Tasub osaleda
Log in or create an account to leave a comment
-
Iga päev antakse lisandub portfelli 5000 krooni, seega võib mänguga ka poole pealt liituda ja on olemas veel kõik võimalused võiduks.
-
Lõpus saab siis vaadata/arvutada mitmenda koha saaks viimasel päeval liitunu..
-
kas veel mänge pärast 29apl 2005 tuleb, palun vasta aadressil kristo.org@mail.ee
-
Oleme korraldanud aktsiamängu korra aastas (ehk isegi veidi pikema intervalliga), seega järgmise mänguni peab omajagu ootama.
-
Huvitav kuidas teil selline loogika pähe tuleb et iga päev saab 5k raha juurde ja siis mul on võiduvõimalused ?
momendil esimese ja viimase koha vahe on ju 70K raha kui igapäev seda 5k raha ei tuleks siis oleks tõepoolest võimalus. -
mismoodi sul suuremad võimalused oleks, kui seda 5000 päevas ei tuleks?
-
no kui kõik alustavad 100k eek ja võitja on 130keek ja kaotaja 80keek ja sina alustad 100keeguga on ju vahe kõigest 30keek mitte 70keek
-
miks uus alustaja peaks saama samapalju raha, kui kõige suurem luuser?
5000 lisandub iga päev ja see lisandub ka siis, kui sa alustad eelviimsel päeval, kuid siis antakse sulle 100keek asemel 190keek. kõigil võrdsed võimalused, ainult mis lisanduv raha teeb on alguses teenitud kasumite/kahjumite lahjenemine koguportfellis. -
Soh, ok see selleks, aga ootel tehinguid teostadakse randomilt ? või mismoodi ?
-
Mul üks küsimus reeglite kohta.Kas aktsia hind peab jooksvalt üle 5$ olema või enne börsihaid selekteeriti aktsiaid ,mis olid antud momendil 5$+
-
privador. variant nr 2. vähemalt minuteada.
-
privador,
variant nr. 2 ning aktsiate nimekirja leiad Börsihai lehe sisujuhist.
Panen siia ka otselingi. -
Kuidas on Võimalik osaleda Aktsiamängus?Mis selleks tegema peab et ma mängu saaksin alustada???
-
mäng eilsega läbi