalik saada Keskerakonna liikmete nimekirja? Valimisnimekirjad on muidugi üks väärt allikas, aga suurt osa rottidest sealt kontrollida ei saa.
  • Mihhail Lotman: Keskerakonna reality show

    Ma arvan, et on ammu aeg lõpetada sellise erakonnaga igasugune koostöö. Ma ei saa oma arvamust peale suruda teistele erakondadele, kuid tahan pöörduda IRLi juhtkonna poole üleskutsega lõpetada igasugune koostöö Keskerakonnaga kõikidel tasanditel vähemalt seniks, kuni nad ei katkesta oma koostöölepingut Jedinaja Rossijaga, hakates oma tegevuses juhinduma Eestimaa, aga mitte võõrriigi huvidest.


    Näib, et mul on mõttekaaslasi. :)
  • Juba küsitakse, et miks lastakse Riisalul Kaitseliidus jätkuvalt olla.
  • arvon
    Eks tundub nii, et Trooja Ninasarvik hakkab tegema lõplikku ponnistust, järgneva paari aasta jooksul ta peab kas midagi suutma teha või ta saadetakse erru, kas siis vaikselt või aplombiga. Ta enda tervis ja iga ilmselt sealmaal, lisaks on juba 8 - 10 aastat pika vinnaga eestlasi käima tõmmatud ja pingeid kruvitud, äkki ka vastuluurel midagi varsti susisemas - kaua aega enam pole. See, kuidas viimase aastaga on justkui uus ja veelgi räigem käik sisse raiutud, võitluspositsioonid võetud ja taandumise asemel näkku sülitatud - tundub, et viimane ja otsustav lahing on saabumas. ...


    Vaadates viimast nädalat, siis üllatavalt kiiresti tees saab kinnitust. Mitte et Seppik peaks olema tõe allikaks, aga siiski :

    ... varem me suhtlesime ikkagi niisuguste poliitraskekahuritega nagu Boriss Grõzlov ja Konstantin Kossatšov, kellest praegu on Grõzlov pildilt kadunud, aga Kossatšov on selgelt tegelemas kaasmaalaste poliitikaga välisministeeriumis. Praegu neid suhteid enam ei ole. Mul on tõesti väga raske öelda, miks seda ei tehta.....
    http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/seppik-savisaar-on-asunud-toetama-uha-rohkem-radikaliseeruvaid-kolvartit-stalnuhhinit-ja-yana-toomi.d?id=68196183

    Tundub, et Savika jaoks ei eksisteeri enam isegi ilmselt viimset varianti, kas käsi kullas või p..e mullas. Vana tundub ennast nii kompromiteerinud olevat, et tänasest on temast saanud kõigest piksevarras ja teeb eeltööd järgmisele, kes on tema asemele määratud. Kõlvart ?
  • No kuidas nüüd ütelda, selle erakonnaga on nii, et ega savisaare asemele ikka seal küll kedagi panna ju ei ole, läheb kohe kismaks ja maade jagamiseks.
  • Tin
    No kuidas nüüd ütelda, selle erakonnaga on nii, et ega savisaare asemele ikka seal küll kedagi panna ju ei ole, läheb kohe kismaks ja maade jagamiseks.

    Uhh, mitmendat korda peab üle kordama, et keskerakond pole erakond (partei), see on usulahk. Ja "guru" savisar on selle kogu kupatuse ainus omanik ja käsutaja. Kuidas lõpetavad oma eksisteerimise mõned usulahud, võib lugeda näiteks siit: Voldemar Kolga: "Massienesetapp Californias" (1997).
  • Kui juba Koit Toome nii arvab: http://tallinncity.postimees.ee/2722976/koit-toome-kiidab-linnapanka-muidu-laheb-raha-eestist-valja

    Ühel üritusel Tanel Padariga arutasime, et mis asjaga on tegu? Leidsime, et Leplandist saaks veel asja aga toome on nagu internet- sitta täis. Tore oleks toomele esitada mõned elementaarsed küsimused panganduse kohta.
  • Noorus läheb ise üle ja ebakompetentsus on tegelikult ravitav.
  • Tühja sellest pangast teha, pangu juba sularahaautomaadid linna kodanikele - kel vaja see võtab, hiljem paneb tagasi.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon