Uued tuuled - Free topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Free topic

Uued tuuled

Log in or create an account to leave a comment

• Tervist kõigile uutele ja vanadele tuttavatele siin foorumis,

Nüüd paar kuud aktiivset arendustööd tarkinvestor.ee-ga seljataga ja tänasest veeb avalik. Loodetavasti tempo läheb edaspidi veidi rahulikumaks ja jõuan ka LHV foorumisse kommentaare turgude kohta poetada.

Edu,
    Kristjan
  • Lahe, palju edu! Kuid nägin et tegemist on ettevõttega. Kas portaal on tasuline või muutub mingil hetkel tasuliseks?
    Link mugavamalt: TarkInvestor
  • Momentum, tänud! Täna on tegemist täiesti tasuta lehega ning kuigi on plaanis ka tasulisi teenuseid, ei plaani me olemasolevaid tasuliseks pöörata, vaid pigem uusi lahendusi tuua.

Nii et arendus jätkub ja loodetavasti lähikuudel need ka kasutajateni jõuavad.
  • Just curious - kas uus üritus haakub kuidagi ka LHV või Gildi tegevusega? :)
  • World, ei mingit pidi, aeg edasi liikuda.
  • Kristjan

Soovin omalt poolt ka palju edu uue projektile!
  • Isikukoodi küsimine registreerimisel oli ebameeldiv üllatus ja tõenäoliselt pole mina ainuke, kes jätab seetõttu asja pooleli. Kas muud võimalust pole läbustamise piiramiseks?
  • Isikukood - Naguinii on ju kõigi omad netis üleval, vähemalt nende omad, kellel id kaart.
  • martk - ega mullegi see ei meeldi, aga minu imestuseks küsitakse seda ka city24.ee lehel registreerides...isegi kui ainult nö koputajaid tahad telllida. Aga igatahes, tänuväärne üritus, soovin ainult edu ja loodan et asjast tuleb midagi kasulikku.
  • Martk, kurb küll kui selle taha jääb. Meil admed korralikult küll turvatud, mis võib olla selle põhjuseks et seda kirja panna ei taha? Siinsamas LHV ruumis kirjutamine eeldab ka registreerumisel isikukoodi kirjapanekut.
  • Yldiselt foorumite kasutustingimused [võibolla mõni on selliseid asju isegi lugenud??] näevad ette kommenteerijate vastutuse oma sõnade eest.

Kas isikukoodi mõte ei ole mitte selles, et vähemalt mingigilgi määral anda katet sellele vastutusele?
  • *miski ei takista mul ise suvalist isikukoodi genereerimast, mis igast validaatorist läbi läheb.
    *miski ei takista mul ldap://ldap.sk.ee baasist rebitud suvalise nime ja isikukoodi all registreerumast

spämmi ohjamisel seega kasutu tõke, küll aga võib tekitada jama kellegile, kelle nime ja IK pahatahtlikult ära kasutatakse
  • Tere tulemast tagasi, ei, pigem edasi, Kristjan! :)
  • badash:
    Nõus. Aga:
    1\ selline teguviis (võõra isikukoodi kasutamine) on kriminaalne ja karistatav;
    2\ lihtsalt nime Piilu Part all esinemine vist väga kriminaalne ja karistatav ei ole (välja arvatud mõned erijuhud).
  • Kristjan,
    Põhjus on tavaline: mida rohkem üks portaal internetis minu käest andmeid soovib seda vähem ma viitsin sellega liituda. See on ilmselt paljude inimestega nii.
    Teiseks, ma võin uskuda, et teil on seal andmed kaitstud, kuid jääb arusaamatuks, miks peavad selle portaali omanikud täpselt teadma, milline isik mõne kasutajanime all sõna võtab. LHV vastu on mul juba ammu usaldus tekkinud, kuid teie portaal peab selle välja teenima.
    See peaks olema normaalne käitumine, kui inimene on ettevaatlik oma isikuandmete levitamisel ja antud juhul on isikukoodi vajadus kaheldav kuigi jah, tegu pole väga suure saladusega.

