Kinnisvaraboikott
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kui ostjad aja maha võtaksid ja keegi midai ei ostaks, siis saaks varsti 50% soodsamalt kinnisvara. Arendajat tuleb nüüd täiega pigistada, et tal eluisu kaoks.Nagu tema on ostjaid viimased 2 aastat pigistanud.
Miks peakski keegi ostma kui homme saab veel odavamalt.
Ärge ostke täna 2 miljoniga, ostke homme 1 miljoniga! -
Miks üldse osta midagi? Mis üüripinnal viga on?
-
Niikaua, kui leidub selliseid ostjaid: http://ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=f5b04c0f-ffe5-406a-8f73-46cec12508ff
niikaua ei tule mingit boikotti.
õuõuõu, ma olen rahaboss, pohhui, kas korter on 10 milli või 20 milli. -
miks peaksin ostma 1 krooniga korteri majja kus pole avatavaid aknaid?
Selleks, et lapsed välja ei kukuks!
Õige. -
lcd ekraanid on nii odavad, et parem panen terve seina neid täis ja kuvan sinna millise vaate soovin.Persse see vaade kui ruum on kinni ja kino tunne tuleb peale!
-
Värske õhk tuleb ka lcd telekast ja kui joodeldamise tuju tuleb siis lähed wc-sse :)?
iroonia -
Värsket õhku toodab inimese keha ise. Ainult et kaua organism niimoodi hernesupi ja hapukapsa toitel vastu peab, on iseasi :)
-
Just lugesin Engadgetist (ma ei ole geek, ausõna!), et mingi firma hakkas müüma LCD ekraane 50 USD tk. 17 tolli ja 15 sek reageerimisajaga. Ma sain küll sellest artiklist ideid, kuidas lakke taevas, akna taha Central park ja põrandale ABYSS kuvada. Ehk siis mingi akendeta kelder kesklinnas läheks loosi küll! :-D
-
side, Tool ongi vististi Eesti kõige rikkam inimene ja tema personaalsed tujud vist võivad Eesti kinnisvaraturgu mõjutada rohkem kui kogu Arco Vara mürgeldamine?
huviatav, kust on tulnud vihkamine siinsel rahval kinnisvara vastu? -
Veel huvitavam on, kust on tulnud siinsel rahval vihkamine oma enda rahva vastu ?
"õuõuõu, ma olen rahaboss, pohhui, kas korter on 10 milli või 20 milli." -
kes siis rohkem rahvast vihkab?
kas see , kes soovib, et inimesed saksid oadavamalt või see, kes küsib hinge hinda
ausalt öeldes, mind need laenuklounid eriti ei koti, kui oled nii loll, et 13k palgaga ostad 3 millise asja siis ..... -
See on ikka keniaalne idee.
Pärast kinnisvara võtaks ette autoboikoti, siis koduelektroonika, toidukaubad jne. kuni kõik asjad on poole odavamad.
Elu oleks poole parem.
Loll, kes leivapätsi 10 krooniga ostab. -
See 50% -ne kinnisvarakukkumine tuleb ka ilma boikotita.
-
SÕltub, kui paljud eluasemelaenud paari aastaga hapuks lähevad - langemine võib tulla täituribüroodes kõvasti suurem. Ja sedagi ilma igasuguse boikotita.
-
on vaja, ostan, hinda vaatamata, või hoolimata, hästi elame
-
Kunagi, aastaid tagasi oli reegel, et korterit müüd pool aastat, maja 2 aastat. See reegel viimastel buumi-aastatel ei kehti. Kohtutäituritel on vaja oma kraamist kiiresti lahti saada. Seepärast nad imestavadki, et vaatamata hinna mõningasele langetamisele puudub kaubal ostja.
