Venemaal läheb olukord aina halvemaks. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Venemaal läheb olukord aina halvemaks.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Misasi on "traditsiooniline" venemaa huvisfäär? Kas venemaa on mingi suverään? Mis seda tingib ja miks sigakoer üldse sedasi arvab? Mis subjektidel veel on üleüldse lubatud huvisfääre omada?
  • "sigakoer"
    "Street"
    Sigakoer, kas sa tahad rahu praegusel sõjajoonel, nii et Ukraina tunnistab okupeeritud alasid Venemaa territooriumiks?

    Kui Ukraina otsustaks et parem oleks rahu praegusel sõjajoonel, nii et Ukraina tunnistab okupeeritud alasid Venemaa territooriumiks -- kas sa toetaks siis Ukrainat?

    Kas Sa, sigakoer, pead silmas Viktor Janukovõtši (venepäraselt Viktor Janukovitši) Ukrainat või millist Ukrainat? Kas Sulle tundub, et Ukrainas on praegu hetkel huvisid kes on nõus okupeeritud alad venemaale ära kinkima? Kas Sa olid nõus lakke hüppama, kui venemaa oleks suutnud 2022a märtsis Ukraina valitsuse välja vahetama oma nukuvalitsuse vastu ja pidama seda uueks "Ukraina otsustajaks", nagu Sa just kirjutasid: "Kui Ukraina otsustaks..."?
  • Äkki viskaks selle sitakoera siit lõpuks välja? Kaua seda putini paska siin veel talutakse?
  • Lisaks siia omalt poolt ka 3 senti - valdava enamuse venelaste (täpsemalt Venemaa elanikkonna) arvamuse kohaselt on nende riik ja rahvus nö. "maailma päästjad" hukutava USA ja EU mõjude eest! Fasistid on need kes pole "meie poolt" või kes ei poolda meie (Venemaa siis) käitumist ja suhtumist teistesse, sõltumata sellest mida me ise teeme ja kuidas teistesse suthume!

    USSR vol. 2 või isegi hullem!
  • "tom74"
    Lisaks siia omalt poolt ka 3 senti - valdava enamuse venelaste (täpsemalt Venemaa elanikkonna) arvamuse kohaselt on nende riik ja rahvus nö. "maailma päästjad" hukutava USA ja EU mõjude eest! Fasistid on need kes pole "meie poolt" või kes ei poolda meie (Venemaa siis) käitumist ja suhtumist teistesse, sõltumata sellest mida me ise teeme ja kuidas teistesse suthume!

    USSR vol. 2 või isegi hullem!

    "Venemaa kui „kolmanda Rooma“ idee sõnastati 16. sajandil. Bütsantsi pealinn, õigeusklik Konstantinoopol oli teatavasti „teine Rooma“, aga 15. sajandil vallutasid selle türklased ja nii see teatepulk õigeusklikule Moskvale üle läkski. Mitte et katoliiklikus ja protestantlikus Euroopas oleks sellest teatud või hoolitud. Aga seda enam Venemaal, kus õpetus endast kui Rooma maailmariigi pärijast muutus üheks vene identiteedi nurgakiviks."
    https://ekspress.delfi.ee/artikkel/96366731/vene-fasismi-sunnilugu-kolmandast-roomast-kolmandasse-reich-i

    Vene munk kes leiutas nn. "Kolmanda Rooma":
    https://en.wikipedia.org/wiki/Philotheus_of_Pskov

    Sealt need "maailma päästmise" ideed pärit on, Ivan Julma eelsetest aegadest, tõenäoliselt isegi varasematest aegadest.
  • "Marvin"

    Täna saab Ukrainas teha ainult sellist rahu, mille tulemus oleks Eestile hukutav. Nii et - ei, mina näiteks täna sõlmitavat rahu ei tahaks.

    Nojah.