Tehke näiteks nii, et alguses on kõik anonüümsed. Sellega annate kõigile võimaluse portaaliga tutvuda. Hiljem, kui on tekkinud probleemid läbustamisega võib küsida juba uutelt kasutajatelt isikukoodi ja vanad kasutajad korrale kutsuda või kustutada süsteemist.
  • Kas selle kohas õpetatakse seda ka, kuidas iga kuu 100% kasumit teenida?
  • martk, Tegelikult on isikukoodi peamine eesmärk see, et kõik registreeriks oma nime alt. See distsiplineerib. Kui palju tead sa internetis mõistlikke mõttevahetuskohti mis on anonüümsed? Anyone?

Kui foorumid on juhtimata, siis on ka läbu kerge tekkima (noh, ma ei hakka näpuga näitama)Ma tahaks Tarkinvestor.ee lehel näha (ja ka ise pakkuda) ainult kvaliteeti, mitte kvantiteeti.
  • Miks mitte juba alguses võidelda läbustajate vastu ning eos juba viia nende % miinimumini.
    Seda enam kui hiljem tasulised teenused sinna tulevad on kasutajate seostamine isikukoodiga ning tellitud teenustega kindlam.
    Ei näe probleemi kui feature on tehtud tulevikku silmas pidades.

sirtom, lugesin seal vist kõik olemasolevad artiklid läbi ja ainuke koht kus 100% kasumist räägiti oli, kogenud treiderid. Pettumus? :)
  • Mis te virisete selle isikukoodi all. Kel pole midagi varjata, see annab selle. Kel on, see lihtsalt kirjutagu delfi kommentaare edasi!
  • Jõudu muidugi, aga kas ma saan millegist valesti aru, see ju konkureerival saidil reklaami tegemine või kuidas. Kui omal ajal tahtsin siinseid nn daytradereid harida soovitades IB, siis kustutai asi lihtsalt ära ...
  • Tutvusin leheküljega, idee on hea ja loodetavasti loob leht lisaväärtust ja kvaliteeti. Tavalise inimesena tunnen siiski väga suurt puudust eestis tegutsevast "discount" brokerist. Kõikjal küsitakse liiga suuri teenustasusid. Kui keegi ainult viitsiks midagi sellist tekitada...
  • "Kui palju tead sa internetis mõistlikke mõttevahetuskohti mis on anonüümsed? Anyone? "

blogikommentaarid. iseasi, kas need sisukad on ...
  • Ilmselt mitte juhuslikult pole PRO all täna keskmisest enam toimetamist, nii vähemalt tundub.
    Tuuled tõid värskust ja virkust siiagi :)
  • "Kui palju tead sa internetis mõistlikke mõttevahetuskohti mis on anonüümsed? Anyone? "

Palju. Enamik foorumeid tasuta, mõned tasulised. Kasutajaid alates paarisajast kuni saja tuhandeni.
    Ainuke siduv punkt nende vahel on hea modereeerimine. Loodan et sellele keskendutakse.

Ei tea mitte ühtegi mõistliku mõttevahetusega kohta internetis mis ei oleks anonüümne.
  • "Ei tea mitte ühtegi mõistliku mõttevahetusega kohta internetis mis ei oleks anonüümne."

Azur - Hinnavaatlus tänu oma ID-kaardiga identifitseerimisele.
    Sõnade loopimine ühest äärmusest teise
  • Kusjuures selle ID-kaardiga identimise kohta tuli hea mõte.
    tarkinvestoris võiks midagi taolist võinud olla. Kes tahab, seostab oma kasutajanime id-kaardiga ja saab juurde foorumis pildi kus läbi id-kaardi audentitud ning võimalus on et tema postitusi võetakse tõsisemalt. Audentimist on vaja teha ainult korra ja pole kohustuslik.
    Igatahes turvalisem kui isikukoodi kribamine ja selle võltsimine.
  • Huvitav küll, millest selline poleemika isikukoodi üle? Siin sai juba korra mainitud, et isikukood on niikuinii avalik ja selle salastamine lõhnab paranoia järele.

Sama muide mobiilinumbri kohta, moblale helistamine (kui pole just mõni kõnekaart), on tasuline ja niisama heast peast seda keegi tegema ei hakka. Ja kui teeb, helistagu terviseks! Tema raha jookseb, mitte minu oma.

