LHV otsib praktikante - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

LHV otsib praktikante

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • LHV otsib suveks praktikante, väga hea võimalus kogemuste omandamiseks üliõpilastele.

    Täpsem info siin.

  • Kristjan, see on LHV'l suurepärane idee omale järelkasvu tekitada. Samas on LHV ümber koondunud hunnik "harrastukauplejaid", kes tõenäoliselt LHV'sse tulevikus tööle ei siirdu, kuid jätkavad oma huvitava adrenaliinirohke ja vahest ka kalli hobiga.

    Siit ka idee: LHV, korraldage palun suvine kauplejate laager. Olen üsna veendunud, et huvilisi on. Soovitavalt mitmepäevane ja väljaspool Tallinna. Tasuta head asja ei saa, kuid ei pea olema ka hirmkallis.

    LHV talvised ja kevadised seminarid olid ja on väga tänuväärsed üritused ja lisaks ka huvitavad ning kindlasti kasulikud. Aga ... nädala keskel tööpäeva lõpus olen mina isiklikult piisavalt väsinud, et uut informatsiooni efektiivselt omandada. Ilmselt käib suurem osa harrastuskauplejaid kauplemisest vabal ajal ka tööl, et teenida lisaraha lossude katmiseks ...

    Seega, mitmepäevane laager väljaspool Tallinna koos erineva taseme koolituste ja seminaridega ning meelelahutusega.

    Mida see annab osalejatele:
    * uued tutvused juba ammu chatist ja foorumist tuttavate nimedega
    * reaalse võimaluse täiendada oma kasinaid teadmisi
    * vahetada näost-näkku kogemusi oma võitudest ja hävingutest, strateegiatest jmt.
    * ...

    Mis see annab LHV'le:
    * harrastuskauplejate arvu suurendamine
    * community koondamine LHV ümber
    * rohkem teenustasusid
    * ...

    Tegelikult teevad ka koolitusfirmad samal põhjusel mitmepäevaseid koolitusi väljaspool tavapärast keskkonda - osalejad omandavad teadmisi kiiremini ja põhjalikumalt ning kokkuvõttes on lõpptulemus parem.

    Ja veel - oma kauplemisest võiks rääkida ka teised edukad ja miks mitte ka ebaedukad traderid, mitte ainult LHV kaastöötajad. Lühidalt kõik, kellel on konkreetne sõnum antud auditooriumile. Ning kahtlemata võiks kutsuda külla ka mõne rahvusvaheliselt tuntud guru ... Üldiselt, ideedest ju puudust pole.

    Kokkuvõtteks, üksikud harrastustraderid, marss oma keldritest välja kogemusi jagama-omandama.

    Mida teised arvavad? Ja palun ärge mind nüüd selle mõtte eest risti lööge - arutage parem ideed.
  • Lisaks veel - äkki ma kirjutasin selle jutu vale teema alla? Kristjan, kui nii, siis teeks ehk eraldi teema "Suvine traderite laager" vmt.
  • kas laagris naisi ka tulep? noorbeibedega yhislaager!
    ega savisaar ka ei tule, kui naisi ei tule!

    ANTROPOVIT! ANTROPOVIT!
  • Praktiseeriks kauplemist hea meelega - professionaalsema "ülevaataja" käe all, kuid pole kindel et, ma saaksin suve LHV kontoris veeta.
  • Huvitav, kas sellist asja võiks korraldada ka investorile, mitte kauplejatele? Kas LHV oleks huvitatud? Mõtlen investori all just sellist potentsiaalset Kasvukonto-klienti.
    Muide - kuidagi hirmkolevähe on Kasvukontost viimasel ajal siin foorumis juttu olnud? Kas suletud? On ju ammu teada, et kui sind pole siin, siis sind pole olemaski.
  • Kristjan, huvitujaid peaks praktikantide kohale kindlasti leiduma. Küsimus aga järgmine: Mida praktikantide töö hõlmab?(lihtsalt paari lausega) Ja milline see töö välja näeks - Kas Tallinnas iga päev kontoris istumist kindlatel tundidel?