    Paraku Ukraina ei suuda seda sõda võita. Niipalju peaks olema ka Postimehe lugejatele tänaseks arusaadav. Nad suudavad veel vastu pidada, venelastele haiget teha ja kohati valusaid kaotusi põhjustada, kuid 2014 piiride jõuga tagasivallutamine täna värvatavate naiste ja invaliidide poolt ei ole mõeldav. Seda ei lihtsalt juhtu. Iga päevaga kaotab Ukraina suurema osa oma elavjõust kui Venemaa ja kui midagi kardinaalselt ei muutu, siis iga päevaga muutub väiksemaks ka šanss praegust rindejoont tulevase piirina hoida. Pole näha et Putingi rahulduks pooliku lahendusega.

    Miski selle juures ei ole õiglane. Ukraina pidanuks ju ise saama otsustada, kas ta liitub EL või NATOga. Huvisfääre ei pidavat ju juba Jalta järgselt olema. Ajalugu pidanuks olema üldse lõppenud juba paarkümmend aastat tagasi.

    Noh, Venemaa arvas teisiti. Olgugi et see on väär, nad on aggressorid, nemad on sõjas süüdi, ma pole Venemaa tegevust Ukrainas kunagi kaitsnud ega õigusta neid kuidagi -- siis kindlasti mul on kriitikat nende lääne poliitikute osas, kes oleksid võinud ära hoida nii selle verevalamise kui ka selle väga suure L-i mis Läänele Ukraina kaotusega terendab.
  • Kust sa sigakoer saad info, et Ukraina elavjõu kaotused on suuremad kui venemaal? Mis meediat sa tarbid?
  • Keegi ei tea täpseid numbreid, aga kindlasti pole nende kaotused väiksemad võrreldes nende inimressursi hulgaga, ehk 4-5 korda väiksemad kui venelastel. Ausalt öelda on sellisest statistikast rääkiminegi õõvastav.
  • Seda sõda ei saanud enam ära hoida kuna seda oli juba oma 10 aastat planeeritud ja otsustatud, seda näitab juba sõjale eelnenud retoorika ja absurdsus, millega paluti sisuliselt ka muud baltiriigid heaga kohe Venemaale üle anda.
    Lääne poliitikud oleksid saanud sõda ära hoida, kui nad poleks olnud nii kasuahned ja sinisilmsed ütleme, et hiljemalt peale Gruusia sündmusi
  • kuid selleks oleks saanud hoopis paremini valmistuda Lääne poolt.

    Hiljemalt 2014. pidi olema ju ka kõige sinisilmsemale Lääne riigijuhile selge, kellega on Vene reziimi puhul tegu ja mis on Kremli eesmärk.- taastada Vene impeerium vähemalt vasall-alluvuse vormis kui kõiki impeeriumi endisi alasid ei õnnestu lausa administratiivselt Vene oblastiteks muuta. Ning ilma vägivala ja sõjata see ei õnnestu nagu Valgevenes. Mida oleks olnud siis vaja teha ? Relvastuda ! ja muuseas anda relvi ka Ukrainale, kellelt juba siis okupeeriti Krimm ja Donbass.

    Kuid ei tehtud seda ega teist. Obama-Hillary restardi luulud 2009. aastast hõljusid endiselt nende Lääne poliitikute peakoludes, kes asju tegelikult otsustasid.

    https://youtu.be/Ee4PfhogtdQ?si=vQJJvpTP0O840wXy

    See on ju vaimuhaiguse eriti ränk vorm, mis ütleb, et murdjast kiskjast saab nurruva kodulooma teha kui teda silitada ja talle süüa anda. Võib-olla loomast isegi saab kui teda kutsikast peast kasvatada, ( puuma Messi )kuid Vene karust küll ei saa

    Meenutaks, et isegi Krimmi ja Donbassi okupeerimise järel keeldus Obama andmast Ukrainale surmavat relvastust ja NATO juhtriigi tuules ei teinud seda ka teised. Esimene USA president, kes nipet- näpet Ukrainale andis,( olid vist Javelin tankitõrjerelvad ) oli Trump ja oi kuidas ta siis selle eest sõimata sai ! Kuid loomulikult oli sedagi liiga vähe praktiliseks kaitse-otstarbeks, see oli pigem sümboolne žest, et näidata Putinile : "Me ei lase sul endale öelda, kes peaks me liitlased olema ja kellele me võime relvi anda ja kellele ei tohi ! See ei ole üldse sinu asi ! See on meie ja Ukraina vaheline asi ."

