Ajakiri Profit
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kas keegi oskab ka öelda, kus seda uut ajakirja tellida saab ja mida ta endast kujutab? Netis pole selle kohta mitte vähimatki. Vähemalt esmapilgul.
Kui ta saab olema nagu Saldo või Ärielu, siis ma muidugi tellijate hulgas olema ei saa. -
1. Tellida saab alates 23.10. kodulehelt www.ajakiriprofit.ee v6i SMS teel (juhised tulevad hiljem).
2. Ajakirja formaat sarnaneb tegijate tõttu pigem Soome juhtivale investeerimisajakirjale Arvopaperi, Fortunele ja SmartMoneyle. Vähem väga yldist juttu, rohkem arvamusi ja investeerimisnõuandeid. Ajakiri on jaotatud teemanumbriteks ja teemad on peale investeerimise ja fondide näiteks kinnisvara, ettevõtlus, maksud ja palju muud.
Soovitaks ka investeerimiskonverentsi 3.11. Rotermanni Soolalaos, kus on loengute ja /või boksidega kohal k6ik Eesti investeerimisfirmad ja pangad. Esinejad on nt. Steve Jurvetson, Indrek Neivelt, ka LHV lugejatele vastanud Kim Lindström ja paljud teised. Kutsed tulevad postis Hansapanga personaalpanga- ja võtmeklientidele, Nordea klientidele ja ajakirja Director lugejatele. Samuti on kutse 23.10. alates kioskist ostetud ajakirjanumbri vahel.
Jaanika H. -
väga hea ajakiri, kuigi kirjavigu oli tohutult palju :))
-
Kuna oli tähtis saada ajakirja esimene number seoses Investeerimiskonverentsiga võimalikult ruttu lugejateni, jäi ajakirja kindlasti mitmeid kirjavigu. Järgmistes numberites oleme kindlasti hoolsamad.
Jaanika H. -
Kas seda kuskilt poest või kioskist ka osta saab? olen küll supermakretites ajalehteda-ajakirjade lette vaadamud kuid ei ole seal näinud. Sooviks enne tellimist ülevaadata mis see on?
-
üks ütlemata hea ajakiri saldo ja ärielu kõrval.
-
seda kyll pillelille aga kas keegi teab millal see viimati poelettidel oli? minul on kodus viimane number aprillikuust :S pole seda vahepeal poes näinud (suvel olin vahel ära ka)
-
Nagu selgus ühes teises foorumis, siis viimane olevat ilmunud Juuli keskel, kuigi ma küll siis ajakirja ei näinud. :( Aga (new window) Lehepunktist on kasulik teavitus käima panna.
-
no vot seda minagi.hea et v2hemalt keegi minu arvamust kinnitas.
-
üldjuhul ilmub vist nende ajakiri siis kui materjal koos, olgu see sis ülehomme või kvartali pärast. tundub küll vähemalt nii
-
p2ris kaua materjali hankinud ma vaatan. Sisu on ju ajakirjal hea aga kui seda nii kaua ootama peab siis on kyll kurb
-
nyyd ilmus.v2ga huvitav oli.
-
Kui viimane oli Korobeinikuga esikaanel, siis tegelikult juba ca nädal lettidel :) Lehepunkti teavitused täitsa operatiivsed!
-
Mhm, viimane kättesattunud number räägib pikalt-laialt ühe välismaalt kopeeritud idee "eduloost Eestis".
Profit tekkis asjast AK-le küll, aga kas kvaliteetajakirjandus (?) peaks sellistest asjadest rääkima, eeskujuks tooma? -
Mulle helistati eile ja pakuti selle ajakirja aastast tellimust. On siin ajakirja lugejaid, kes oskavad seda soovitada või siis mitte soovitada?
-
Võib lugeda küll.
Sisu on suhteliselt lihtne ehk mõeldud pühapäevainvestorile.
Negatiivse poole peal on liiga palju kirja -ja stiilivigu. Ehk kui tahetakse end positsioneerida klantspaberil kvaliteetajakirjana, siis peaks toimetaja palkama.
Ning naljakas oli ka, et ühes tabelis näidati kunagi apranga -75% langust (vihje:split)
aga üldiselt soovitan tellida küll... -
Aatom, tänan kommentaari eest!