Ise näiteks ei vasta põhimõtteliselt kõnedele, kus helistaja numbrit ei näidata (tean, on üksikud erandid, peamiselt roaminguga seotud, kus number ei tule tehnilistel põhjustel läbi, aga need on reeglit kinnitavad erandid). Kui pead oma numbrit varjama, siis ilmselt pole sa inimene, kellega ma suhelda sooviksin.

Ise salastaksin pigem oma e-maili niipalju kui võimalik, spämmist on siiber.
  • Azur, mitte-anonüümsuse all pidasin silmas seda, et kasutaja andmed on teada foorumi administraatoritele, kuid mitte avalikkusele. Sellega täiesti nõus, et modereerimine on põhiline ja sellega kavatseme ka väga põhjalikult tegeleda.

Mairo, ID-kaart on hea mõte, võtame selle tööplaani.
  • Täiesti nõus Velikij arvamustega !
    Meil kohati ikka väga pannakse üle igasuguste salastamistega. Tahaksin mairo teada- Mida ma hakkan peale sinu isikukoodiga. OK registreerun sinu nime ja isikukoodiga (ja ka siis peaks siin ma kokku viima sinu kasutajanime -> isikukood / mis peaks olema võimatu (muidugi kui Kristjani jutt tõne ja lahedus toimib korrektselt) - Nüüd lollusi/käkki saan keerata üks kord (peale mida tehakse kindlaks kust ja kelle poolt informatsioon liikus). Või siis lähed ise registreeruma ja avastad,et juba keegi sama isikukoodi kasutanud. (Muideks, Kristjan mis siis juhtub?)
    Kui keegi ikka väga tahab teada saada /kellegi andmeid pätitegemiseks, siis ta saab sellega hakkama kindlasti - ainult kas ta lõpuks vahele ei jää on juba iseküsimus. Teine pool on muidugi organisatsiooni ülesehitus, see tähendab koht, kus on seostatud isik isikukood ja kasutajanimi (+ muu materjal ) kõndima ei läheks?
    Ok see selleks.
    Hoopis huvitavam oleks Kristjani suust kuulda Tema lõppenud "saaga" ülevaadet. Muidugi , kui ta on nõus seda üldse kommenteerima. See on- Mis siis ikkagi toimus, kuidas toimus ja kas ikkagi tunned, et olid kellegi või millegi ees süüdi jne?
  • Edu Krisjanile ettevõtmises.

to ymeramees

Oleme iga päev paigutanud PRO alla kauplemisideid ning pikema vahega investeerimisideed. Eilne päev ei olnud erand. Lugemismaterjali on portaalis rohkem kui varem ning kvantiteedi kõrval püüame jätkuvalt hoida ja tõsta kvaliteeti. Päev-päevalt püüame minna aina paremaks ning nagu 'LHV foorumid' teemas mainitud, on sellel sügisel tulemas meeldivaid üllatusi ka LHV klientide jaoks. Soovitan kindlasti osa võtta nii seminaridest kui aktsiamängust - viimase kohta anname õigel ajal ka lisainfot.
  • Nier,

Ligipääs kasutajaandmetele on täna minul ja ühel tarkinvestor.ee töötajal (kes vajab seda kasutajatega suhtlemisel) ja see jääb ka edaspidi väga rangelt piiratuks. Seega "materjal kõndima" ei lähe.

Mis puudutab "saaga ülevaadet", siis SECi poolt oli kokkuleppesse lisatud tingimus, et ma ei tohi ühegi kommentaariga esialgset süüdistust kahtluse alla seada. Mis teha, mina midagi kommenteerida ei saa. Aga minu jaoks kogu see juhtum juba ajalooarhiivi paigutatud nagunii, kuigi kokkulepe sai sõlmitud augustis, pole ma sellega juba maikuust saati praktiliselt tegelenud (siis lepiti kokkuleppe tingimustes kokku).
  • Äkki oskad siis täpsustada kuidas Oliveril läheb? Kui suur on võimalus, et tuleb samuti normaalselt sellest välja?
  • Tihtipeale on mõningad asutused oma telefoninumbrid varjanud. Kui inimene helistab töötelefonilt, siis numbrit ei näita. Mul juhtub seda väga tihti, seepärast ei saa ka jätta vastamata kõnedele, kus helistaja numbrit ei kuvata. Lihtsalt selline näide elust enesest.
  • Registreerisin lõuna paiku end kasutajaks, justkui kõik läks hästi, lubati kiri e-postile saata, e-posti aadress justkui kah õige, siiani kirjakest registreerimise õnnestumise kohta veel ei ole saanud, eks näis....
    .
    Kristjanile palju jõudu töös ja isiklikus elus :-). Neid tehnilise analüüsi kirjatükke oli varem päris huvitav lugeda.