    Ja mis kõige masendavam : selguse hetk Kremli reziimi suhtes pole isegi praegu veel paljudele kohale jõudnud ! Tegutsetakse printsiibil : seni kuni Vene väed ei marsi Berliinis ja Pariisis, ei ole ju suurt häda midagi . Katsume ikka niiiviisi kuidagi elada, et neid liiga palju ei pahanda...
  • Kui Lääs oleks paremini valmistunud praeguseks täiemahuliseks Ukraina sõjaks, oleks pärast 2008a Gruusias Lõuna-Osseetia vallutussõda koheselt kõik kraanid kinni keeratud, karmid sanktsioonid peale pandud ja hakatud kiirelt otsima teid, kuidas venemaa energiasõltuvusest vabaneda ja üldse hakanud otsima teid kuidas venemaad energiaturult välja suruda. 2008 ja 2014 aasta sõdade vahele jäi 5 ja pool aastat. 2008a sõja ja 2022a täiemahulise Ukraina röövvallutussõja vahele jäi 13 ja pool aastat. Selle aja jooksul oleks suudetud vägagi palju korda saata. Aastal 2022 oleks Miljon Mürsku toodetud nagu ludinal.
    Pulter edastas maailmale vastavaid signaale igasugustel rahvusvahelistel kohtumistel juba varakult, neid lihtsalt ei tahetud välja lugeda.
  • Maailm ei ole 1938. aasta 30. septembril sõlmitud Müncheni kokkulepest mitte midagi õppinud. Ka tol ajal oli selleks ajaks suurem sõda vältimatu. Ära oleks seda suutnud hoida ainult vastasjõu piisav sõjaline jõud.
  • Oleks, oleks, oleks. Kes teab mis arengud siis oleksid toimunud ja mis seis oleks täna, kui Lääs oleks 10, 20 aastat tagasi teistmoodi käitunud. Keegi ei tea, mis oleks täna, kui Hitler oleks sõja võitnud.
    Oleks ma eile sama tark olnud kui mu naine täna on... (TM)
  • https://epl.delfi.ee/artikkel/120263699/ulevaade-lohkevad-torud-ja-kulmad-toad-venemaal-areneb-enneolematu-kommunaalkatastroof
    Ikka imeline on see Kremli propakanda. Lihtsale venelasele annab sooja ainuüksi teleris näitatav video, et roiskuvas Läänes külmetavad inimesed palju rohkem, nagu näiteks selles propareklaamis:
    https://youtu.be/cM-hvzHTtiA
  • https://youtu.be/ukLujeJezNU?si=PiNVxjXY9SrHJEwN
    Või nagu üks sibul ütleb, sõda on hea, sest sõdimise eest saab palka ja saab rahulikult teisi inimesi tappa, ilma, et peaks kartma selle eest vangiminekut! Või nagu üks teine sibul räägib, et Mariupoli ,,üles ehitamise" eest makstakse hästi(mis siis, et omal pool kodumaad külmetab ka nälgib).
  • Verepulm turuplatsil ja tulekahju miljardäride gaasitootmises

    Tähelepanu äratas see lõik: Neljapäeva öösel ründas Ukraina droon Peterburi naftaterminali.