    Selguse mõttes võiks lihtsalt mõne lausega kommenteerida. Aitäh
  • Tere Joel,

    Jäi su küsimus foorumis kahe silma vahele, vastan seetõttu veidi hiljem.

    Praktikandi töö oleks Tallinnas, tavapärasel tööajal. Ülesanded oleks üsna erinevad, peamiselt seisneks töö LHV meeskonna aitamisel - erinevate analüüside koostamine, aktsiaturu jälgimine jne.

    Suurepärane võimalus eelkõige tudengitele, võimalik saada väga praktiline suvine kogemus. Lisaks pakub LHV üsna põhjalikku koolitusprogrammi. Mitmed LHV-s praktikal olnud inimesed on pärast kooli lõppu ka LHV-s töö leidnud.

    Ametlik konkursi lõpptähtaeg on täna (10. mai), kuid võtame avaldusi veel mõned päevad vastu.
  • eespoolt. miks mitte teha suvel väli-seminare ... ajalimiidiks üks õhtu.
  • Tänud Kristjan

    Siiski üks küsimus kerkis veel. Kas praktikante ka näiteks järgmisel aastal LHV-s oodatakse või on tegu lihtsalt ühekordse katsetusega. Lihtsalt ei mäleta, kas eelmine aasta oli sarnane konkurss või mitte.
  • Joel, eelmine aasta avalikku konkurssi ei olnud, kuid praktikal olid inimesed küll. Ja järgmine aasta kindlasti ka konkurss. LHV erinevatesse osakondadesse tuleb praktikante päris mitmeid.
  • Kristjan

    Kas praktika aeg on kuidagi limiteeritud?
    Olen huvitatud max 2nädalat . tõenäoliselt mitte just eriti atraktiivne pakkumine.

    Kuidas valite praktikante?
    Kui mina võtaks praktikale kedagi siis soovin ma tema odavat tööjõudu või üritan teda koolitada ja endale saada ehk filtreerin endale halli massi seast väärt mehi.

    Tasuta lõunaid ei ole.
    Kuidas teil on kas maksate peale, et leida väärt mehi kellel juba täna on teile midagi anda.
    Või ületab pakkumine nõudmise niivõrd, et odavat õpetust ratsa rikkaks saada sooviatel tuleb peale maksta.

    Tänan juba ette asjaliku vastuse eest.


  • Praktika kaheks nädalaks on liiga lühike, kasutegur sellest väike. 1 kuu minu silmis miinimumiks.

    Praktikantide töö eesmärgiks ei saa olla see, et odava hinnaga saame palju tööd tehtud. Enamasti läheb põhiline aur süsteemide tutvustamisele ja koolitamisele. Pigem otsime hakkajaid inimesi, kes hiljem LHV-s tööd võiks leida.

    Peale maksta ei tule, maksame praktikantidele sedavõrd, et Tallinnas elamise kulud katta.
  • Tänan
    Vajan koolitust aga töö mul on.
  • Suvi on lähenemas ning LHV otsib taas praktikante. Lisainfo 2008. aasta suvepraktika kohta siin. Lisaks otsime kaasalööjaid finantsportaali näo kujundamisel - aktsiakommentaatori kohta info siin. 

     

  • Kus sellised võimalused siis olid, kui mina veel ülimat haridust omandasin? :(
  • Mina tulin LHV-sse praktikale 2000. aasta detsembris, millest sai siis alguse pikaajaline töösuhe. Olin vast üks esimestest praktikantidest ning sellest ajast alates on LHV iga aasta praktikante võtnud.
  • Kas ka selleks suveks on LHV praktikante värbamas?
  • Kellele pole veel LHV tööpakkumiste lehel silma jäänud, siis ka tänavu otsime erinevatesse töövaldkondadesse suveks praktikante. Lähemalt loe pakkumistest siin
  • Seekord otsime praktikante kes saaks alustada aasta alguses.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon