soov müüa tegutsev it-portaal
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
sooviksin müüa tegutseva ettevõtte. kas keegi oskab soovitada firmasid kes sellega tegeleva IT valdkonnas
-
Mis portaalist on juttu?
-
Kui tegu on suurema ja mastaapsema firmaga, siis võid ju proovida kohaliku investeerimispanga jutule minna.
-
Nähtavasti ei ole. Tartlane, käi ikka oma URL välja ja siis õunte pealt vaatame.
-
Oma portaali esilehele pane silt :MÜÜA.
Kui asi on väärt küll ostja ka välja ilmub! -
Praegu on üks uus tegija turul - Oliver Kruuda. Ma ei tea täpselt, kaugel ta oma meedia arendamisega on, aga portaal oli tal kavas kindlasti. Postimehe või Delfi konkurent pidada tulema.
-
siiski otsiksin kedagi kes selle müügipoolega spets. portaal ei ole suunatud nii suurele ringile nagu delfi kuid oma valdkonnas tegija, samas puudub Eestis konkurents. tahaksin lihtsald suhelda inimestega kes selliseid asju müümavad ja kuulda nende soovitust kas müüa osalus vvõi kõik.
-
Kas ei oleks targem riputada siia see saladuslik www ja ma ütlen sulle konkreetselt, mida teha, ilma selleta valiks nagu kuupeale krunti, olen ise nii mõnegi ( väiksema mastaabi ) portaali loomise ja müügi juures olnud.
Tänud ! -
www.haridusportaal.ee
-
Jah. Ettevõtete all puuduvad meediaettevõte Kalev ja kinnisvaraettevõte Kalev! :(
Paku Kruudale. Tahab midagi meediaga seoses ette võtta! Äkki ta praegu raha ei loe!:) -
andur.tallinn@mail.ee kui kellelgi haid mõtteid
-
Portaalide müük siiani veel moes:) Lisaks ka veel ühe portaali siis müüginimekirja. www.ehitus24.ee
Müügiga ei ole kiire kuid kui tekib huviline siis kindlasti saab mõelda. Kas keegi oskab ka soovitada kuhu ja kellele võiks pakkuda?
Loomisel teise valdkonnaga seotud portaalid ja ei jõua tegeleda. -
üks teemaväline küsimus aga mispärast see 24 peab igal asjal sabas olema nigu ?
-
see on eestis levinud debiilsus mida mujal maailmas väga ei kohta :)
Poodidel näitab 24h seda, et avatud on öö-päev.. portaali puhul ei saa see seda muidugi tähendada. Sama hästi võiks olla seal 12 või 36 või 2532. Sisu loeb :) -
mingi nr peab lõpus olema seepärast, et tavaliselt on ilma nr-ita nimed juba regatud ja omanikud ei taha neist loobuda või neid sel viisil rakendada, nagu järgmisele turuletulnud arendajale meeldiks. Eestis on popp jah lisada 24. Inglismaal näiteks 365 ;)
-
Juut, anna miskit e-mail.
-
bsgroup@hot.ee