    Vene kaitseministeerium teatas tookord, et droon lasti alla Leningradi oblasti kohal. Fontanka aga leidis, et see on jama jutt: kolme kilogrammi trotüüli võimsusega lõhkeainet kandnud lennumasina rusud kukkusid alla hoopis Peterburi linnas – mere kohal söesadama juures, kus asub sihtmärgiks olnud naftaterminal.
    Kõnealune droon ei tekitanud oodatud kahju. Küll aga näitas ta end seni ohutult tundnud piiterlastele, et nemadki ei saa tunda end kindlalt.
    Ja mis venelastele eriti jube: Ukraina lennumasin suutis takistamatult läbida õhuruumi Brjanski, Smolenski, Tveri ja Novgorodi oblastite kohal. Alles siis õnnestus ta maha võtta, kusjuures tema alla laskmistki ümbritseb salapära. Fontanka allikas väitis, et drooni peatasid elektroonilised sõjapidamise süsteemid. Peterburi elanikud kuulutasid aga sotsiaalvõrgustikes, et nad kuulsid öösel valjusid helisid, mis meenutasid õhutõrjekahurite töötamist. Üks naine kirjutas, et kuulis öösel enne pauke väikese justkui õppelennuki lendamist ning imestas, et miks küll selline öösel lendab.
    Selle rünnakuga sai Peterburist ja Leningradi oblastist juba üheksateistkümnes regioon Venemaal, mida Ukraina on rünnanud
  • "stagna"
    kuid selleks oleks saanud hoopis paremini valmistuda Lääne poolt.
    .


    Siia tuleb lisada, et hulga paremini oleks saanud valmistuda Ukraina poolt.

    Kui lõunas poleks demineeritud (peale USA hoiatust, et sõda tuleb) ja sisuliselt lastud Venemaal kiirmarssi teha poleks võib-olla Venemaa maismaaühendust Krimmiga kunagi saanud.

    Kui põhjas oleks vastupanuks valmistatud (mitte lastud Vene tankidel 60 km mööda maanteed vastupanuta sisse sõita) oleks pilt ka vähe teine.

  • "sigakoer"
    [

    Paraku Ukraina ei suuda seda sõda võita. Niipalju peaks olema ka Postimehe lugejatele tänaseks arusaadav. Nad suudavad veel vastu pidada, venelastele haiget teha ja kohati valusaid kaotusi põhjustada, kuid 2014 piiride jõuga tagasivallutamine täna värvatavate naiste ja invaliidide poolt ei ole mõeldav. b.


    Neil on ikka mehi ka. Väga palju sõltub ikkagi lahingutehnikast, laskemoonast jne. Inimmass mängib väiksemat rolli kui varasemates sõdades.

    Lääne tehnika on üle. Edasi on vaja ülekaalu õhus, rakette, millega saab hävitada Vene territooriumil naftabaase, laskemoonatehaseid jms, laskemoona, droone.

    Võit on võimalik. Aga vaja oleks ka rahvusliku ühtsuse valitsust (mille kohe rünnaku järel tegi Iisrael), mitte fanaatiliselt oma võimust kinni hoidvat diktaatorit, kes opositsiooni maha surub, opositsioonilised meediakanalid sulgeb ja üritab kontrollida riiki nagu Putin.
    https://ukranews.com/en/news/979069-ukrainian-media-become-target-of-pro-zelenskyy-information-army-financial-times

  • Vanaema juhendajad-ajupesijad vast näeks 'rahvusliku ühtsuse valitsuse' juhina viktor janukovitšit vmt. putleri käpikut.

    BBC külastas sõdurite naiste kogunemist ja kohtumist mingi tüübiga kes tahab vene pres. valimistel kandideerida. Nati arusaamatu palju neid naisi on seal liikumises (mobiliseeritud mehi on 300k), aga osad neist on sõja poolt....mis on all kinds of fcked-up asi jälle.
  • Tere, kas see on Venemaa Sõdurileskede Ühingu koosolek?
    EI, see on Venemaa SõduriNAISTE Ühingu koosolek.
    No okkei, siis ma tulen 3 kuu pärast uuesti.
  • osad neist on sõja poolt....mis on all kinds of fcked-up asi jälle.


    Me peaksime ju mäletama omast käest. Nõukogude korrale avalikult vastu olek oli vabatahtlik viskumine teerulli alla, enesehävituslik akt, mis 99,999% inimestest ei sobinud. Aga kui ütlesid "Ma olen tulihingeliselt NKLP Keskkomitee kursi poolt, aga just seetõttu panevadki mind muretsema järgmised üksikud puudujäägid / väärnähtused / kuritarvitused..." - siis võibolla kohe ei löödudki sind lapikuks. Lihtinimese jaoks oli muidugi ka sellise kriitikaga esinemine erakordne julgustükk.

    Sõjaga on praegu Venemaal sama lugu.
  • no ei saa kuidagi. See Ida-Preisimaa osa, mida nüüd kutsutakse endise Volta metallitöölise nime järgi ja Soome lahe sopp jäävad ikkagi nagu koeranaelad Läänemere äärde mädanema. Ja mõlemad muide hambuni relvastatud.
    Stalinil polnudki Ida-Preisimaa lülitamisega impeeriumi koosseisu muud tagamõtet kui teha sellest suurepärane uputamatu sõjaline platsdarm Balti mere ääres. Sealsed sakslased küüditati ja venelased toodi asemele .Ja selline on ta ka tänapäeval
    Teherani ja Potsdami konverentsil, kus see otsustati, olid lääneliitlased lubamatult järeleandlikud .

    Ja seda suppi helbib Euroopa senini
  • "stagna"

    Ma näeksin pigem probleeme mujal.


  • tiblastan alustas tagakiusamist paguluses elavate venelaste vastu
    Venemaa hakkab arestima välisriikides elavate Vene pagulaste varasid ja survestab kolmandaid riike neid ahistama, sest sõjavastased sõnumid kostavad läbi raudse eesriide.

    Vene riigiduuma võttis teisipäeval aga vastu seaduse, mis lubab arestida nende välismaal elavate venelaste varad, kes Moskvas istuvate poliitikute sõnul rüvetavad Vene riiki.


    Keegi "Postimehe" venekeelsest osakonnast võiks selle uudise nüüd endi osakonda ka "käibele lasta".
  • Meedia sahistab, et Putin on lõpuks leidnud Läänest ühe meedias tuntud figuuri , kes on väärt temaga intervjuud tegema

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-13044271/Marjorie-taylor-greene-defends-tucker-carlson-putin-interview-russia.html

    Mulle ei meeldi üldse Carlsoni Ukraina-vastane hoiak, mida ta kunagi pole varjanud. Kuid USA on siiski vaba riik või vähemasti oli seda varemalt . Inimesed võivad intervjueerida keda tahes ja omada igasuguseid poliitilisi vaateid, sõnavabadus on kirjas nende põhiseaduses.

    Selles kontekstis on arusaamatud taolised avaldused :

    Bill Kristol, former chief of staff to the vice president of the United States in the Reagan administration, suggested that Carlson be temporarily banned from reentering the US.

    'Perhaps we need a total and complete shutdown of Tucker Carlson re-entering the United States until our country’s representatives can figure out what is going on,' he said.


    ja muide, Moskva Suurde Teatrisse on täiesti võimatu pileteid saada mingil suva turistil. Kuid kõrgemalt poolt kutsutud külaline saab mida iganes soovib.
    Tuckeri vaatajareitingutele annaks taoline intervjuu muidugi suure boosti .
    Ja väga sageli reitingud ongi need, mida meedias põhiliselt jahitakse

    To be continued nagu sealpool suurt lompi öeldakse
  • "stagna"

    Tuckeri vaatajareitingutele annaks taoline intervjuu muidugi suure boosti .
    Ja väga sageli reitingud ongi need, mida meedias põhiliselt jahitakse

    To be continued nagu sealpool suurt lompi öeldakse

    Mis reitingud? Tucker Carson on sisuliselt töötu juba 9 kuud. Tema esinemisi jäid "taga nutma" nii Solovjov kui Simonjan ning veel hulga kremli propagandiste.