-
Põhimõtteliselt peaks ju kohtutäitur seni hinda langetama kuni vara on müüdud. Kasvõi siis poole võrra kui muidu ei saa. Pole ju võlausaldaja mure, et turg on jahtunud ja pole enam võimalik saada sellist hinda nagu eelmisel aastal, selle peale oleks võinud võlgnik enne mõelda.
-
täitur saab mingi kopika müügi pealt?
-
Kust neid kohtutäiturite poolt (odavalt) müüdavate majade ja korterite pakkumisi näeb? Peaks silma peal hoidma hakkama.
-
Tasub arvestada, et üldjuhul enampakkumisel ostetud korteri omanik ei lahku sealt vabatahtlikult ja seetõttu tuleb ta kohtusse anda.See võtab ca 1 aasta aega, et kohtuotsust saada.Lisaks ei ole üldjuhul võimalik neid kortereid panga rahaga osta, sest hindamisakti pole võimalik saada.
Seega vaja on piisavalt vaba raha ja häid närve. -
tundub, et kohtutäiturid alustavad ikka suhteliselt kõrgetest numbritest, ning siis kordusenampakkumiste käigus liiguvad allapoole.
Näide: Liivaoja 2 (Veiko Kaasik)
05.08.2007 alghind on 2 550 000 kr
04.09.2007 alghind on 2 167 500 kr
03.10.2007 alghind on 1 950 750 kr
Kuna hüpoteek oli 2 860 000 krooni, siis tundub et võlgnikul läheb karmiks...
Ning martinholdil õigus jah, palju mugavam ikka city24'st osta kui kohtutäiturite käest :) -
Miks sa seda korterit peaksid üldse ostma?
Ruutmeetri hinnaks tuleb isegi viimase hinnaga 32137 krooni.Mina küll ei arva, et see mingi soodne ost oleks. -
kv teema hakkab nüüd kahe (või enama) foorumi vahel laiali hajuma, kas siin ei võiks käsitleda rohkem seda boikotti ja turuolukorda hoopis "kinnisvara mull 2" foorumis?
-
Hüpoteek ei kajasta tingimata soetusmaksumust - ei tea öeldagi on see kahjuks või õnneks.
Isikliku kogemuse järgi korteri ostmisel notari juures laksati notari "soovitusel" suurem hüpoteek, mis ületas umbes 1/3 laenu ja 1/5 ostuhinda. Võibolla tagati sellega siis riski, et ka trahvid ja viivised saaksid pangad hüpoteegi arvelt kätte :P -
Kas mitte üldiselt ei pandagi hüpoteeki veidi suuremana kui on laenusumma, et katta võimalikud kulud, siis kui tuleb raha välja nõuda.
-
Pannakse reegilna 1,3-kordne hüpo võrrekdes laenusummaga.
-
konkreetsed numbrid---> ostuhind oli 390 000, aga hüpoteek pandi 550 000.
põhjenduseks öeldi, et ka intressid selle sisse arvestatud.
(tehing maakonna keskuses.) -
kn5
See võib olla kindlasti seotud sellega, et mõni aeg tagasi kaotati ära võimalus panga poolt hüpoteegi kõrvale lisada ka kõrvalnõuded, mis konkreetselt olidki selleks tarbeks, et võlanõudekulud sisse nõuda. -
hmm, siinses foorumites ma eeldasin ikka suuremat teadlikust hüpoteekide seadmise kohta, kus kõik KV alaseid kommnetaare lisavad. Hüpoteegi summad on juba minu mälu järgi juba aastast 2005 ca 1/3 suuremad kui reaalne laenusumma, seda nimelt jah selle tõttu, et eraldi enam kõrvalnõuded ei kajastata - sinna hulka kuulub kõik intresside, viiviste ja muude võimalike kulude tagamiseks arvestatav osa laenuvõtja kohustuse mitte täitmise korral laenuandja ees.
-
Hüpoteegi olemasolu ei pruugi üldse tähendada laenu olemasolu.
-
of course :) seda ma loodan ei ei ole vaja KV teemalises foorumis tõestada ..