Mulle peakski see müügitädi kella 14-15 vahel uuesti helistama:)
Eks ma siis veel mõtlen natuke, kas tellin.. sest tundub, et netipõhiselt pole võimalik ka seda kuidagi lugeda. -
Netipõhiselt on ainult üksikud teazer artiklid. Tegelikult on Profit hakanud harvemini ilmuma ja on kuidagi õhukesemaks muutunud. Ei tea mis toimub.
-
Varasemast mahust ma ei tea, aga telefoni teel lubati 55-60lk materjali. Eks näis, mis see ajakiri siis endast kujutab, sai ära tellitud. Kuigi seekord helistas üks teine tädi, kes oli tunduvalt ebameeldivam kui eelmine. Nimelt see rääkis kohe, et eelmine kord mulle kindlasti ei räägitudki pooltest asjadest: Poola aktsiad on väga odavad...Venemaa aktsiad on enneolematult odavate hindadega jne ... Sellepeale tuli küll korraks tunne, et jätan tellimata:D
-
Mul kui võhikul oli Profitit huvitav lugeda, ent selles ajakirjas leiduv (kirja)vigade hulk on ikka brutaalne. Jäi mulje et kiiruga kokku pandud.
-
Liituge investorite liiduga, saate profiti tellimuse pealaekauba.
Ajakiri meeldib tegelikult ning mõnus on näha kokkuvõtteid turgudest.
Kirjavigu on küll ja see on ehk miinuseks, aga muidu on mahe. -
Olen ka kätte saanud esimese numbri. Tundub suht normaalne.
-
Profiti osas olid ootused mõnevõrra kõrgemad, see puudutab ka Investorite Liitu.
-
Jah, ei ole ma investorite liidu eelisest veel aru saanud väga. Mis kasu on kui oled member peale mõndade mitte väga väärtuslike soodustuste.
-
Kas Profit on ilmumise lõpetanud? Veebileht enam ei avane http://www.ajakiriprofit.ee/ ja Lehepunkt sellist väljaannet ka ei tunnista.
-
Minul link töötab
-
Minuteada avasid nad uue investeerimisteemalise portaali Investeerimiskeskus.ee
-
Piuks:
Liidu liikmemaks on 500 EEK aastas.
Sellega liitudes saab - tasuta Profiti aastatellimuse (300 EEK)
Osaleda tasuta seminaridel (2005 aastal oli ligi 10 väiksemat seminari, eelmisel aastal suuremad: http://www.investoriteliit.ee/seminarid/arhiiv
Järgmine seminar: "Kõik investeerimisega seotud maksudest" 19. oktooril.
Soodustused on pigem väike "lisaboonus", mitte mingi peamine asi aga eks igaüks valib, mida eelistab.
Samas on Liidu tähtsus ka natuke vähemmateriaalsetes asjades nagu investorkaitse (Kalev), parima võimaliku seadusandliku tausta loomine. Näen ka, et meie "kaaslobitöö tulemusena" muutub eraisikute ja ettevõtete võrdsustamine tulumaksus ( http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=e987cf0b-b8d0-442f-8d6d-9edd118a2cfb )
jne.
Uus Profit peaks jõudma lettidele täna/homme Uue fondihalduri Limestonega kaanel: http://www.investeerimiskeskus.ee/artiklid/10001364
Uus -
Jaanika, kunagi oli lehel üleval spetsiaalne leht esikaantega mille abil oli eriti hea ilmumissagedusel järge hoida. Kas need on kadunud? Kui ei, siis paluks linki.
-
Ei ole alles, aga hea, et ütlesid, organiseerin kohe lähipäevil tagasi!
-
Tellimisinfo ja üldine ajakirja info, kontaktid jms on ka kadunud.
-
suhteliselt hoogsalt startinud Profit investeerimiskeskus näib olevat (varju)surmas - viimane uudis pärineb 11. novembrist (http://www.investeerimiskeskus.ee/artiklid). Esialgu tuli igal õhtul ka infokiri, nüüd on vaikus. Huvitav, miks käivitati asi, mis pidas vastu mõned nädalad.
-
Mõistlik oleks seal http://www.investeerimiskeskus.ee/ all olevad artiklid ära kopeerida, enne kui see sait kinni läheb. Näiteks huvitav oleks säilitada artiklitesari "6 nõuannet edukaks investeerimiseks".