  • Teine kremlineelne Jelon Muskovich andis talle X-s oma saateaja...lisaks tegi ta oma propakanali striiming lehe.
  • no netis on tal saated endiselt olemas .Nii juutuubis, twitteris kui isiklikul kodulehel.
    Tänapäeval ei tähenda, et kui suurest meediafirmast kinga saad, pead otsekohe töötu abiraha järele minema või põrandaid küürima McDonaldsisse. Küllap ta sai ka Foxist korraliku vallandamistasu, kuid sellest pole jutt.

    1,1 miljonit vaatamist 6 päeva jooksul pole "töötu" kohta üldse paha

    https://youtu.be/1rfrfSU8GWc?si=0hwUeS_1ZeF888Pc&t=978

    Ja küllap teenib talle ka kena elatist.
    Kuid samas kindlasti soovib ta rohkem vaatajamenu.
    Ja ega ta ei tee seda igavusest. 54-aastaselt pole elu veel läbi ja pensionile ei saa minna, eriti kui pere on kah toita.

    Kui võrrelda seda eelmise Foxist kingasaajaga, siis Bill O Reilly on kindlasti hoopis väiksem vaatajamagnet
  • Twitteris:

    Predictions for the upcoming Tucker-Putin interview:
    1. Tucker will say something like 'But when did Americans vote for war with Russia?' and Putin will look at Tucker with smirk and say 'This is for the American people to decide'
    2. Tucker won't challenge a single word Putin says
    3. Tucker won't bring up the slow destruction of the Russian Black Sea Fleet or the 1000 casualties Russia takes each day
    4. There will be much slop about Western wokeness and transgenderism and Putin will say something like 'In Great Rus we do not understand gays teaching children ... we respect da family' and Tucker will do one of his shocked faces and be like 'So this is why (((they))) need to destroy Russia...'
    5. Elon will Retweet the interview with cyptic one word comment 'Interesting...'
  • Valgevene despoot andis sõjaväelastele loa tulistada inimesi hoiatuslasuta

    Kui varem olid Valgevene sõjaväelased kohustatud hoiatama relvade kasutamise eest ja sooritama enne inimeste pihta tulistamist ka hoiatuslasu, siis uued seadused seda enam ei nõua.

    Samuti eemaldati seadustest klausel võimu kuritarvitamise kohta, mis varasemalt nägi ette, et füüsilise jõu ja relvade kasutaminevõimu kuritarvitamisel toob kaasa seadusandlike aktidega kehtestatud vastutuse.
  • Oma näo oranzhi möginaga kokku möksinud dementne riigireetur nõuab piirlileppe tagasilükkamist, mille tulemusel lastakse põhja ka Ukraina abipakett. Samal ajal Iisraeli abipakett tahetakse eraldi vastu võtta. On täiesti selge, et MAGA vabariiklased, meie vatnike iidolid, lihtsalt soovivad Venemaa võitu, kuna tegemist on nende liitlastega. Samal ajal Kremli propagandist Такер Карлсон käib oma leivaisa juures Moskvas palka ja edasisi juhiseid saamas, ja MAGA räägib, et tegemist olevat ajakirjandusvabadusega, sel viisil samastades Venemaa süvapropaganda levitamise ajakirjandusega, mis on iseenesest juba märkimisväärne fakt. Ega siin midagi imestada polegi tegelikult, MAGA rafas enam ei püüagi varjata oma liitlassuhteid Putiniga, samal ajal Reagan pöörleb oma hauas nagu vurr. Ei imestaks absoluutselt kui GOPi tabaks novembris totaalne häving, kui kaotatakse nii presidendivalimised, Senat kui Esindajatekoda
  • "mykoloog"
    Ei imestaks absoluutselt kui GOPi tabaks novembris totaalne häving, kui kaotatakse nii presidendivalimised, Senat kui Esindajatekoda

    Vaadates kuidas progressiivide jauramine järjest tuure üles võtab, siis mina julgeks juba paljalt selle pealt vastupidist ennustada.
  • Russian propagandists describe Tucker Carlson's visit to Moscow: "wonders of civilization that U.S. citizens cannot even dream of."
  • "opex"
    Vanaema juhendajad-ajupesijad vast näeks 'rahvusliku ühtsuse valitsuse' juhina viktor janukovitšit vmt. putleri käpikut.