• Taksidermist, alustuseks tänan! Teiseks, mis kasutajanimega tegu? Sellist probleemi pole veel olnud, saame aktiveerida käsitsi.
  • kasutajanimi: td
    selgitav tekst: Täname andmete sisestamise eest. Et registeerumisprotsess lõpule viia, pead klikkima meie saadetud e-mailis lingile, et aktiveerida oma konto.
  • Aktiveeritud, uurime kuhu see e-mail võis kaduda. Kõige kiirema lahenduse saab edaspidi ilmselt info@tarkinvestor.ee e-maili saates.
  • mykoloog kirjutas 05/10/06 16:11

"Tihtipeale on mõningad asutused oma telefoninumbrid varjanud. Kui inimene helistab töötelefonilt, siis numbrit ei näita. Mul juhtub seda väga tihti, seepärast ei saa ka jätta vastamata kõnedele, kus helistaja numbrit ei kuvata. Lihtsalt selline näide elust enesest."

See võib olla jah, üks näide elust enesest. Erand, mis kinnitab reeglit. Aga et "tihtilugu" asutused helistavad salastatud numbrilt - mina pole küll ausalt öelda ühtegi kohanud. Ma vist suhtlen valede asutustega :-)

• Ainult üks värske juhus.
    Tele2.
    Telefon remondis ja remondikulude hinnakokkuleppe saavutamiseks helistavad "salastatud" numbrilt.
  • Helistan alati halbadele võlgnikutele ka salastatud numbrilt, sest muidu ei saa kätte kuidagi ...
  • Tegelikult on eesti nõme maa. Kui selline bläkk tehtud, siis ei tohiks siia reklaamima tulla. Või õpetate, kuida teha 1000% kuus. Ilma teatud infota.
  • Mimto, palju sa täna kaotasid, et sa sellist juttu räägid?
  • Jõudu Kristjan Väga vajalik asi.Sisselogimisega kahjuks sama probleem misTaksidermistil
  • Täna võitsin AMTD ga. See selleks. Aga sellist asja kangelasteoks ma pidada ei oska. Nagu need affid tegid. Loodetavasti pole neil diskorieelduseid nagu mõnel LHVst. Ööklubise jõudes küll oleks raske end talitseda.
  • Jyriado, kaotus on ikka väga suhreline mõiste. Kui rahad pannkse kaheks kuuks kinni, siis see on konkreetne asi. Ja usu mind kallis mees, pulli pärast lehvitab ainult lehm saba. Niiet - ikka ei saa pidada meie robinhuude milleksi muuks kui murdvarasteks.

• mimto. kas sa ei ole kunagi millegi vastu eksinud (tahtlikult)?
    Siinkohal tuleb meelde, et käi minu sõnade mitte tegude järgi.
    Minu arvates on Kristjani mõtte-käikgud sõna seletused küll väga asjalikud ja õpetlikud.
  • Mina arvan samuti nii, et me kõik oleme nooruses teinud asju, mida hiljem peaks kahetsema, kes rohkem, kes vähem. Ja mõni asi ei pruugi noorele inimesele alguses paista ebaaus. Visaku see kivi, kes on puhas! Kuid mingis eas peaks tulema äratundmine, et ausus on investeering tulevikku - kellel varem, kellel hiljem. Venelastel on hea ütlus:
    dvatsat let - uma net
    tritsat let - uma net
    sorok let - uma net i ne budet.
    Nii et alla 40 aastasele inimesele võib ikka mõned asjad ka andeks anda :-) Kuna Kristjan "ei tohi ühegi kommentaariga esialgset süüdistust kahtluse alla seada", siis küllap seda rohkem on tal motivatsiooni tõestada ennast oma tegudega.

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon