Kas on tartlasi, kes seminaridel käivad !
Log in or create an account to leave a comment
-
Ma olen käinud nüüdseks umbes seitsmel seminaril. Seminar ise ei ole kulukas, kuid sinna ja tagasi sõit on suurem kulutus. Kas on veel selliseid inimesi ? Vahest oleks mõistlik koos käia, hoiaks transpordi kulusid kokku ?
-
Tere! Käin ise ka tavaliselt sõbraga kahekesi! jäta oma nr siia siis saab edaspidi täpsemalt kokkuleppida!
-
Hmm Lhv mulle siiamaani yhe seminari sees, on mõned neist ka asjalikud, yhesõnaga tasuks minna või mitte ?
-
Oleme nüüd Tartus kenasti esindatud ja selle poolaasta Tartu seminarid sellised:
Esimene tutvus LHV Traderiga - 26.10
Eriseminar: Investeerimisest naistele - 27.10
Analüüsimeetodid - 03.11
Turuseminar - 17.11
Järgmine kümnend investeerimismaastikul - 08.12Seminarid algavad kell 17.30 Hotell Tartu Konverentsikeskus (Soola 3/ Kaluri 2).
-
Tin, Sul kindlasti ei tasuks :) Aga anna see seesolev seminar mulle ära :)
-
Et sellinev küsimus siis... kui klikkan esimesel lingil "Esimene tutvus LHV Traderiga - 26.10" siis sealt loen infot, et nimetatud seminar toimus juba 14. okt käesoleval aastal. Ja mitte Tartus. Arusaadavatel põhjustel ei paindu mu käsi sinna registreeruma. Samas, tasuta seminaril osaleks meelsasti :) kuna alati võib seal kohata huvitavaid inimesi. Kas oleks võimalik saada kinnitust, et seminar 26.10. ikkagi Tartus toimub, või siis mingeid parandusi antud lingil. Arvan, et ma pole ainus, kes on võtnud kõhkleva positsiooni juba toimunud seminarile registreerumise suhtes. Ehkki mainitud seminaris pole minu jaoks midagi väga uut, eelistaksin seda siiski teisele seminarile, mille võib leida lingi alt "Eriseminar: Investeerimisest naistele - 27.10". Samas, seal võib kohata veelgi huvitavamaid tegelasi....
-
Vabandan, viite all oli tõesti link valele seminarile, parandasin vea. LHV Trader miniseminar toimub 26. oktoobril ja Tartus, selle võin üle kinnitada. Igaks juhuks siia veel ka õige link. Esimene tutvus LHV Traderiga, 26. oktoober Tartus.
-
#Tin, Sul kindlasti ei tasuks :) Aga anna see seesolev seminar mulle ära :)#
Yerba ma vaatasin et vana seminari ma olin ära realiseerinud, aga selle aasta seminar on sinu oma :) ma arvan et mõistlik on võtta mõni valik järgmisest aastast. Vali välja ja anna teada ja ma ütlen et lähed minu eest.