    Loll. Midagi muud pole öelda. Vabandust, kõige diplomaatilisem ei ole, aga ise oled ajupestud. Kas ikka veel ei saa aru, milline ebakompetentne, edev ja kriitikat mittetaluv tühisus on Zelenski? Millist kurja ta Ukrainale võib teha? Palju raha on off-shoredesse kantinud? Kuidas sõjaväge kahjusab?
  • Zelenski väidab, et Ukraina juhtkonnas oleks vaja vahetusi.

    Absoluutne tõsi.

    Kõigepealt tuleks välja vahetada riigijuhtimises täiesti ebakompetne kloun koos kogu oma klounide kompaniiga. Ukraina poliitiline juhtkond on katastroof.

    Kas me Eestis tahaksime, et kriitilises olukorras juhiksid Eestit mingid stand-up koomikud? Mina küll ei tahaks.
  • Mis su ettepanek siis on, et Putin peaks riigipöörde korraldama? Või USA või keegi kolmas?
    Rahvas valis endale presidendi ja rahvas saab ka uue valida, mitte vanaema ja Arestovist ja Svets.
  • Istud soojas Lasnamäe korteris, paned klähvi viina, vahid FSB agendi kolmetunnist Youtube videot ja tead täpselt mida Ukraina vajab. Daa
  • "wonders of civilization that U.S. citizens cannot even dream of."

    Ega ta midagi valesti öelnudki. Kus oleks USAs võimalik näha kortermaja trepikoda, kuhu külma käes lõhkenud kanalisatsioonitoru on fekaalidest liustiku tekitanud? Ei ole neil ju selliseid asju.
  • "Elektrimolekuli" peale iga koomik juba ei tuleks.
  • Endiselt arusaamatu, kes täpselt vanaema ja ta handlerite meelest peaks Ukrainat juhtima, konkreetselt, nimi.
    Pollide järgi 2/3 rahvast usaldab praegust presidenti. FSB punt siis tahaks kedagi keda toetab max 1/3?
  • "opex"
    Endiselt arusaamatu, kes täpselt vanaema ja ta handlerite meelest peaks Ukrainat juhtima, konkreetselt, nimi.
    Pollide järgi 2/3 rahvast usaldab praegust presidenti. FSB punt siis tahaks kedagi keda toetab max 1/3?


    No Vanaema jutust on ju selgelt aru saada, et ainukesena sobib ühe riigi juhiks alaväärsuskomplekside käes vaevlev kättemaksuhimuline endine KGB agent Putler. Ja Vanaema unenäos valitseks Putler siis ideaalis kogu maailma, sest kogu maailm peaks kogema seda ääretut "toredat" tsivilisatsiooni ja kultuuri, mis Putleri riigis hetkel valitseb. Kes sellega nõus pole, siis see kukub aknast välja, joob Kremli spets-teed või saadetakse lihtlabaselt ümberkasvamisele "tervislikesse sunnitöölaagri tingimustesse mõnes kaugemas looduskaunis kohas".
  • Tulge mõistusele, Vanaemale ei meeldi Zelenski ja ta jaurab sel teemal mu arust ka mõttetult palju, aga vatnik, putinist, "rahuarmastaja" ja paremäärmuslane ta ka ei tundu olevat.

    mõned ta pihta tänitajad on reaalsed vatnikud oma Trumpi ja Tuckeri fännamisega.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon